2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasrete kim gelmiş sabah sabah
geçmişi okuyayım dedim yine uzadı uzadıya gitmişşşş
pınarcım geçmiş olsun canımmm
Meralcim seninki bu gece uyumamış benimki de tam aksine doğduğundan beri en rahat geceydi diyebilirimmm

hasrete kim gelmiş sabah sabah
geçmişi okuyayım dedim yine uzadı uzadıya gitmişşşş
pınarcım geçmiş olsun canımmm
Meralcim seninki bu gece uyumamış benimki de tam aksine doğduğundan beri en rahat geceydi diyebilirimmm

Canım Cengizin halaları gelecekti kahvaltıya. hanfendiler 2 gün önce cengize haber vermişlerdi geleceklerini. üstelik hasretle konuştukları halde onu muhatap alıp ta ona söylememişlerdi:mymeka:

inş. her geceniz böyle huzurlu geçer cnm, darısı bize de inş. sadece 1 gece bile deliksiz 4 saat uyusam 1 ay yeter artık bana:1closedeyes:

bu arada çok gerginim kızlar kocamın 6/7 yıldır konuşmadığı abisi hapse girmişti çıkmış hemen şimdi köydeymiş ana babasının yanında.. cengizde bana dediki abimi çağırsammı gelse çalışsa bizle diye bnde sen yapamazsın abinle dedim hiç istemiyorum o aileyle içli dışlı olmzk gitmiş anasını aramış we abim adam olacaksa çalmayacak çırpmayacak düzenli ewine işine gidip gelecekse gelsin demişmafoldumben sinirden ölüyorum şu an yani abisi 2,3 güne damlar buraya zaten öyle bi gün bekliyolar hepsi... abisi gelince abisinin çocuklarına anasına babasınada tabi kapı açılmış olacak... istemiyorum onları hayatımda napıcam ben günlük 45-50 wercekmiş bide sanki para basıyoruz biz.. çekip gidicem yemin ederim yaa yeter

bu arada çok gerginim kızlar kocamın 6/7 yıldır konuşmadığı abisi hapse girmişti çıkmış hemen şimdi köydeymiş ana babasının yanında.. cengizde bana dediki abimi çağırsammı gelse çalışsa bizle diye bnde sen yapamazsın abinle dedim hiç istemiyorum o aileyle içli dışlı olmzk gitmiş anasını aramış we abim adam olacaksa çalmayacak çırpmayacak düzenli ewine işine gidip gelecekse gelsin demişmafoldumben sinirden ölüyorum şu an yani abisi 2,3 güne damlar buraya zaten öyle bi gün bekliyolar hepsi... abisi gelince abisinin çocuklarına anasına babasınada tabi kapı açılmış olacak... istemiyorum onları hayatımda napıcam ben günlük 45-50 wercekmiş bide sanki para basıyoruz biz.. çekip gidicem yemin ederim yaa yeter

hay Allah sizde de hergün yeni bi gündem var yaa. gelirse sizin evde kalmaz di mi? sizde kalmayacaksa şayet işinizde çalışması iyi olur belki hasretcim. madem abisi geliyor, Cengiz durur artık masa başında, onun yaptığı işleri de abisi halleder. sen de azıcık rahatlarsın böylece. sen de Cengize direkt öyle söyle. abin gelirse artık benim çalışmama gerek kalmaz, ben evimde kızıma bakarım de

hasretçim zor bir durum ama sakin ol öfkeyle kalkan zararla oturur kocan çok doğru yapmamış ama biraz sabır hatasını anlar umarım geç olmaz anlaması için

annemi aradım anlattım o da saolsun yangına körükle gitti çok doluyum şuan size sığınıyorum:gitme:

cok zor hasret senin işin hem eşin sana söylüyor dinlemeden bide çağırıyor mu?
senin yorulmamanı da istiyordur...sende evininin kadını ol bacım bırak işi sende yapmıyorum de bakalım ne diyecek

bende beklediği adımı attım canım o yüzden en azından 4-5 gün çok güzeldi özlemişim onunla mutlu günlwerimizi aylardan sonra onunla uyumak ve onunla uyanmak çok güzeldi nerdeyse 6 aydır yanımda yatmıyordu yarın ist geliyorum cuma günü mahkeme var karar değiştirmiş değiliz ama bana dediki ayrılsak bile seni hiç bırakmayacağım birazda öyle deneyeceğim aman oğlum ve mutlu oalyımda nasıl olursa olsun takmıyorum o kadar boşanmayı kafama

özel değilse birbirinizi de seviyorsanız neden ayrılıyorsunuz ki ATA bu durumda ne olacak?çok zor ama baksana hala bitmemiş sevginiz canım

yahu sen Cengize bi gözükseydin bi şarlasaydın kendi kafasına işler yapmak nedekmiş göster gününü alsanaalsanasmile

Canım Cengizin halaları gelecekti kahvaltıya. hanfendiler 2 gün önce cengize haber vermişlerdi geleceklerini. üstelik hasretle konuştukları halde onu muhatap alıp ta ona söylememişlerdi:mymeka:

inş. her geceniz böyle huzurlu geçer cnm, darısı bize de inş. sadece 1 gece bile deliksiz 4 saat uyusam 1 ay yeter artık bana:1closedeyes:

saol Canımcım darısı başınızaaaa Furkan napıyo resimlerini gördüm onunda çok tatlı yaaa :)

2011 mart anneleri de topik açmışşş
Vay hallerine şimdiden Allah sabırlar versin...Çok heyecanlılar zavallılar başlarına geleceklerinin frkında değiller dahaaa :))))

2011 mart anneleri de topik açmışşş
Vay hallerine şimdiden Allah sabırlar versin...Çok heyecanlılar zavallılar başlarına geleceklerinin frkında değiller dahaaa :))))

kaydirigubbakcemile3 yakında anlarlarsempatiksalakcinni

Furkan aşağda arkadaşlarıyla top oynuyo cnm. evet o fotolar çok güzel olmuş yaaa, Pınar çok iyi yakalamışdelikafadulden

Ayfercim Şebnemin eşinin bazı problemleri var. o çocuk istememiş, Ata olunca da kendini baskı altında hissetmiş. anlayacağın farklı bi psikolojiye girmiş ve ayrılmak istemiş. haklarında hayırlısı olsun, ama bence anlamış artık o da hatasını. mahkeme günü biraz daha geç olsa işler değişirmiş ama boşansalar dahi sonradan birleşirler gibime geliyor hayırlısıyla

seni çok iyi anlıyoruz insan destek görmek istiyor yapılana sahip çıkılmasını değil ve bu adam geldiği taktirde ne kadar hayır desende herşeyinizin üstünde ister istemez kendini söz sahibi yapmaya çalışıcak bu çalışmayla bile uğraşmak çok yorucu özellikle (birde bu kalablığın stersin arasında bebek büyütürken) annende sana ben sana dedimlere başlamıştır sende ondan üzülmüşsündür (zira bende anama bişey anlatsam ben sana dedim ama sen dinlemedinlere başlıyor ) bence cengizi akşam karşına al konuş bu halde nasıl köle gibi çalıştığını bebekle nasıl didiğindiğini söyle gelmesine izin verme bence he oldu geldi koy mesafini ... üzülme olurmu hepsi geçecek:teselli:

valla ben çalışmam abin gelirse dersin sende evimde kızıma bakarım gezerim tozarım de sizde çalışın dersin Allah Allah yav bu senin tociş de hergün bişey çıkarıyo gülüm benim bozma moralini dur bakalım hayırlısı olsa bile öyle bişiy anlaşamazlar diyosun iki güne vazgeçer kocanda ozaman

Ayfercim Şebnemin eşinin bazı problemleri var. o çocuk istememiş, Ata olunca da kendini baskı altında hissetmiş. anlayacağın farklı bi psikolojiye girmiş ve ayrılmak istemiş. haklarında hayırlısı olsun, ama bence anlamış artık o da hatasını. mahkeme günü biraz daha geç olsa işler değişirmiş ama boşansalar dahi sonradan birleşirler gibime geliyor hayırlısıyla

inşallah canım hersey yoluna girer haklarında hayırlısı olsun ama eşi bence bir terapiste gitmeli evlilik danışmanları var artık gerekçe görmeden boşatmıyorlar bebeğim oldu ama ben hazır değilim gibi bir bahane de olmamalı ....
Şebnem canım biten bitmişse önüne bak sakın geriye dönme sen ve oğlun varsın artık biraz eşine kızdım doğrusu ne yani kürkçü dükkanımı burası ?

Şerifeeee, şu avatarını değiştirsen diyorum be anacım. bebeğinin resmini falan koy. ınan dün gece face'de resmini görene dek seni kafamda şu avatardaki kadına benzer biçimde canlandırıyodumkaydirigubbakcemile3 insana öyle gibi geliyo

inşallah canım hersey yoluna girer haklarında hayırlısı olsun ama eşi bence bir terapiste gitmeli evlilik danışmanları var artık gerekçe görmeden boşatmıyorlar bebeğim oldu ama ben hazır değilim gibi bir bahane de olmamalı ....
Şebnem canım biten bitmişse önüne bak sakın geriye dönme sen ve oğlun varsın artık biraz eşine kızdım doğrusu ne yani kürkçü dükkanımı burası ?

zaten ilk celsede boşanamaz onlar. büyük ihtimal hakim de onları öyle bişeye yönlendrir cnm.

X