- 13 Mayıs 2009
- 1.474
- 201
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.201
laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3
ben oğlak kaydirigubbakcemile2
bnde boğa
tüm özelliklerini taşırımsositososito
ay ne sinir olmuşsundur.......neyseki köpüklü kalmamışsın........
yoo değiştirmezsem içim içimi yer.........
balık ben.......
nörünuzzzzzzzzzz bakem
serin çıktı ben işilerimin başına koyulayım makinalar çalışıyo bir yandan
bir yandan da nimet robotu çalışsın:))
ay ne sinir olmuşsundur.......neyseki köpüklü kalmamışsın........
hahaha..emlek emlek geziyom..adamın birine rast geldik ama tam kurnaz emlekçı..anamla gezdiriyo bizi ew ew..ama gezdirdigi ewler benmkinden beter..hadi sahibinden bulsam neyse ama bide emlakcıya bayılacam okadar para gene kırık dökük bi ew tutacam yok yawww dedim sen nbr amca!!!..neyse adam en sonunda anneme dioki senin kız sık dokuyo bacım ewi satınmı alcanız yoook ..ew güzel olsa nolur sen güzel olur diyo bana hahaha..hep makara adamlar beni buluyo..
ee heralda maralım sen nbr?çok akıllıymış bu emlakçı amcaaklinialirimsmile canım kiralık dahi olsa insan iyi eve çıkmak ister elbet
ebruuu samsun merkezden mi bakıyosun eve eşimin amcasının kızı oturuyo da samsunda ona bi sorayım istersen ama o neresinde bilmiyorum
buraya eklesene niye bizi ugrastırıon olcaykızlar aldığım tuniği forumun kadın giyim bölümüne yükledim bi bakıveren de fikrinizi deyin.ona göre değiştirem......
kızlar aldığım tuniği forumun kadın giyim bölümüne yükledim bi bakıveren de fikrinizi deyin.ona göre değiştirem......
ben bi makarna suyu koyiiim bu arada gülay nekadar zayıf resimlerde hakket öylemi???ne kadar kiloluydu oo anam iplik olmuş kız..
buraya eklesene niye bizi ugrastırıon olcay