- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.441
bnm kocimde arkidişinin düğününe gitti 10dakya ewdeymiş bnde kaçar.. yatayım yüzüne bakmadan şimdi alkollüyse kesin yine saracak bana yalakakötükedihüso
Hasret'cim maşallah cnm Cerene. Gelişimi çok güzel bence. e Nehirin çocuğuna da maşallah, ben de öyle bi gün görebilecek miyim acaba yaaaakannehir uyuyan bebelere çok özeniyorum
nazar değmesin benin kızımda 2. 30 da de uyudu 7.30 kalktı emdi az mama verdim ilaçlarını verdim oyun oynadık ASK_I MEMNUyu seyrettik 22.30 dan beri uyuyor canım
ayy o yaprak dökümüne ben sadece yuhhhhhhh diyorum izlemiyorum onu.o ali rıza kalp krizi geçire geçire bir hal oldu bağışıklık kazanacak hastaneler kombine verecek ona.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu nejla kötü yola düşsünde öyle bitsin uyuz oluyorum ona
sen mama işini naptın canım? yedimi?Hasret'cim maşallah cnm Cerene. Gelişimi çok güzel bence. e Nehirin çocuğuna da maşallah, ben de öyle bi gün görebilecek miyim acaba yaaaakannehir uyuyan bebelere çok özeniyorum
kızım obez olacak çocuk her halinden belli olur sanki olması gerekenden fazla kilodada dikkat edicem.. tamam doktorları dinlemeliyiz ama ben bi yere kadar yapıyorum o işi:)iyi geceler anneler
ben ki ask-ı memnuyu pek fazla seyretmeyen kişi sonunu izlemek için elimden geleni yptım bizim televizyon bozuldu eşimde tamir ettirene kadar ehhh artık 102 -82 ekran plazma alırız diyince 2-3 günden beri televizyonsuzus....netten TıVıBU ya kayıt olmuştuk allahtan bu varda seyrettim....
Roman gibi bitmese de güzeldi ağladım diyebilir SEN BENıM OĞLUMDUN dedi yaa orda o an silahta patladı Bihter artık vazgeçmişti....
Neyse eşimin izin günüydü bugün keyif yaptık dün gece TUZLA yı sel aldı bizim ana caddeye kadar gelmiş su bizimde çatı aktı bahçemiz doldu....Dün gece eşim ve komşular herkes birbirine seferber oldular....
HıLAL antibiotikten olsa gerek günde 5-6 kez kaka hemde sulu kaka yapıyor...Hani sizler yeşil kaka diyordunuz yaa ben buldum bezde uzun süre kalınca yeşile dönüyor o yüzden tedirgin olmayın ve ilaçların etkisi ile de oluyor....Öksürüğü azaldı arada burnu tıkanıyor açınca rahatlıyor
ŞEBNEM için herseyin hayırlısı olsun
EBRU ev konusunda acele etme bulursun canım
NıMET sütün en fazla 2-3 saatte daha dolgun olur emdikçe gelir zaten HıLALe mama verirken hem memeden istiyor bende mama vermek istiyorum o kafasını çeviriyor meme istiyor bende farkındayım az olduğunda su en iyi şey ve en az günde 1 saat uyumak bile sütünü getirir.
HASRET Ceren'e obez yapma dedikleri gibi şaka bir yana ama acele de etme herşeyin zamanı varsa beklemekte fayda var ufak elbette vericeksin ama doktorunu da dinle
BURCU ;hayırlısı ile iyileşecek DORUK canımmm
MERAL ;misafirler başlangıç olarak çorba ikram etmemişsin KIymalı böğrek hazır yufkadan ,mantar konservemiydi yoksa kendin mi doğradın? Sadece ayran mı belki başka bişey içeceklerdi olmadı 10 üzerinden 4 sana canım:))))))
YAZGI;NASIL oldu ALP umarım iyidir...
SELKıE ; özledim kızlar izine gitti yaaa
SıNPAC;Dön artık aramıza DıLŞAD da girmiyor HEYYY ANKARA duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiii
nazar değmesin benin kızımda 2. 30 da de uyudu 7.30 kalktı emdi az mama verdim ilaçlarını verdim oyun oynadık ASK_I MEMNUyu seyrettik 22.30 dan beri uyuyor canım
kızlar ne oldu benim kuzuya hala uyumadı dikti beni ayağa......3 gündür böyle.büyü bozuldu yine başa döndük.........yaklaşık 1 buçuk aydır bizimle uyuyodu.sabah 6 gibi emip tekrar devam ediyodu uykuya sabah 9-10 a kadar..söylemiyodum kimseye nazar değmesin diye.ilk 1 buçuk ay çok çektim çünkü.......şimdi yine başa döndük 3 gündür..............:gitme::1no2:
selamlar doktora gittik.. kızım 6510gr olmuş, boyuda 64,5 cm.. kilosu gayet iyi dedi ek gıda werdiğimi mamaya başladığımı öğrenince çok kızdı.. ben burda neciyim der gibi.. ek gıda werme sadece gece 12de mama wer 150ml yada120ml kadar.. gece 12-6 arası uykuda kalmasını sağla dedi uyanırsa gece çayıyla geçir sabah 6dan itibarende emzirmeye başla gün içinde 2-3 saatte bi emzir gece 12ye kadar dedi.. tabi öyle yapmicam yine 4-5 arası uyandığında emzireceğim... dr anne rahat etsin artık kesintisiz uyusun diye öyle diyor ben şikayetçi değilim beslensin çocuğum.. bu aydan itibaren 400gr ciwar alırmış artık... kızım zatürre aşısını oldu pek ağlamadı allahtan.. kan ilacını bir dahaki ay kan sayımı yaptıktan sonra belki werirmiş..
alyansımı değiştim olmuyordu bu daha güzel bişey üzerine 325tl gerekiomuşkaydirigubbakcemile3 cengizle halledin dedim kaçtımkaydirigubbakcemile2
ewe geldik kocam güweç yapmış ayıptr sülemesi bi güzel yedim kızada calpol werdim beraber uyumuşuz şükürler olsun 2saat:1closedeyes:
şimdi kızım huysuz azcık kucağımda kocam arkadaşının düğününe gitti gelemem çocuk huysuz dedim oysa ki aşkı memne finaaaaal:))))))))
kızlar ne oldu benim kuzuya hala uyumadı dikti beni ayağa......3 gündür böyle.büyü bozuldu yine başa döndük.........yaklaşık 1 buçuk aydır bizimle uyuyodu.sabah 6 gibi emip tekrar devam ediyodu uykuya sabah 9-10 a kadar..söylemiyodum kimseye nazar değmesin diye.ilk 1 buçuk ay çok çektim çünkü.......şimdi yine başa döndük 3 gündür..............:gitme::1no2:
Günaydın,
Bugün işim çok ama o kadar kötüyüm ki, size içimi dökmem lazım.
Ellerim kollarım titriyor, kalbim çarpıyor sinirden...
Kayınvalidem olacak cadı annemi aramış akşam.
Bir sürü mesaj vermiş anneme, bu geldiğimizde uzun kalıcaz, bıkkınlık vericez falan diye.
Kendileri geldikten bir süre sonra, yurtdışından da kızı gelecekmiş.
Evin odaları değişiyor bunlar gelecek diye, bez gardrop falan alıyoruz, Doruk'un odasına yatak koyuyoruz ki rahat etsinler...
Anlaşılan o ki, bunlar ailece bize yerleşmeye geliyorlar.
İstemiyorum kızlar, yüzlerini görmek istemiyorum, evime postu sermelerini istemiyorum, saçma sapan hareketleriyle çocuğumun huyunu değiştirmelerini istemiyorum, evimin huzurunun bunlar yüzünden bozulmasını istemiyorum, avaz avaz bağırmak istiyorum ama yapamıyorum bunları .
sen mama işini naptın canım? yedimi?
kızım obez olacak çocuk her halinden belli olur sanki olması gerekenden fazla kilodada dikkat edicem.. tamam doktorları dinlemeliyiz ama ben bi yere kadar yapıyorum o işi:)
heh işte bnm doktor dior ki
gündüz 3 saatten fazla uyumasına müsade etmeyin uyuyorsa alın uykuda emzirin.. sabah 6 ila gece12 arası 2,3 saatte bi emzirin gece 12dede mama wer we saat 6 ya kadar deliksiz uyumasını sağla.. gece uyanır meme isterse werme bitki çayıyla emzikle v.s kandır 1,2 ağlayacak alışacak bu düzene 6ya kur saatini we 6dan itibaren beslemeye başla.. onun gece 4te kalkıp mama yada meme içmesi.. sizin gece 4te kalkıp yemek hazırlayıp yemeniz gibi bişey diyor.. (ımm hazırlayan olsada walla bnde kalkıp yesem gece 4 te yemekcokacimcoook)
günaydın gülüşüm gelmez inşallah misafiriniz yinede herşeyin hayırlısı
cerenime maşallah annesi fıstıkım benim
bak şimdi kafam karıştı benim
bizimki akşam 8 de yer mamasını uyur 2de uyanır yer uyur sonra sabah 5 yada6 da tekrar uyanır yer gördünüz oğlum öyle çok kilolu değil yani şimdi böyle beslenirse obezmi olacak bu çocuk bizim doktor bununla ilgili bişey demedi hiç bilmiyorumkismile