2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bunlarda asmalı konak gibi peşinden bir sinema filmi çekmesinler ama ana kahraman bihter öldü çekselerde tutmaz...

bişi daha söliyeceğim doktorun söylediklerinden biri..
selkie nin werdiği bi tarif wardı ek gıda topicinde paylaştığım; mamayla kavanoz sebze mamalarını karıştırarak hazırlanan tarif.. doktorum onun için öyle bişey olmaz bi kere bebek sütü calsium içeriyo sebzeler de demir war we karıştırılırsa emilimini engeller dedi.. benim kafam iiice karıştı netten araştırayım bi şu konuları..

kızlar bunlarda asmalı konak gibi peşinden bir sinema filmi çekmesinler ama ana kahraman bihter öldü çekselerde tutmaz...

bak bihter intihar etmeden bitirselerdi diziyi ve sinema filmi ile sonu verselerdi acayip gişe hasılatı yaparlardı, düşünememişlersempatiksalakcinni

iyi gecelr kıslar size bakayım da yatayım dedim
güzel finaldi en iyi sahne bihterin kendini vurduğu sahneydi gerisi boştu

bişi daha söliyeceğim doktorun söylediklerinden biri..
selkie nin werdiği bi tarif wardı ek gıda topicinde paylaştığım; mamayla kavanoz sebze mamalarını karıştırarak hazırlanan tarif.. doktorum onun için öyle bişey olmaz bi kere bebek sütü calsium içeriyo sebzeler de demir war we karıştırılırsa emilimini engeller dedi.. benim kafam iiice karıştı netten araştırayım bi şu konuları..

tatlım şimdi geçenlerde bebelac mama aldığımda tariflerle dolu bi kitapcık verdi bende yavaş yavaş eklemeyi düşünüyordum oradaki devam sütleriyle yapılan tariflerde aynı ebrunun dediği gibi karıştırılarak yapılanlarda var acaba mamaları satmak içinmi yapılmışki ozaman bende öyle hazırlarım diyodum bi doktora sormakda fayda var demekki

ewet yaa bende üzüldüm bi adnana üzülmedim zaten oda kurtuldum diye seviniyodu
keşke yaprak dökümü bitseydi bu devam etseydi
ayy o yaprak dökümüne ben sadece yuhhhhhhh diyorum izlemiyorum onu.o ali rıza kalp krizi geçire geçire bir hal oldu bağışıklık kazanacak hastaneler kombine verecek ona.

ayy o yaprak dökümüne ben sadece yuhhhhhhh diyorum izlemiyorum onu.o ali rıza kalp krizi geçire geçire bir hal oldu bağışıklık kazanacak hastaneler kombine verecek ona.

ahhaha ayy ne güldüm yazcım......bu gidişle aynen öyle olucak.kaydirigubbakcemile3

ay yazgı allah seni iyi etsin emi gece gece güldürdün beni bencede yaprak dökümü baydı artık...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu nejla kötü yola düşsünde öyle bitsin uyuz oluyorum ona

ahhaha ayy ne güldüm yazcım......bu gidişle aynen öyle olucak.kaydirigubbakcemile3

ay yazgı allah seni iyi etsin emi gece gece güldürdün beni bencede yaprak dökümü baydı artık...

o dizi fena çok fenaa kızlar izlemeyin ben söylemiş olayım bir o birde küçük kadınlar bunları izleyenler 24 saat kendine gelemiyor:1shok:

haa kawanoz mamalar normal sebze meywelerden daha fazla witamine sahipmiş onları wermek uygunmuş organik olduklarından.. ama kendimizde yapacakmışız arada sebze çorbalarını pürelerini..

hatrladıkça yazıorum ben

eminim birçoğunuzun bebişi çoktan uyumuştur ama benim kuduruk oğlum hala ayakta ve çığlık atıyor.çığlık atması konuşma biçimi bizimkininakannehir.

iyi gecelr kıslar size bakayım da yatayım dedim
güzel finaldi en iyi sahne bihterin kendini vurduğu sahneydi gerisi boştu

tatlım şimdi geçenlerde bebelac mama aldığımda tariflerle dolu bi kitapcık verdi bende yavaş yavaş eklemeyi düşünüyordum oradaki devam sütleriyle yapılan tariflerde aynı ebrunun dediği gibi karıştırılarak yapılanlarda var acaba mamaları satmak içinmi yapılmışki ozaman bende öyle hazırlarım diyodum bi doktora sormakda fayda var demekki

sebze püresiyle mi hazırlayın dio du... bi doktora daha sormalı bnce ben hayatta tek bi doktorun lafına bağımlı kalıp körü körüne her dediğini yapamam

kızlar ben kaçar, ogluşumda kocamda uyumuşlar yerlerine yatırayım bebeklerimi:))
herkese tatlı uykularboshayallersmile

X