2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ew b uluşması yapalım yaaa toplaşalım yine

bu ew buluşması olayı bana nedense cazip gelmiyor yaa. tek odanın içinde onca bebek, hepsi mecbur kucağımızda olacak. e malum evler o kadar büyük değil,uyudular mı nereye yatırıcan falan. ne biliyim yaa, dışarısı sanki daha iyi:uhm:

ya kızlar benim sütüm azaldı, çocugum süt gelmeyindce bırakıyo aglıyo(
şimdi öyle kendi kendine mırındanıyo ben ne yapıcam dur bir bulgur yapayım hemen :..
he işte günlerdir bende bu dertlle uğraiışıyorum ya doymuyorsa canım benim bol su iç bulgur pilavı kuru soğan ye memişlere iyi bak :)))))

yapalım yaaa toplaşalım yine

ben gelmeden olmaz boşa heveslenme

beni bekleyin ben hepsine yatack yer ayarlarım bana gelirsiniz olsun hepsini ben gelmeye (emeklerLER)koyarız yere oooooo diyom size yok buluşma falan bayramda ordayım

yaw kızımın yarın 4. ay aşıları var canımın inşallah çıkmaz ateşi birinci dozunda çıkmamıştı inşallah bundada öyle olur

merhaba arkadaşlar,ben nisan annesiyim sizlere bir sorum olacak.
benim doğumdan yaklaşık 40 gün sonra başlayan diz ağrılarım mevcut.eğilip doğrulurken ve merdiven inip çıkarken aşırı ağrı oluyor dizlerimde onun dışında ayakta dururken yürürken olmuyor.forumda birkaç kişide daha olduğunu okumuştum.
siz benden önce doğum yaptınız belki sizin aranızda da bu durumu yaşayan vardır.ne yapmalıyım acaba geçici bir durum mu?hangi doktora gitmem gerektiğini bile bilmiyorum.
umarım yardımcı olursunuz...teşekkürler...

göünüz aydın allah damatlığını giymeyi nasip etsin düğünü güzün sevdiği güzel olsun

burcu canım geçmiş olsun bebeğine senden başka kimse bakamaz canımmm

ew b uluşması yapalım yaaa toplaşalım yine
evet yapalıımm kocişe gösterdim resimleri bende olacaktım orda dedim sabah hazırlanıp çıktım doktordan sonra gidecektim izin vermedin sen şöylesin böylesin ne güzel bebişler var bak ben yanlızım dedimm sonunda özür diledi. bidakine tamam dedi
geçmiş olsun maşallah erkekk adam olduu

hımmm haklısın bebeikler başka evde rahatsız bike oluyorlar ortamı yabancılıyorlar dışarda daha sakin oluyorlarr en kısa zamanda yapalımmm

ohh kurtuldunuz ne güzel ben de hemen istiyorum hatta götürmüştüm hastaneye kırıkkaledeyken ama orda narkoz veriliyormuş tamamen bayıltacaklar yani çok küçük olduğu için uygun görmedi dr 20 aylık falan olunca getir dedi bakalım naapcaz....

Son düzenleme:

gamze geçmiş olsun canım darısı düğününe inşallah...........

burcucum üzme kendini,suçlama da.sen elinden geleni yapmışsındır eminim......zaten ufak bir operasyonmuş..girip çıkacak ve kurtulacak ne güzel o dertten...........

minik adamım bugün annesiyle sohbet etmek istiyor konuşunca cvp veriyo susunca basıyor çığlığı uyuyana kadar çene çalıcaz anlaşıldı

valla bulguru yaptım sıcak sıcak aldım önüme, oglum çok huysuzlandı yemem lazım:))
buyrum kızlar bulgur pilavına..

Son düzenleme:
gamze geçmiş olsun canım darısı düğününe inşallah...........

.
inş. silvercim sağol opuyorumnanaktan
ohh canım darısı damatlığına inşallah
bende istiyorum tatil dönüşü düşünüyorum bişey sorucam narkozlamı oldu nasıl yaptırdınız ben bu narkoz olayını pek istemiyorum da
inş. inş. :)
yaptır tabiki, tavsiye ederim hepinize
lokal oldu cnm

Evet yaa, seni de bekliyoduk doğrusu. neyse inş. bi dahaki sefere

valla bulguru yaptım sıcak sıcak aldım önüme, oglum çok huysuzlandı yemem lazım:))

afiyet,şeker ve de bol bol süt olsuncokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…