2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol cnm
evet hele ben birinci çocukta dağattım kafayı benim sonum hüsran ki ne hüsran
:gitme:

oy oy canım benim üzülme sen çok güzel bir meleğe sahipsin herhalde birazcık etli olacaksın bence sakın üzülme
evet benim kızda 2 aydır 600 gr almış toplam 1200 dr gayet iyi dedi 4 doğru kg alımı azalır dedi bakalım bu ay nasıl olacak maşallah eymenimize

canım bugün için de yağmurlu gösteriyordu ama yağmadı. en iyisi yarın sabah burada konuşalım tekrardan bu konuyu, havaya göre karar veririz artık. gelecek olup ta buradan ulaşamadıklarımıza da telden haber veririz

bence de öyle yapalım cnm. senin tel vardır herhalde pınarda, sana haber verir artık telden.

Hasretcim portakalağacı'na bi bak istersen. son tariflerde kahvaltılık kumpir diye bişi var. hem kolay hem de leziz görünüyo

sağ olun canlar
yarın buluşmaya kesin geleceğim inşallah..
çünkü karşıda fatih medical parkta bir prof varmış kbb doktoru ona randevu aldım akşam 6 ya

şu an ameliyat olamam eşime biri tavsiye etmiş bu doktoru bakalım inşallah iyileştirir beni
:gitme:

canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım...olumunekankayizsmilegeçecek bu günler:Saruboceq: bugün bir doktoru dinledim..6 aydan önce anne diyet yapsa da hormonlar düzenlenmediği için verimli şekilde kilo veremezmiş...ben de yakında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gram gram da olsa vereyim....:Saruboceq::Saruboceq:

amanda maşallah eymen beyimize.mama takviyesi yaparsın canım sütün artmazsa zaten doyunca bebek belli eder.bende dedim hanifeye 4 gün kendimiz bile tuvalete çıkmasak rahatsız oluruz

doktor zorlanmıyorsa sorun yok dedi...sadece barsakları tembelleşir büyüdükçe kabız olur dedi...bir an önce düzenlensin ilerde sıkıntı çekmeyin dedi...şu an sıkıntısı yok ama barsaklar düzensiz ve tembel biraz...inşallah düzelir bu tedaviyle...yalnız kızım 17 gün kaka yapmayarak tıp literatürüne girdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şerifecim, baktığın hoppalanın aynısı, carsiburada.com'da daha uygun fiyata. senin baktığın yerde 109 iken burada 91tl. aynı zamanda kredi kartı veya nakit olarak kapıda ödeme seçeneği de var. o zaman da 96 oluyo cnm

canım Allah acil şifalar versin. iyi bi doktor bulmak önemli cidden. inş. sornuna kesin bi çözüm bulursunuz bu kez

az önce fitil sonucu doldurdu taşırdı hamınefendi,yıkamak zorunda kaldım...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben de öyle yapacağını tahmin ettiğimden yıkamadım enüz bugün küçük beyi. az sonra fitili uygularım, yaptıktan sonra da banyosunu yaptırırım ve rahat rahat uyur diye düşündüm minikim

çok iyi düşünmüşsün...bizimkinin de banyo günü değildi ama ha bugün ha yarın...sempatiksalakcinni

ben artık hemen hemen hergün banyo yaptırıyorum.bazen güzaşırı buralar çok sıcak kendim bilem duştan çıkmıycam nerdeyse

bilmiyorumkismile
sağ olun zaten bizi birbirmizden daha iyi kimse anlayamazki canlar olumunekankayizsmile a.s.

canım Allah acil şifalar versin. iyi bi doktor bulmak önemli cidden. inş. sornuna kesin bi çözüm bulursunuz bu kez
inşallah cnm yaa sağ olasın[/B] a.s.

serifeemre sendin dimi d.kontrol hapı kullanan.hastalanmadan nasıl kullanıyosun bacım sen hapı reglın ilk günü başlanmıyomu bu haplara ben hep öylekullandım doktor tavsiyesiyle.şimdi kullanamıyorum çünkü hala regl olamadım

aaaa iyi oldu hanife bunu yazdığın bende 6 ay sonra diyete başlıyım şimdi homini gırtlak yemeye devam zaten boğazımdan hiçte kısasım yoktu canııııımkaydirigubbakcemile2

canım sen emzirmiyor musun? emzirenler kullanamıyor diye biliyorum:uhm:

ben artık hemen hemen hergün banyo yaptırıyorum.bazen güzaşırı buralar çok sıcak kendim bilem duştan çıkmıycam nerdeyse

ben de artık hergün yıkamaya başladım. kendim de hergün duş alıyorum zaten dayanamöıyorum bu sıcaklara. ama tabi hanife erzurumlarda serin serin oturuyo. onlara günaşırı yeter

aaaa iyi oldu hanife bunu yazdığın bende 6 ay sonra diyete başlıyım şimdi homini gırtlak yemeye devam zaten boğazımdan hiçte kısasım yoktu canııııımkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 bize de yemek için bahane lazımcokacimcoook

bunaldım artık işler bitmiyo bitmiyo bitmiyo.. akşam temizlik yapıyorum ertesi gün yine her yer dağılıyo.. cengizi yetiştiren ana kıçında ki donu bil kirli sepetine atmayı öğretmemiş.. ew zaten ha babam gir çık 10 kere üst baş değişiyo terliyo tabi ona lafım yok.. çıkardığı yerlerde beğenmediği yerlerde üşeniyo ayakkabısınıo çıkarmaya ayakkabılarla içerlerde bazen... kaynanamdan kat kat daha nefret ediyorum, söyle söyle yine aynı değişmiyo

dağınık koca da çok zor oluyo be cidden. ben 9 senede daha yeni yeni öğretmiştim kirlilerini kirli sepetine atmayı. ama senin ki de iyice abartmış. ayakkabıyla girmek te ne oluyoo

emzirmeyen annelere yeni bir doğum kontrol yöntemi...ablam almayı düşünüyor şu sıralar...Türkiye ye yeni gelmiş...NuvaRing (Vajen Halkası)...hapla aynı etkiye sahip...kullanım süresi aynı...aşağıya silikon halkayı yerleştiriyorsunuz 3 hafta kalıyor sonra çıkarıp adet görüyorsunuz 1 hafta sonra tekrar takıyorsunuz...haplardan 4-5 lira daha pahalı...bana mantıklı geldi...hap unutma derdi yok....araştırın bir...

NuvaRing®: once a month birth control, effective contraception for women
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/43802-deri-banti-vajen-halkasi-korunma.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…