2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şimdi aşeriyorum valla kaydirigubbakcemile3.geçen arkadşta yemiştim,arıyorum tel i kapalı..........kızlar bu ara tatlı istiyo canım deli gibi.çikolataları götürüyorum........regl mi olcam aceba...hala olmadım da ben.......

umarım öyledir canım bende hala regl olmadım ve tatlıyı sevmememe rağmen bu ara canım hep tatlı istiyoo..

ebrucum güzel bi ev bulursun inşallah canım üzülme herşeyde vardır bi hayır

oğluşum uyanık bugün mızmız günü öpüyorum aşkitolar ve üçüncü gün kaka yapmadı hala off

kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
buarada atayı anneme bıraktım sımdıden cok ozledım kokusu burnumdan gıtmıyo bırde ıstune ılk defa adet oldum sersem gıbıyım sımdılık bu kadar kendınıze ıyı bakın

kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
buarada atayı anneme bıraktım sımdıden cok ozledım kokusu burnumdan gıtmıyo bırde ıstune ılk defa adet oldum sersem gıbıyım sımdılık bu kadar kendınıze ıyı bakın

canım hakkında hayırlısı olsun...

Allah yardımcın olsun...

Hakkında hayırlısı Şebnemcim, Hasret'e toplanıp kocanı dövelim mi demiştim, vazgeçtim toplanıp senin kocanı dövelim yada ikisini de dövelim.

Bu arada geçmişe baktım ama göremedim...
Hayırdır, ne mahkemesi?

Boşanma canım.

saol canım yaa.. hemen aldırıcam.. inş. bendede işe yarar çok sağol opuyorumnanaktan

Ebrucum umutsuzluğa kapılma ne olur.. en kısa zamanda bulucaksın inş. zor tabi bebekle ev ara taşın.. yorucu bi koşturmaca senin için ama vardır bir hayır canım üzme kendini

ebrucum güzel bi ev bulursun inşallah canım üzülme herşeyde vardır bi hayır

oğluşum uyanık bugün mızmız günü öpüyorum aşkitolar ve üçüncü gün kaka yapmadı hala off

öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
diyom sana gel ama anlamıyonkiiiiii

canım umutsuzluğa kapılma.hiç ummadığın anda çıkar karşına bakarsın......zor iş bu ev işi....ben çok iyi bilirim

sagolun canlar..inşallah 2 haftaya bulurum..kıs şeroo tut bana bi ewde geliyım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

meral bittimi hazırlıkların?neler yaptın kı...güzelse bizde gelelim

ne demek cnm hemen atla gel:)) menüde şehriyeli pilav, mantarlı tavuk sote, zeytinyağlı fasülye, kıymalı börek, çoban salata ve ayran var. tatlı olarak ta profiterol yaptım bebeğim. hazır canın da tatlı istiyo atla gel

ben de şimdi aşeriyorum valla kaydirigubbakcemile3.geçen arkadşta yemiştim,arıyorum tel i kapalı..........kızlar bu ara tatlı istiyo canım deli gibi.çikolataları götürüyorum........regl mi olcam aceba...hala olmadım da ben.......

ben lohusa sonrası hemen olmuştm ama sonra kesilmişti. buluşma günü tekrar oldum:lepi: darısı başına cnm. tel kadayıf tatlısnda ve tüm mhallebili tatlılarda 1 litre süte bir bardak un ve bir bardak şeker kullanıyorum canım. ikikaşık ta tereyağı. güzel oluyo kıvamı

canım hakkınızda hayırlısı olsun

aşk_ı memnuyu ben kacırmammmmmmm.)bu gün misafirmi kabul edilir maral naaptın sen ya..ama gelende fanatikse zarar yok.

evet tatlım gelen de fanatik. zaten finali beraber izleyelim de keyfi çıksın diye geliyokaydirigubbakcemile3

ne demek cnm hemen atla gel:)) menüde şehriyeli pilav, mantarlı tavuk sote, zeytinyağlı fasülye, kıymalı börek, çoban salata ve ayran var. tatlı olarak ta profiterol yaptım bebeğim. hazır canın da tatlı istiyo atla gel

hönk. Allah nazarlardan saklasın, 2 çocukla bu kadar yemek yap, misafir karşıla... pu pu pu maşallah.

ŞEBNEMCıM hayırlısı olsun hakkınızda canım...

bu akşam arkadaşın kına gecesi var ama ben gitmiyorum neden aşkı memnu vardelikafadulden
zaten havada serin alp i çıkarmam dışarda olacakmış çünkü.

MERAL menüyü çok beğendim bende geliyorumcokacimcoookcokacimcoook

sağolun kızlar, ya walla normalde 7 çeşitten aşağı düşmezdim. tatlımı da illa ki bi sütlü bi şerbetli şeklinde 2 çeşit tutardım ama bebekle anca bu kadar. ya bu saate kadar sürdü işte hazırlık, ne hamaratlığı. Eymen bey bende hamaratlık falan bırakmadı wallakaydirigubbakcemile3

7.30 gibi burda olur misafirim. oğluma cips,çekirdek,kola falan da aldırıyorum şimdi. sinema gibi keyif yapalım azıcık.delikafadulden gerçi arkadaş Bihter delisi, ölmesini hiç istemiyo azıcık yas tutacak ama:jeyyar:

haydin Behlül'den önce Meral kaçaraklinialirimsmile hepinizi öpüyorum kızlarrr

canım hakkınızda hayırlısı olur inşallahh.
ohhhhh süpersinnnn valla

sağolun kızlar, ya walla normalde 7 çeşitten aşağı düşmezdim. tatlımı da illa ki bi sütlü bi şerbetli şeklinde 2 çeşit tutardım ama bebekle anca bu kadar. ya bu saate kadar sürdü işte hazırlık, ne hamaratlığı. Eymen bey bende hamaratlık falan bırakmadı wallakaydirigubbakcemile3

7.30 gibi burda olur misafirim. oğluma cips,çekirdek,kola falan da aldırıyorum şimdi. sinema gibi keyif yapalım azıcık.delikafadulden gerçi arkadaş Bihter delisi, ölmesini hiç istemiyo azıcık yas tutacak ama:jeyyar:

haydin Behlül'den önce Meral kaçaraklinialirimsmile hepinizi öpüyorum kızlarrr

bendeee gelecemmmmmmolumunekankayizsmile

X