- 21 Ağustos 2009
- 1.502
- 15
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.161
geçmiş olsun cnm, ben öyle birşey yaşamadım,ama emziren annelerede kalsiyum ve kan ve demir eksikliginden eklem yerlerinde agrı oldugunu duymuştum..
kızlar heralde benim sorunumu yaşayan kimse olmamış aranızda.
Ben geldim ama moralim bozuk.
Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...
Merhaba arkadaşlar
Biz dün sünnetimizi olduk
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
Kesinlikle erken yaptırın derim...
Bosnacım çok üzüldüm okuyunca, hepsi bizim için böyle harap etme kendini
İnş. kolayca atlatır..
canım burda da bahseden olmuştu bu tarz ağrılardan. kalsiyum eksikliğindendir büyük ihtimal cnm. süt içmeyi ihmal etme cnm. yine de ihtiyaten bi ortopediste görün istersen cnm
sağol canım .mutlaka bahseden olmuştur ve de sonuca da ulaşmıştır diye sormuştum .bana da tiyo olur düşüncesiyle yani.
ortapedi daha çok kırıklarla falan ilgilenmiyor mu?
aynı ağrıları bende yaşıyorum dizler bacaklar ayak kemikleri
hiç doktora sormadım çünkü anlayabiliyorum kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden olduğunu...
bence doğumunu yapan doktoruna sor sana yardımcı olacaktır... vitamin konusunda...
oğlum aç karnına uyudu(((
tatlım aç çocuk uyumaz sürekli ağlar
merhaba arkadaşlar,ben nisan annesiyim sizlere bir sorum olacak.
benim doğumdan yaklaşık 40 gün sonra başlayan diz ağrılarım mevcut.eğilip doğrulurken ve merdiven inip çıkarken aşırı ağrı oluyor dizlerimde onun dışında ayakta dururken yürürken olmuyor.forumda birkaç kişide daha olduğunu okumuştum.
siz benden önce doğum yaptınız belki sizin aranızda da bu durumu yaşayan vardır.ne yapmalıyım acaba geçici bir durum mu?hangi doktora gitmem gerektiğini bile bilmiyorum.
umarım yardımcı olursunuz...teşekkürler...
oğlum aç karnına uyudu(((
hemen uyandı zaten uyuyamıyo( şuan sütümün gelmesini bekliyorum
hala tık yoksinifsinif:
sağol canım .mutlaka bahseden olmuştur ve de sonuca da ulaşmıştır diye sormuştum .bana da tiyo olur düşüncesiyle yani.
ortapedi daha çok kırıklarla falan ilgilenmiyor mu?
geçmiş olsun dahiliye doktoruna gitmeniz daha iyi doktor testler yaptırır calsium yada magnezyum eksilkliğinden olabilir.romatizma,kas ağrısı,kemik erimesi bile olabilir arkadsım geç yasta kemik erimesi olmuş aile de ırsi olduğundan ihmal etmeyin
of çarşıdan geldim ölüyorum yorgunluktan.kendime ve kızıma bir iki bişey aldım.ne akıllı durdu bu sefer yavrum.anneannesi de vardı yanımda tabi..yardımcı birisi olmadan olmuyo yanında........bir tunikle yelek takım vardı onu aldım ama eve gelince beğenmedim.huyumdur bu benim...nefret ederim bu huyumdan.illaki değiştirmeye götürürüm bişeyi.......of ya kim gitcek oralara tekrar....sinir oldum sinir kendime.........
ayy yazık yaa kıyamaam neyse pilavını yediysen birazdan gelir sütün su iç bol bol
çok güldüm nimet süt mü bekliyorsun canım sıkma kendini her gün bol su meyva suyu tatlı seyler ye oğluşun emdikçe gelir bende kucağıma aldığımda ağlıyordu emmiyordu gazdan dolayıymış yatarak emziriyorum hem rahat emiyor hemde emerken uyuryor