- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.061
geçmiş olsun canım üzüldüm kıyamam güzele her şurup her bebekte farklı etki gösterebilir bencede doktorunla konuşmakda yada götürmekte fayda var şurubu her verişinden sonra kusuyormu peki??
şurubu dün sabah vermeye başladım...o zman kusmamıştı ama öğleden sonra her emdiğimde kusmaya başladı...sütü aynen çıkarıyordu...bi süre sonra şuruplarını veriyordum...bu sabah yine kustu emer emmez...daha sonra 10buçuk gibi emzirdim sonra yine şuruplarını verdim bu emmesinin ardından çıkarmamıştı ve iyi emmişti...şuruplarda yarım saat sonra fışkırttı resmen..ve bu sefer süt değil daha kıvamlıydı..şurubun birini de aynen çıkardı...has. gitcem zaten bugün doktoruyla görüşelim bir...
şurubu dün sabah vermeye başladım...o zman kusmamıştı ama öğleden sonra her emdiğimde kusmaya başladı...sütü aynen çıkarıyordu...bi süre sonra şuruplarını veriyordum...bu sabah yine kustu emer emmez...daha sonra 10buçuk gibi emzirdim sonra yine şuruplarını verdim bu emmesinin ardından çıkarmamıştı ve iyi emmişti...şuruplarda yarım saat sonra fışkırttı resmen..ve bu sefer süt değil daha kıvamlıydı..şurubun birini de aynen çıkardı...has. gitcem zaten bugün doktoruyla görüşelim bir...
doktor bizede debridat diye bir şurup verdi çilek tadında hem gaz için hemde sindirimi için çok iyi bence emzirdikten yarım saat yada 1 saat sonra ver bence emer emmze verirsen miğdesi bulanır bence de ben ilaçları verirken aralarından 10 dk geçip öyle veriyorum hepsini birden verince miğdesi kalkar diye...Geçmiş olsun canım
ya kızlar konumuzla pek ilgisi yok ama forumda öylesine gezinirken şubat annelerinin yapmış olduğu bir slayt gösteriyi izledim çok güzel olmuş çokda hoşuma gitti isterseniz size linki yollayayım bakın...http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/373244-veeeeeeeeeeee-beklenen-slayt.html
2 ilaç arasında 10 dk olsun derim ben demekki 10 dk az yarım saat sonra ver ozaman ilaçları çay kaşığıyla kanepeye yarım oturturuyorum ve konuşarak veriyorum ben her bebek aynı değil biliyorum ama konuşarak şarkı söylerek veriyorum benim kide beğenmiyor tadını ama en son veriyorum onu bende önce öksürük şurubu akşamlarıda antibiotikleri var ...
sağol canım...bize de debridat ve duphalac verdi...ben de ikisini bir vemiyorum ama emdikten 10 dk sonra veriyorum...ama zaten zor veriyorum çoğunu yutmuyor bile...
selam canlar;
yine son derece uykusuz bi gece geçirdim. Eymen efendi yarım saatte bi kalktı. 11 gibi uyudu. ben de onunla uyumak istiyodum ama bu defa da büyük oğlan sıkıldı ve acıktı tabi. kalkmak zorunda kaldım. offf artık her gece 3-4 saatlik uykuyla duruyorm o da bölük pörçük biçimde-tatlicadiarzu-
Hanifecim bize doktor bağırsak düzenleyici olarak motilium verdi. Acaba sizin ilaç mı dokundu ona.geçmiş olsun cnm
bak sen eymen paşanın yaptığına
hehh nihayet bizim kuş uyanmaya karar verdi beşik son hızda sallanıyor:)
Hasret geçmiş olsun atlatmışsın ağır misafirleri. sabahın köründe mi geldiler yaw, bi de ne yapcam diyodun. o saatte ne yapılır, anca peynir zeytin konur. sorunsuz geçirmene sevindim cnm
Şebnemcim özledik tabi seni cnm. ben de mahkeme günü yaklaşınca eşinin aklının başına geleceğini düşünmüştüm doğrusu. belki de oraya gelmesi o nedenleydi ve senden bi adım bekledi? olamaz mı cnm?
bende beklediği adımı attım canım o yüzden en azından 4-5 gün çok güzeldi özlemişim onunla mutlu günlwerimizi aylardan sonra onunla uyumak ve onunla uyanmak çok güzeldi nerdeyse 6 aydır yanımda yatmıyordu yarın ist geliyorum cuma günü mahkeme var karar değiştirmiş değiliz ama bana dediki ayrılsak bile seni hiç bırakmayacağım birazda öyle deneyeceğim aman oğlum ve mutlu oalyımda nasıl olursa olsun takmıyorum o kadar boşanmayı kafama
bende beklediği adımı attım canım o yüzden en azından 4-5 gün çok güzeldi özlemişim onunla mutlu günlwerimizi aylardan sonra onunla uyumak ve onunla uyanmak çok güzeldi nerdeyse 6 aydır yanımda yatmıyordu yarın ist geliyorum cuma günü mahkeme var karar değiştirmiş değiliz ama bana dediki ayrılsak bile seni hiç bırakmayacağım birazda öyle deneyeceğim aman oğlum ve mutlu oalyımda nasıl olursa olsun takmıyorum o kadar boşanmayı kafama