- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.221
ay seyhan nasıl sevindirik oldum valla sağol.ama daha 3 kilo var verilecek
ayy sonunda amca kızıda olsa biri cıktı samsun dan..ewet jalecim samsun merkez hemde ciftlik caddesi muhiti tam göbegi şehrin..nerde oturuyo acep?
ol valla bence hiç kafayada takma sen beni bi gör resimlerde daha çok sevindirik olursun hangi üç kilo bekarken bu halimin yarısıydım ben 40 kiloydum ahh ahh kendimi nerelerden atsam
sen bilirsin maralım güzel soslar..cubuk makarna ve salcalı olucak bundan başka yemem..sosun içine ne katabilirim..Buraya koysana Olcay
koy bakalım, sosu neyli olcek bakem? Gülay iyi kilo vermiş cnm. göbeği kalmış sadece
bide emlakcı olsaydı daha da faydalı oludu sanırımsempatiksalakcinni..mucukvalla bilmiyorum nerde oturduğunu da sorarım ben ona inşallah faydası olur
sen bilirsin maralım güzel soslar..cubuk makarna ve salcalı olucak bundan başka yemem..sosun içine ne katabilirim..
sağolasın arkadaşımhayırlı olsun oğluşun delikanlı oldu ne güzel damatlığınıda görürüz inş.
bizde eylül gibi yaptırıcaz ama doktorlar mutlaka genel anestezi altında yaptırın en sağlıklısı o diyo siz lokal yaptırmışsınız bende çok tedirgin oluyorum nerde yaptırdınız
tşk hijyenimBosna geçmiş olsun canım Doruk bebeğe iyi olacaktır inşallah...
Dimplehawk hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...
bizimde olmamız lazım sünnet ama bir türlü doktor hastane bulamadım...
hayırlısı bakalım...
inş. sağolasındimplehawk çok geçmiş olsun sağlık sıhhat olsun
çok şükür atlattık hasretçimgamzecim geçmiş olsun mu denir hayırlı olsun mu denir.. şükür kurtulmuş ensar paşa olduda bitti maşallahhh
turşuyu sosun içinde düşünemiorum seyo cum ama bakalım denerim şayet begenmezseeeeemmmm seni yeriiiiiiiiiiiiiiiiimbende geçen gün makarna yapptım datlım acı seversen vereyim tarifini
bildiğin domates sosunun içine bir yada iki acı biber turşusu küçük küçük doğruyorum birkaç zeytin bi küçük soğan
soğanı öldürüyosun domatesi ekliyosun pişmeye yakın biberlerle zeytinleri ekliyosun o turşu biber hoş bi acılık veriyo ben seviyorum yapmak istersen tarif bu tatlım
gözünaydın cano gecmiş olsun..
sağolasın arkadaşım
bilmiyorum ya daha çok küçük oldukları için genel anestezi ağır geliyor
sultangazi-bahat hospital da yaptırdık
tşk hijyenim
yaptırın biran önce, Allah rast getirsin
inş. sağolasın
çok şükür atlattık hasretçim
omuzlarımdan büyükk bir yük kalktı
içine yatırdım açık şekilde bindik otobüse cnm, biraz inmek b
ayy evet yaa sorma
yaa kızlar merak ettim toplandığınızda bebek arabalarını nasıl götürdünüz otobüsle gidenler için soruyorum yani :uhm:
nimet sen türbanlımısın??face de acık mı gördüm seni yanlışmıyom??içine yatırdım açık şekilde bindik otobüse cnm, biraz inmek b
nmek sorun oluyo ama etrafımızda yardımsever insanlar olunca iiyi oluyo kaydirigubbakcemile2
içine yatırdım açık şekilde bindik otobüse cnm, biraz inmek b
nmek sorun oluyo ama etrafımızda yardımsever insanlar olunca iiyi oluyo kaydirigubbakcemile2
evet cnm türbanlıyım. facede açık resimlerim vardı ama özelleştirmiştim erkekler göremiyodu:))nimet sen türbanlımısın??face de acık mı gördüm seni yanlışmıyom??
ben fazla sıkıntı çekmedim cnm bişey söyleyenlerede cevabını veririm her türlü sempatiksalakcinni
hani olur ya biz de ankaralılar olarak toplanırsak ben de otobüsle gidicem de ondan soruyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar acil yardım pirinç ununu suyla mı karıştırıyonuz mam için sütlemi
acil cvp lütfen..
mersi canımmm :teytey:gözünaydın cano gecmiş olsun..
canım arkasında yazıyordur nasıl yapıldığı bazı pirinç unlarında devam sütü oluyo herobaby'nin falan ondansa suyla ama devamsütü yoksa normal inek sütüyle yapacaksın