2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm, ben öyle birşey yaşamadım,ama emziren annelerede kalsiyum ve kan ve demir eksikliginden eklem yerlerinde agrı oldugunu duymuştum..

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.
işin tuhafı doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gitmem gerek bilmiyorum.

canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir içini ferah tut

hayırlı olsun oğluşun delikanlı oldu ne güzel damatlığınıda görürüz inş.
bizde eylül gibi yaptırıcaz ama doktorlar mutlaka genel anestezi altında yaptırın en sağlıklısı o diyo siz lokal yaptırmışsınız bende çok tedirgin oluyorum nerde yaptırdınız

canım burda da bahseden olmuştu bu tarz ağrılardan. kalsiyum eksikliğindendir büyük ihtimal cnm. süt içmeyi ihmal etme cnm. yine de ihtiyaten bi ortopediste görün istersen cnm

sağol canım .mutlaka bahseden olmuştur ve de sonuca da ulaşmıştır diye sormuştum .bana da tiyo olur düşüncesiyle yani.
ortapedi daha çok kırıklarla falan ilgilenmiyor mu?

Bosna geçmiş olsun canım Doruk bebeğe iyi olacaktır inşallah...

Dimplehawk hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...
bizimde olmamız lazım sünnet ama bir türlü doktor hastane bulamadım...
hayırlısı bakalım...

sağol canım .mutlaka bahseden olmuştur ve de sonuca da ulaşmıştır diye sormuştum .bana da tiyo olur düşüncesiyle yani.

aynı ağrıları bende yaşıyorum dizler bacaklar ayak kemikleri
hiç doktora sormadım çünkü anlayabiliyorum kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden olduğunu...
bence doğumunu yapan doktoruna sor sana yardımcı olacaktır... vitamin konusunda...

hımm olabilir kendi doktoruma sorayım.en azından yönlendirebilir.
teşekkürler.
peki canım seninkiler geçti mi? resmen dayanılmaz hal alıyor kızım kucağımdayken merdiven dahi çıkamıyorum ben.

geçmiş olsun dahiliye doktoruna gitmeniz daha iyi doktor testler yaptırır calsium yada magnezyum eksilkliğinden olabilir.romatizma,kas ağrısı,kemik erimesi bile olabilir arkadsım geç yasta kemik erimesi olmuş aile de ırsi olduğundan ihmal etmeyin

hemen uyandı zaten uyuyamıyo( şuan sütümün gelmesini bekliyorum
hala tık yoksinifsinif:

çok güldüm nimet süt mü bekliyorsun canım sıkma kendini her gün bol su meyva suyu tatlı seyler ye oğluşun emdikçe gelir bende kucağıma aldığımda ağlıyordu emmiyordu gazdan dolayıymış yatarak emziriyorum hem rahat emiyor hemde emerken uyuryor

canım bi bakar, kendi dalıyla ilgili bi problem göremezse seni uygun gördüğü yere yönlendirir. bende de bi ara böyle ağrılar vardı, ortopediste gidince bel fıtığı olduğum çıkmıştı ortaya

istersen önce dahiliyeye de gidebilirsin. ağrıların bu kadar şiddetliyse ihmal etme cnm

of çarşıdan geldim ölüyorum yorgunluktan.kendime ve kızıma bir iki bişey aldım.ne akıllı durdu bu sefer yavrum.anneannesi de vardı yanımda tabi..yardımcı birisi olmadan olmuyo yanında........bir tunikle yelek takım vardı onu aldım ama eve gelince beğenmedim.huyumdur bu benim...nefret ederim bu huyumdan.illaki değiştirmeye götürürüm bişeyi.......of ya kim gitcek oralara tekrar....sinir oldum sinir kendime.........

Nimetcim stres yaparsan gelmez bak, elbet gelecek merak etme. oğlun azıcık emsin bak akmaya başlayacak inş.

hayırlı olsun cnm, iyi günlerde giyin, gerçi değiştirmeye niyetlenmişsin amaaklinialirimsmile bence yakışmıştır. benim de bişiler almam lazım yaa, ama bebekle çok zor

ayy yazık yaa kıyamaam neyse pilavını yediysen birazdan gelir sütün su iç bol bol

evet bugün böyle sütün yolunu gözler oldumbu ikinci bekleyişim :))bende yatarak emziriyorum hem sıcak olmuyo hemde hemen uyuyo..sanırım biraz geldi emdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak bu arada bende eşimin kuşlarına yem vereyim sabah işe geç kalmıştı verememişti,bana vermemi söyledi bende unuttum şimdi aklıma geldi akşam gelince surat asmasın bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…