- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.181
hımm olabilir kendi doktoruma sorayım.en azından yönlendirebilir.
teşekkürler.
peki canım seninkiler geçti mi? resmen dayanılmaz hal alıyor kızım kucağımdayken merdiven dahi çıkamıyorum ben.
hemen uyandı zaten uyuyamıyo( şuan sütümün gelmesini bekliyorum
hala tık yoksinifsinif:
of çarşıdan geldim ölüyorum yorgunluktan.kendime ve kızıma bir iki bişey aldım.ne akıllı durdu bu sefer yavrum.anneannesi de vardı yanımda tabi..yardımcı birisi olmadan olmuyo yanında........bir tunikle yelek takım vardı onu aldım ama eve gelince beğenmedim.huyumdur bu benim...nefret ederim bu huyumdan.illaki değiştirmeye götürürüm bişeyi.......of ya kim gitcek oralara tekrar....sinir oldum sinir kendime.........
hayırlı olsun cnm, iyi günlerde giyin, gerçi değiştirmeye niyetlenmişsin amaaklinialirimsmile bence yakışmıştır. benim de bişiler almam lazım yaa, ama bebekle çok zor
iyi günlerde giyin.. benim huyumdasın cnm bende orada beyenirim eve gelirim vazgeçerim.of çarşıdan geldim ölüyorum yorgunluktan.kendime ve kızıma bir iki bişey aldım.ne akıllı durdu bu sefer yavrum.anneannesi de vardı yanımda tabi..yardımcı birisi olmadan olmuyo yanında........bir tunikle yelek takım vardı onu aldım ama eve gelince beğenmedim.huyumdur bu benim...nefret ederim bu huyumdan.illaki değiştirmeye götürürüm bişeyi.......of ya kim gitcek oralara tekrar....sinir oldum sinir kendime.........
Nimetcim stres yaparsan gelmez bak, elbet gelecek merak etme. oğlun azıcık emsin bak akmaya başlayacak inş.
hayır cnm halen devam ediyor bende doktora gideceğim geçmezse
birinci şart stress yapma
ikinci şart bol bol su ve sulu meyvalar ye- iç cnm gelir inşallah...
bana da öyle olmuştu 1-2 gün hemen yediklerime dikkat ettim düzeldi durum...
aynıyız o vakit bende 1 kere değiştirmezsem rahat edemem akannehir sempatiksalakcinni
aynıyız o vakit bende 1 kere değiştirmezsem rahat edemem akannehir sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile....onu değiştirene kadarda stres olurum yanlız.eşimin başının etini yerim.............
offf yaa sinir oldum bi duş alayım dedim ya burnumdan geldiklava: kaç saattir su kesikti gelmesini bekledim şimdi de geldi diye girdim o kadar az akıyoduki kombi bikaç dk çalışabildi sadece Allah'tan tahmin ettim de saçlarımı topladım öyle girdim biraz sıcak biraz soğuk yaptım çok şükür
bugün elektrikler hep kesildi durdu kızlar fazla muhabbete giremedim uff deli oldum.. kocam yine bana yalakalıklar peşinde kuşumlar aşkımlar hawada uçuşuyo.. gönlümü yapıo aklı sıra.. neyse fewri dawranmayacağım hayırlısı olsun..
sıhhatler olsun Jalecim:1rolleyes:
akannehirakannehirakannehirakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lülülülülülüdelikafaduldennaniknanik
olumunekankayizsmile....onu değiştirene kadarda stres olurum yanlız.eşimin başının etini yerim.............
burcunuz ne kızlar
sağol ama bu kadar sinir olarak alınan duştan nasıl bir sıhhat çıkar orası da tartışılır kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:
hemen uyandı zaten uyuyamıyo( şuan sütümün gelmesini bekliyorum
hala tık yoksinifsinif:
offf yaa sinir oldum bi duş alayım dedim ya burnumdan geldiklava: kaç saattir su kesikti gelmesini bekledim şimdi de geldi diye girdim o kadar az akıyoduki kombi bikaç dk çalışabildi sadece Allah'tan tahmin ettim de saçlarımı topladım öyle girdim biraz sıcak biraz soğuk yaptım çok şükür
kızlar bende de durum tam tersine. eve geldiğimde beğenmesem dahi gidip değiştirmem çünkü üşenirim
burcunuz ne kızlar