2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ol valla bence hiç kafayada takma sen beni bi gör resimlerde daha çok sevindirik olursun hangi üç kilo bekarken bu halimin yarısıydım ben 40 kiloydum ahh ahh kendimi nerelerden atsam:nazar:

gider gider inşallah...daha çok erken aslında............aşırı yemedikten sonra hamilelikte alınanlar yavaş yavaş gidiyo

sen bilirsin maralım güzel soslar..cubuk makarna ve salcalı olucak bundan başka yemem..sosun içine ne katabilirim..

bende geçen gün makarna yapptım datlım acı seversen vereyim tarifini

bildiğin domates sosunun içine bir yada iki acı biber turşusu küçük küçük doğruyorum birkaç zeytin bi küçük soğan
soğanı öldürüyosun domatesi ekliyosun pişmeye yakın biberlerle zeytinleri ekliyosun o turşu biber hoş bi acılık veriyo ben seviyorum yapmak istersen tarif bu tatlım

hayırlı olsun oğluşun delikanlı oldu ne güzel damatlığınıda görürüz inş.
bizde eylül gibi yaptırıcaz ama doktorlar mutlaka genel anestezi altında yaptırın en sağlıklısı o diyo siz lokal yaptırmışsınız bende çok tedirgin oluyorum nerde yaptırdınız
sağolasın arkadaşım
bilmiyorum ya daha çok küçük oldukları için genel anestezi ağır geliyor
sultangazi-bahat hospital da yaptırdık
Bosna geçmiş olsun canım Doruk bebeğe iyi olacaktır inşallah...

Dimplehawk hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...
bizimde olmamız lazım sünnet ama bir türlü doktor hastane bulamadım...
hayırlısı bakalım...
tşk hijyenim
yaptırın biran önce, Allah rast getirsin
dimplehawk çok geçmiş olsun sağlık sıhhat olsun
inş. sağolasın
gamzecim geçmiş olsun mu denir hayırlı olsun mu denir.. şükür kurtulmuş ensar paşa olduda bitti maşallahhh:nazar:
çok şükür atlattık hasretçim
omuzlarımdan büyükk bir yük kalktı

bende geçen gün makarna yapptım datlım acı seversen vereyim tarifini

bildiğin domates sosunun içine bir yada iki acı biber turşusu küçük küçük doğruyorum birkaç zeytin bi küçük soğan
soğanı öldürüyosun domatesi ekliyosun pişmeye yakın biberlerle zeytinleri ekliyosun o turşu biber hoş bi acılık veriyo ben seviyorum yapmak istersen tarif bu tatlım
turşuyu sosun içinde düşünemiorum seyo cum ama bakalım denerim şayet begenmezseeeeemmmm seni yeriiiiiiiiiiiiiiiiim

sağolasın arkadaşım
bilmiyorum ya daha çok küçük oldukları için genel anestezi ağır geliyor
sultangazi-bahat hospital da yaptırdık

tşk hijyenim
yaptırın biran önce, Allah rast getirsin

inş. sağolasın

çok şükür atlattık hasretçim
omuzlarımdan büyükk bir yük kalktı
gözünaydın cano gecmiş olsun..

ayy evet yaa sorma

yaa kızlar merak ettim toplandığınızda bebek arabalarını nasıl götürdünüz otobüsle gidenler için soruyorum yani :uhm:
içine yatırdım açık şekilde bindik otobüse cnm, biraz inmek b
nmek sorun oluyo ama etrafımızda yardımsever insanlar olunca iiyi oluyo kaydirigubbakcemile2

içine yatırdım açık şekilde bindik otobüse cnm, biraz inmek b
nmek sorun oluyo ama etrafımızda yardımsever insanlar olunca iiyi oluyo kaydirigubbakcemile2

hani olur ya biz de ankaralılar olarak toplanırsak ben de otobüsle gidicem de ondan soruyorum kaydirigubbakcemile3

nimet sen türbanlımısın??face de acık mı gördüm seni yanlışmıyom??
evet cnm türbanlıyım. facede açık resimlerim vardı ama özelleştirmiştim erkekler göremiyodu:))

hani olur ya biz de ankaralılar olarak toplanırsak ben de otobüsle gidicem de ondan soruyorum kaydirigubbakcemile3
ben fazla sıkıntı çekmedim cnm bişey söyleyenlerede cevabını veririm her türlü sempatiksalakcinni

kızlar acil yardım pirinç ununu suyla mı karıştırıyonuz mam için sütlemi
acil cvp lütfen..

canım arkasında yazıyordur nasıl yapıldığı bazı pirinç unlarında devam sütü oluyo herobaby'nin falan ondansa suyla ama devamsütü yoksa normal inek sütüyle yapacaksın

canım arkasında yazıyordur nasıl yapıldığı bazı pirinç unlarında devam sütü oluyo herobaby'nin falan ondansa suyla ama devamsütü yoksa normal inek sütüyle yapacaksın

hiç bişey yazmıyo yok cnm bakkaldan aldırdım elvin yazıyo nasıl pirinç unuysa:KK43:

X