- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.141
ew b uluşması yapalım yaaa toplaşalım yine
he işte günlerdir bende bu dertlle uğraiışıyorum ya doymuyorsaya kızlar benim sütüm azaldı, çocugum süt gelmeyindce bırakıyo aglıyo(
şimdi öyle kendi kendine mırındanıyo ben ne yapıcam dur bir bulgur yapayım hemen :..
ew b uluşması
yapalım yaaa toplaşalım yine
bu ew buluşması olayı bana nedense cazip gelmiyor yaa. tek odanın içinde onca bebek, hepsi mecbur kucağımızda olacak. e malum evler o kadar büyük değil,uyudular mı nereye yatırıcan falan. ne biliyim yaa, dışarısı sanki daha iyi:uhm:
Merhaba arkadaşlar
Biz dün sünnetimizi olduk
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
Kesinlikle erken yaptırın derim...
Bosnacım çok üzüldüm okuyunca, hepsi bizim için böyle harap etme kendini
İnş. kolayca atlatır..
Çok teşekkürler arkadaşım inşaallahhh olumunekankayizsmileDarısı düğününe de inş. Gamzecim. maşallah erkekliğe ilk adımını attı
evet yapalıımm kocişe gösterdim resimleri bende olacaktım orda dedim sabah hazırlanıp çıktım doktordan sonra gidecektim izin vermedin sen şöylesin böylesin ne güzel bebişler var bak ben yanlızım dedimm sonunda özür diledi. bidakine tamam dediew b uluşması yapalım yaaa toplaşalım yine
geçmiş olsun maşallah erkekk adam olduuMerhaba arkadaşlar
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
İnş. kolayca atlatır..
bu ew buluşması olayı bana nedense cazip gelmiyor yaa. tek odanın içinde onca bebek, hepsi mecbur kucağımızda olacak. e malum evler o kadar büyük değil,uyudular mı nereye yatırıcan falan. ne biliyim yaa, dışarısı sanki daha iyi:uhm:
Merhaba arkadaşlar
Amin inş. sağolasın kaydirigubbakcemile5göünüz aydın allah damatlığını giymeyi nasip etsin düğünü güzün sevdiği güzel olsun
Merhaba arkadaşlar
İnş. kolayca atlatır..
Ben geldim ama moralim bozuk.
Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...
Amin inş. sağolasın kaydirigubbakcemile5
minik adamım bugün annesiyle sohbet etmek istiyor konuşunca cvp veriyo susunca basıyor çığlığı uyuyana kadar çene çalıcaz anlaşıldı
inş. silvercim sağol opuyorumnanaktangamze geçmiş olsun canım darısı düğününe inşallah...........
.
inş. inş. :)ohh canım darısı damatlığına inşallah
bende istiyorum tatil dönüşü düşünüyorum bişey sorucam narkozlamı oldu nasıl yaptırdınız ben bu narkoz olayını pek istemiyorum da
burcu canım geçmiş olsun bebeğine senden başka kimse bakamaz canımmm
evet yapalıımm kocişe gösterdim resimleri bende olacaktım orda dedim sabah hazırlanıp çıktım doktordan sonra gidecektim izin vermedin sen şöylesin böylesin ne güzel bebişler var bak ben yanlızım dedimm sonunda özür diledi. bidakine tamam dedi
geçmiş olsun maşallah erkekk adam olduu
hımmm haklısın bebeikler başka evde rahatsız bike oluyorlar ortamı yabancılıyorlar dışarda daha sakin oluyorlarr en kısa zamanda yapalımmm
valla bulguru yaptım sıcak sıcak aldım önüme, oglum çok huysuzlandı yemem lazım:))
kızlar heralde benim sorunumu yaşayan kimse olmamış aranızda.