2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm olabilir kendi doktoruma sorayım.en azından yönlendirebilir.
teşekkürler.
peki canım seninkiler geçti mi? resmen dayanılmaz hal alıyor kızım kucağımdayken merdiven dahi çıkamıyorum ben.

hayır cnm halen devam ediyor bende doktora gideceğim geçmezse

hemen uyandı zaten uyuyamıyo( şuan sütümün gelmesini bekliyorum
hala tık yoksinifsinif:

birinci şart stress yapma
ikinci şart bol bol su ve sulu meyvalar ye- iç cnm gelir inşallah...
bana da öyle olmuştu 1-2 gün hemen yediklerime dikkat ettim düzeldi durum...

aynıyız o vakit bende 1 kere değiştirmezsem rahat edemem akannehir sempatiksalakcinni

iyi günlerde giyin.. benim huyumdasın cnm bende orada beyenirim eve gelirim vazgeçerim.
bugün eczaneden olğuma oyuncak aldım,eve geldim beyenmedim şimdi evde deişecek 2 tane ürün var (biberon.oyuncak.kaşıyıcı) ama üşeniyorum tekrar gitmeye..
Nimetcim stres yaparsan gelmez bak, elbet gelecek merak etme. oğlun azıcık emsin bak akmaya başlayacak inş.

cnm birden panik yaptım,süt hiç gelmedi 1 saat bende yogurt meyva püresiyle oyaladım ,
bende çok dikkat ederim ama neden oldu anlamadım, no streslmaz:

gecmişi okudum minik bi bebek sünnet olmus canım benim cok tebrik edrim gecmiş olsun .. cesaretinden dolayı ayrıca tbrk edrim seni bende cok istiyorm erkenden yaptırmayı ama o cıkasıya kadar ölürüm ben dısarda (((

doruk bebek gecmiş olsun burcu bakamadım die üzülme Allah beterinden saklasın onlara bizlerdn ii kimseler bakamaz emin ol ... olacagı varmış sadece Allah şifalar versin

kadınlar kulübü İSTANBUL bulusmasını facebooktan izledim cok sevimli görünüorsunuz bebişlerle hatta dedimki 1 dahaki bulusmaya kalkıp gelebilirim

gamzecim geçmiş olsun mu denir hayırlı olsun mu denir.. şükür kurtulmuş ensar paşa olduda bitti maşallahhh

offf yaa sinir oldum bi duş alayım dedim ya burnumdan geldi klava: kaç saattir su kesikti gelmesini bekledim şimdi de geldi diye girdim o kadar az akıyoduki kombi bikaç dk çalışabildi sadece Allah'tan tahmin ettim de saçlarımı topladım öyle girdim biraz sıcak biraz soğuk yaptım çok şükür

kızlar bende de durum tam tersine. eve geldiğimde beğenmesem dahi gidip değiştirmem çünkü üşenirim

bugün elektrikler hep kesildi durdu kızlar fazla muhabbete giremedim uff deli oldum.. kocam yine bana yalakalıklar peşinde kuşumlar aşkımlar hawada uçuşuyo.. gönlümü yapıo aklı sıra.. neyse fewri dawranmayacağım hayırlısı olsun..

sıhhatler olsun Jalecim:1rolleyes:

burda da kesildi 1 kez. neyse bak aslında kendi de farkında senin sınırlarını zorladığının. bence de fevri davranma cnm. du bakalım nolcak. sen kötü olma hiç, belki onlar anlaşmayacaklar zaten

ay ne sinir olmuşsundur.......neyseki köpüklü kalmamışsın........

kızlar bende de durum tam tersine. eve geldiğimde beğenmesem dahi gidip değiştirmem çünkü üşenirim

yoo değiştirmezsem içim içimi yer.........

burcunuz ne kızlar

balık ben.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…