2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dilekleriniz için hepinize teşşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi çooookkk seviyorum ve kocaman öpüyorum tabiii bebişlerinizide :)

serin çıktı ben işilerimin başına koyulayım makinalar çalışıyo bir yandan
bir yandan da nimet robotu çalışsın:))

hahaha..emlek emlek geziyom..adamın birine rast geldik ama tam kurnaz emlekçı..anamla gezdiriyo bizi ew ew..ama gezdirdigi ewler benmkinden beter..hadi sahibinden bulsam neyse ama bide emlakcıya bayılacam okadar para gene kırık dökük bi ew tutacam yok yawww dedim sen nbr amca!!!..neyse adam en sonunda anneme dioki senin kız sık dokuyo bacım ewi satınmı alcanız yoook ..ew güzel olsa nolur sen güzel olur diyo bana hahaha..hep makara adamlar beni buluyo..

çok akıllıymış bu emlakçı amcaaklinialirimsmile canım kiralık dahi olsa insan iyi eve çıkmak ister elbet

ebruuu samsun merkezden mi bakıyosun eve eşimin amcasının kızı oturuyo da samsunda ona bi sorayım istersen ama o neresinde bilmiyorum

çok akıllıymış bu emlakçı amcaaklinialirimsmile canım kiralık dahi olsa insan iyi eve çıkmak ister elbet
ee heralda maralım sen nbr?
ebruuu samsun merkezden mi bakıyosun eve eşimin amcasının kızı oturuyo da samsunda ona bi sorayım istersen ama o neresinde bilmiyorum

ayy sonunda amca kızıda olsa biri cıktı samsun dan..ewet jalecim samsun merkez hemde ciftlik caddesi muhiti tam göbegi şehrin..nerde oturuyo acep?

kızlar aldığım tuniği forumun kadın giyim bölümüne yükledim bi bakıveren de fikrinizi deyin.ona göre değiştirem......

bizimkini mızıldana mızıldana uyuttum ellerine yapışıyo azıcık acıkmaya başladıya ama şimdi böle uyusun 8'e doğru uyansın yesin mamasını gecede rahat uyusun
bi edepsizki bugün çene hiç durmadı dünkü sessizliğin acısını çıkarıyor sanırım

ebrucum hayırlısı olsun datlımm inşallah gönlüne göre bi ev bulursun

ben bi makarna suyu koyiiim bu arada gülay nekadar zayıf resimlerde hakket öylemi???ne kadar kiloluydu oo anam iplik olmuş kız..

kızlar aldığım tuniği forumun kadın giyim bölümüne yükledim bi bakıveren de fikrinizi deyin.ona göre değiştirem......

Buraya koysana Olcay

ben bi makarna suyu koyiiim bu arada gülay nekadar zayıf resimlerde hakket öylemi???ne kadar kiloluydu oo anam iplik olmuş kız..

koy bakalım, sosu neyli olcek bakem? Gülay iyi kilo vermiş cnm. göbeği kalmış sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…