2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

temmuzun 5ine kadar müddettt ev bulmam lazım ama ew yoooookk...kaldım belaya ..anacııım benim iç,in emlakcı emlakcı geziyo ..artık emlakcılara kadar düştük anlıyacagınız..kredi cekicek eşim taşınma masrafları komisyondu cart curt..koca samsun a sıgamadık..

burcu canım bir uyurken birine bakarım bugüne bugün 2 yeğen ve kızıma aynı anda baktım teklif var ısrar yok canım eşin bakarsa iyi bari muhtaç kalmasın başkasına

Hasret iyi bari bende yavaştan yavaştan tattırcam

kızım hasta olmuş bronşları dolmuş 3 tane şurup verdi doktor canım sıkkın biraz mama veriyordum yaa aceyip gaz yapmış devamlı ağlıyor yavrum benim bugün sıkıcı bir gün anlayacağınız moralimi bozdum resmen

kızım uyurken alışverişe gideym bari sonra görüşürüz

SİLVERcım ben yeni duydum canım ya geçmiş olsun, kendi derdime dalmışım.. Kız ateşliydi bi kaç gündür.. Bugün ben okula başladım falan..

sağol canım.geçmiş olsun sanada........geçtimi ateşi şimdi?sen neden rapor almadın?bitti mi raporlar?
ben de 10 gün almıştım perşembe bitti.gel bir saat dur git dedi müdür.cumada zaten hastanedeydik.sorumluluk sınavları var 15 temmuza kadar..bana 1 görev yazacak göreve başlamış göstermek için sağolsun........

temmuzun 5ine kadar müddettt ev bulmam lazım ama ew yoooookk...kaldım belaya ..anacııım benim iç,in emlakcı emlakcı geziyo ..artık emlakcılara kadar düştük anlıyacagınız..kredi cekicek eşim taşınma masrafları komisyondu cart curt..koca samsun a sıgamadık..

arayınca bulunmaz..ev aramak ta çok zor.allah kolaylık versin canım
silver canım çok geçmiş olsun ama iyileşecek oo yaa mart bebeikleri hem nazlılar hemde çok dayanıklılarr üzmezler annelerini.

sağol sümeyracım.inşallah dediğin gibi olur.........

silver çok geçmiş olsun sağlık dolu günleriniz olsun
ebru kız taşının karsa:))) hem tekim hem ev çok.....

ayyy bütün sitelere tek tek bakıyorum ek besinler için gözlerim çıktı artık

hasret o kadar güzel anlatmışki bu güne kadar sabah akşam dolandım sitelerde şimdi çok süper oldu hepsini worde kopyaladım yarın deneyecem ama önce netten cam rende siparişi vermeliyim burda yok:KK43:(

Olcaycım çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle düzelir hiç kendini üzme sen
Ebruuuu canım Allah yardımcın olsun yaa taşınma işleri çok geriyo insanı

yaaa ben ne halt yiyeceğim 29 unda müfettiş geliyormuş okula gitmem gerek kızı bakcak olan ablaya bırakacağım ama biberon almıyo nuk var damaklı su veriyorum bazen onla alıyo ama mamayı almıyo alışsın diye bi iki kere mama verdim içmedi. herobaby mamaları vermişti doktorum çalışırken verirsin diye mamayı mı beğenmedi yok sa hıı
beğenmemiş olabilir milumil dene onu sewer.. dewamlı değil nhe de olsa değil mi?
Kahvaltıysa kolay yahu.. Evinde ne varsa koy önlerine.. Peynir ekmek ne bulurlarsa yesinler..

iğğğğğ uyuss sana söylese ya inilerimi dökülürmüş hanımın onun seni davet etmesi lazım seniin işin başndan aşkın hem dükkan hem kızın ii valla ya

ne yoracan kendini hazırlara kaç ör. kıtır patates, sosis kızart. menemen yap yeter. yaaa

kolay gelsin canım ne hazırlıycan madem sevmiyon uydur bişiyler

haklısınız zıkkımlansın gitsinler.. kahwaltılık birde pişi yaparım, kızartmada üstüne domates sos tamam işte.. bn zaten dükkanla ilgilenirim onlarda dip köşe kontrol eder giderler ewden:nazar:

selam kızlar, bugün tüm gün elektrikler kesikti az önce geldi

bugün doktor kontrolümüz vardı, Eymen bey bu ay 700gr almış, geçen ay da 600gr almıştı. doktor sınırda gittiğimizi, sütümü arttırmam gerektiğini ve arttığını hissetmezsem mama takviyesi yapmamı söyledi. sadece anne sütü alsın deyip çocuğu aç bırakmayalım ama anne sütüne ağırlık vermeyi de ihmal etmeyelim dedi. kilomuz 6.200 oldu, boyumuz da 63cm. onun dışında 4-5 günde bi yapmaya başlamıştı kakasını, onun için de bağırsak düzenleyici şurup ve fitil verdi. 3.günün sonunda uygularsın dedi fitili

Hanifecim, dediğim gibi 3.günün sonunda fitil uygulanmasını istedi bizim doktor. senin durumu da söyledim. her ne kadar çocuğun keyfi yerinde de olsa, yaptığında kabızlık belirtisi olmasa da bi bağırsak tembelliği söz konusu ve bunu düzenlemek gerekir dedi. zaten sana yazdığım şurup ta bunun için dedi cnm

bugün doktor kontrolümüz vardı, Eymen bey bu ay 700gr almış, geçen ay da 600gr almıştı. doktor sınırda gittiğimizi, sütümü arttırmam gerektiğini ve arttığını hissetmezsem mama takviyesi yapmamı söyledi. sadece anne sütü alsın deyip çocuğu aç bırakmayalım ama anne sütüne ağırlık vermeyi de ihmal etmeyelim dedi. kilomuz 6.200 oldu, boyumuz da 63cm. onun dışında 4-5 günde bi yapmaya başlamıştı kakasını, onun için de bağırsak düzenleyici şurup ve fitil verdi. 3.günün sonunda uygularsın dedi fitili

Hanifecim, dediğim gibi 3.günün sonunda fitil uygulanmasını istedi bizim doktor. senin durumu da söyledim. her ne kadar çocuğun keyfi yerinde de olsa, yaptığında kabızlık belirtisi olmasa da bi bağırsak tembelliği söz konusu ve bunu düzenlemek gerekir dedi. zaten sana yazdığım şurup ta bunun için dedi cnm

maşallah meralcim eymen bey'e :nazar:
bakalım yarın biz neler öğrenicez uzun bi liste yaptım doktor beni kovacak

herkese merhaba.
-silver geçmiş olsun canım geçici bişey inan zamanla kapanıcak üzme kendini
-ebru ve pancuben babalarınızın ve pancu annenin mekanları cennet olsun.yaşadınığız acılar çok zor yaşamayan bilemez hepimiz birgün yaşıycaz gerçi rabbim bilir kimi önce ebediyete göçeceğini rabbimden tek dileğim evlat acısı göstermesin.pancu,frambuaz seyhan geçmiş olsun bebekleriniz en kısa zamanda iyileşir umarım.
DOĞANDA iştahsız mamayı içmiyo allahtan beni emiyo artı hiç durmuyo.
HAnife güle güle kullansın kızın arabasını hafif olması güzel babam pusetli arabalardan kızıma almıştı çokı sağlam hiçbişey olmadı hala kullanabilirim ama tam bir kütük.

kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........

inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......
canım üzülme hiç arkadaşlar ne güzel anlatmışlar..o kadar küçükse kapanır Allahın izniyle....:Saruboceq:

SİLVERcım ben yeni duydum canım ya geçmiş olsun, kendi derdime dalmışım.. Kız ateşliydi bi kaç gündür.. Bugün ben okula başladım falan..

canım geçmiş olsun...niye balşadın okula ne kaldı ki...rapor alamadın mı????

canım benim teşekkür ederim unutmadığın içinolumunekankayizsmile
evet Meralcim...ben de bugün doktora götürdüm...bizim doktorumuz yurtdışına gitmiş diğer doktordan aldım ben de randevuyu...beğendim de kadını...
o da geç kaka yapması sorun değil ama 10 günü geçmesi doğru değil..barsaklar tembelleşir dedi...fitil ver kakasını yapsın..sonra da şuruplara başla dedi....Debridat ve duphalac yazdı...ayrıca her gün ilaç veriri gibi düzenli olarak zeytin yağı içir ve sen de bol bol kayısı kompostosu iç dedi....
o da bu ilaçları kaka yapması için değil...barsakları düzenlemsi için kullanacağız,böyle devam ederse ilerde kabız olur dedi...ayyy şu an çatır çatır yapıyor...sesi geldi...ee fitili yedi tabiiii....kaydirigubbakcemile3

sağol Filizcim...bende ablamın kıznın arabası vardı..onlar kullanamıştı netice ben de kullanamadım eşek ölüsü gibi...ağır araba zor oluyor...hele ben yazın seyahat edicem o şehir senin bu şehir benim...bana küçük hafif bir şey lazımdı piyasadaki en hafif arabalardan biri bu da hem katlanınca bayağı az yer kaplıyor........

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
ama doktor bunu normal olduğunu iyi kilo almış olduğunu söyledi
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi
velhasıl sağlıklı olsun da varsın çiroz olsun oğlum

anası gibi şişko olmasın zaten
dün mağazalara baktım haftasonu düğün var ama hiç bir şey alamadım
üzerime ne giysem yakışmıyor :sinifsinif:

eve geldim ağladım ağladım... eşimi de üzdüm...
sonra sağlık olsun dedim uyudum uyandım sabah yine kulak ağrısıyla...
şimdi yine kulağım akmaya başladı sonunda ameliyat olacağım galiba..
dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine
:nazar:

amanda maşallah eymen beyimize.mama takviyesi yaparsın canım sütün artmazsa zaten doyunca bebek belli eder.bende dedim hanifeye 4 gün kendimiz bile tuvalete çıkmasak rahatsız oluruz

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
ama doktor bunu normal olduğunu iyi kilo almış olduğunu söyledi
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi
velhasıl sağlıklı olsun da varsın çiroz olsun oğlum

anası gibi şişko olmasın zaten
dün mağazalara baktım haftasonu düğün var ama hiç bir şey alamadım
üzerime ne giysem yakışmıyor :sinifsinif:

eve geldim ağladım ağladım... eşimi de üzdüm...
sonra sağlık olsun dedim uyudum uyandım sabah yine kulak ağrısıyla...
şimdi yine kulağım akmaya başladı sonunda ameliyat olacağım galiba..
dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine
:nazar:

off canım yaa aynı dert bendede var yarın arkadaşımız düğününe gitcem hiçbişeyim olmuyo üstüme.davetiyede yeni geldi babama vermiş oda unutmuş vermeyi.yarın alışverişe çıkmam lazım yoksa benim sonumda hüsran maşallah pınar paşana hiçte çiroz değil bence gayet iyi

X