2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten az önce uyudu ağlamaktan yoruldu alıp 5 dk emzirebildim ....ağlamaktan bende bi hal oldum. dün dr a gittim hiç bi sorunu yok yara filan böyle işte....senağlama
canım diyecek bir şey bulamıyorum benim kızım bazen 5 bazen 3 bazen 7 dk emiyor. Memeyi reddettiği camanlar ben de uyutup emziriyordum. Uykuluyken tutuyordu. Gece uykusu iyidir mutlaka gece emziriyordum ki hala da gece emziririm.

benim gibi aşkımemnu cu lar bu akşam final.ve bihter intihar ediyormuş kalbine sıkıyor resimlerini gördüm nette.cenazesine mi gitsek neyapsaksempatiksalakcinnisositososito
ayy evet çok heyecanlı sabırsızlıkla bekliyom bihterin ölmesini:))bihterin gerçekten ayagı kırılmış koltuk deynekleriyle bu akşam final yemegine katılacakmış..
bilmiyorum cnm ama bende farkediyorum yani sütümün olmamasını,bakalım dr amcamız
kio takibi başlatttı haftaya aynı saatte gidecez, olmazsa bakarız şuan mama veremeyiz dedi..
hasret nerde dr gidecekti bugün

2. aşıları olucaktı ceren henüz gelmemişlerdir..

merhaba arkadaşlar nasılsınız... inş. herşey yolundadır var olan sorunlarında bir an önce geçmesini diliyorum hepinize... oğlum çok iyi şükür gündüz sık uyanması dışında üzmüyo annesini ama benim ağzım çok feci yara oldu gargara yapıyorum ama geçmiyo napıcamı şaşırdım sürekli yeni yaralar çıkıyo beyaz pamukçuk denen yaralardan.. acaip acı verio ve hiç bişi yiemiyorum artık.. nasıl geçirebilirim bilgisi olan var mı ?

allah allah o bebeklerde oluyo bitek sanıyodum...canım karbonatlı suya temiz bir tülbent batırıp temizlemeyi dene.oğlumda olmuştu öyle demişti doktor

kızlar tel kadayıflı muhallebi yapan varmı?bana tarifi lazım...sitelerde var ama hepsinde farklı miktarlar var...muhallebisi tutmayınca kaldır çöpe at.......

allah allah o bebeklerde oluyo bitek sanıyodum...canım karbonatlı suya temiz bir tülbent batırıp temizlemeyi dene.oğlumda olmuştu öyle demişti doktor

bende öyle sanıyodum ama bende oldu işte inş. kimsenin başına gelmez özellikle bebişlerin feci bi acı yaa karbonatlı su ile gargara yaptım canım tuzlu su ilede ama geçmiyo biri geçio biri başlıyo bahsettiğin tatlıyı yedim çok güzem ama tarifi bende yok canım ya..

tahmin edebiliyorum acısını..benim oğluşumda da çıkınca hiç emmemişti beni acıdan...doktoruna danış canım çekme acıyı...tez zamanda geçer inşallah

tahmin edebiliyorum acısını..benim oğluşumda da çıkınca hiç emmemişti beni acıdan...doktoruna danış canım çekme acıyı...tez zamanda geçer inşallah

inş. canım.. arıycam ilk iş.. bende bebeğimde olmasın die sürekli karbonatlı su ile siliyorum göğüslerimi.. çok şkür olmadı inş. hiç bi bebeğimizde olmaz..

artık ölmek istiyorum yaa psikolojim aşırı bozuldu tam 4.5 saat emmedi bi yandan ağlıyor meme verince daha çok ağlıyor canımdan usandımmm.ne yapcam ben bu bebekle ne yapcamm....
canım benim benim cadı da tam 4 saatttir toplasan 10 dk emmedi aç ama memeyii almıyooo uykuya da daraldıı ama ne yapacağımı şaşırdımm
kızlar tel kadayıflı muhallebi yapan varmı?bana tarifi lazım...sitelerde var ama hepsinde farklı miktarlar var...muhallebisi tutmayınca kaldır çöpe at.......

afiyet bal şeker olsunnn

benimde öyleydi tam cenemin içinde ne yemek ne çiğnemk ilaç verdi dr dur yazam kenacort-a orabese 2 günde geçirdi geçmiş olsun

mmalesef yine hüsran..ew güzel ama küçücük benim akıllı koca hesap edememiş okadarını..annemle bi yıgın ew bi yıgın emlak dolaştım elde avucta bişe yok..aslında ew varda istedigim muhitlerde yok..merkezde arıyorum ben ..bide dolmuş taksi ücretleryle ugraşamam..temmuzun 10una kadar aramaya dewam..

öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
diyom sana gel ama anlamıyonkiiiiii

canım umutsuzluğa kapılma.hiç ummadığın anda çıkar karşına bakarsın......zor iş bu ev işi....ben çok iyi bilirim

evet tatlım bende emziriyorum

saol canım yaa.. hemen aldırıcam.. inş. bendede işe yarar çok sağol opuyorumnanaktan

Ebrucum umutsuzluğa kapılma ne olur.. en kısa zamanda bulucaksın inş. zor tabi bebekle ev ara taşın.. yorucu bi koşturmaca senin için ama vardır bir hayır canım üzme kendini

valla hamilyken as ermiştim bayılıyorum o tatlıya ama tarifi yok malesef ((

ben de şimdi aşeriyorum valla kaydirigubbakcemile3.geçen arkadşta yemiştim,arıyorum tel i kapalı..........kızlar bu ara tatlı istiyo canım deli gibi.çikolataları götürüyorum........regl mi olcam aceba...hala olmadım da ben.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…