2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bneim verdim siparişi tüh işte bu huyumdan nefret ediyorum hemen bir şeye karar verdimi almak istiyorum neysem sizin aklınızda olur almak isterseniz
yaw bir şey diyecem kimsenin huzurunu kaçırmak istemem ama starda haberlerde pkk şehir içinde ve kırsal kesimlerde kalablık alışveriş merkzelerinde eylem yapma hazırlıgında oldugu söylendi, siz ortak bir evde buluşsanız olmuyormu hepiniz akşamdan kek kurabiye vs yapsanız az az birde çay koyarsınız oh oh hem çocuklar için rahat edersiniz hemde huzurlu olursunuz örneğin ben gelseydim zeyno hayatta durmazdı. istanbula geldiğimde benim için bir buluşmayında görün benim misafirim olacaksınız evimde(annemde)

geçmiş olsun Pınar eymende maşalla kg iyi 6060 gr 60cm boyu uğurlu rakam olucak 6 ve 6nın katları

kimsenin okumadığı nasılda belli ohaoldumsmile

işin zor ebru allah kolaylık versin

aslında haklısın...öyle olmasa bile alışveriş mer. tavsiye etmiyor doktorlar...kalabalık havasız her tür mikrop vardır...
sendeki buluşma ni zaman..ben de geleyim misempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben koyar koymaz yapıyor süper Gliserin fitil kullandık bence 3 günden fazla bekletmeyin sonra zorlanmaktan yırtılmalar oluyor

bazen hemen yapıyor bazen geç yapıyor fitil koyduğum bir gün yapmamşıtı ertesi gün yapmıştı mesela...ama bizim kız zaten mimli bu konuda...3 gün az ama 1 hafta 10 gün gecikebilirmiş...sürekli fitil kullanımı barsakları daha da tembelleştiriyormuş...

meralcim bana doktor vermişti emziren annelerde hap kullanabiliyolar saatini kuruyodum cebe unutmuyodum hiçbirzaman.
pancu ben geçmişolsun dedim ama sen okumamışın canım hangi mamayı veriyodunki aptamilse çok gaz yapmıştı doğanada şimdi similac kullanıyorum.

gördüm canım şimdi sana yazacaktım teşekkür edecektim milupa kullanıyordum Hero baby gelmiş eşime onu kullandım 3 günden beri ama zaten günde 2 defa yapıyorum sütümde yapıyor o zaman gaz harici üşütmesi beni üzdü kızım geceden beri öksürüyor doktor erkenden getirmen iyi olmuş dedi

aslında haklısın...öyle olmasa bile alışveriş mer. tavsiye etmiyor doktorlar...kalabalık havasız her tür mikrop vardır...
sendeki buluşma ni zaman..ben de geleyim misempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ağustos veya eylül başı istanbula gidecem buluşmasınlarda görem
sende gel
hem sana bana gelsene erzurum buraya çokda uzak değil

canım çok geçmiş olsun..iyiki erken gitmişsiniz doktora ama sıkma canını ilk 6 ayda en az bir kez zaten hastalanırmış bebekler...önemli bir şey olmasında:Saruboceq:

AYFERcim geçmiş olsun hilal kuşa.kıyamam ben.sıkma kenndini üzme iyileşir inşaallah biran önce.

ağustos veya eylül başı istanbula gidecem buluşmasınlarda görem
sende gel
hem sana bana gelsene erzurum buraya çokda uzak değil

onu da doğru diyorsun....mantıklı ama planlar hala netleşmedi her gün bir şey çıkıyor...hala ne zaman memelekete gideceğimiz bile belli değil ama ben de ağustosta Düzcede olacağım inşallah..mutlaka İstanbul'a geçerim bir aksilik olmazsa...buluşma kesin olursa ona göre ayarlarım İStanbul'a geçme tarihimi...gelebilirim belki...kısmetyerimseniben

YAA KIZLAR ACıLLLLeyvahedigeldismile

ALP ıN BEZıNı DEĞıŞTıRıRKEN TAM PıPıSıNıN GELDıĞı YERDE KIRMIZILIK GÖRDÜM KAN GıBı YANı DÜNKı BEZıNDEDE GÖRMÜŞTÜM ÇOK DEĞıL AMA DÜNDEN BUYANA 3-4 KEZ GÖRMÜŞ OLDUM.YAAA NEDEN OLUR Kı GENE ÜZÜLDÜM DOKTORA GÖTÜRECEĞıM AMA NEDEN OLUR BıLEN VAR MI?KÖTÜ BıŞEY OLMASIN ALLAH IM NE OLUR:Saruboceq:

AYFERcim geçmiş olsun hilal kuşa.kıyamam ben.sıkma kenndini üzme iyileşir inşaallah biran önce.

canım çok geçmiş olsun..iyiki erken gitmişsiniz doktora ama sıkma canını ilk 6 ayda en az bir kez zaten hastalanırmış bebekler...önemli bir şey olmasında:Saruboceq:

ben kendimi üzmüyorumda Hilalİm hasta oldu yaa öksürünce kızarması çok kötü hele hastaneye gittim çocuk bölümünde çok kuyruk vardı hep hasta bebek ve çocuklar dr üst solunum enfeksiyonu sık oluyor maalesef dedi fotograf makinemi götürseydim çekerdim oturulcak yer yok maalesef iyi ki randevu alıp gittim

kötü bisey olsa Alp ağlar canım bebeklerde genital bölgede ilk 3 ay akıntı şeklinde kanama olur demişti hemşire arkadaşım pıhtı gibiyse bence telefonlada danışabilirsin canım

kötü bisey olsa Alp ağlar canım bebeklerde genital bölgede ilk 3 ay akıntı şeklinde kanama olur demişti hemşire arkadaşım pıhtı gibiyse bence telefonlada danışabilirsin canım

yok gayet keyifli öyle canı yanar gibi ağlamıyor arasam getir baklamı diyecek zaten.inşaallah dediğin gibi bişeydir canım.

Olcaycım çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle düzelir hiç kendini üzme sen
Ebruuuu canım Allah yardımcın olsun yaa taşınma işleri çok geriyo insanı

sağol canım....

meralcim bildiğim kadarıyla artık ilk aylar kadar hızlı kilo artışı olmayacak.bizimkide 800gr almış.doktor çok iyi dedi...gelişim tablosuna baksana topikte genelde aynı kilo artrışında bebişler.neden mama takviyesi yap demiş doktorun anlamadım..

teşekkürler kızlar........iyiki varsınız..........

geçmiş olsun canım........bu kulak ağrısı yordu baya seni........

canım öncelikle emziren anneler d.kont.hapı kullanamaz diye biliyorum..emziriyomusun?benim doktorum da kesinlikle olmaz emzireceksen dedi......ben gebelikten önce 3 sene hapla korundum.ilk başlangıçta adetinin ilk günü başlıyosun 21 draje bitince zaten 2-3 gün içinde kanama başlıyo.2 kutuya geçerken adetin bitmesini bekleemeden 7 günlük aradan sonra başlıyosun..sonrası regl e göre ayarlanmıyo zaten.21 draje 7 gün ara....21 draje yine 7 gün mola.........böyle gidiyo..

telaşlanma canım.ama yinede doktorunu ara sor istersen

canım bir fikrim yok ama danış mutlaka doktoruna çok önemli bir şey değildir sanırım ama içinrahat eder...Ayfer haklı bana da öyle demişlerdi...Nihanın da ilk ay sarı akıntısı olmuştu bir iki kez...

Selam güzeller,
Nasılsınız? Biz iyi sayılırız... Son haftamı çalışıyorum okulda sonra 1 ay tatil. Yiğit oğlum iyi, fazlasıyla hareketli ve neşeli... Hala ağlamayı öğrenemedi maaşallah! :) Ara ara meyve püresi yediriyorum, onun dışında bir şey yok bizde daha. Siz başlamışsınız mamalara... Bu ara mamayı artırdık iz de... Babam anjiyo oldu açamamış damarı doktor bir an önce baypas olmalısın, bir kalp krizinde gidersin demiş. Başka bir doktora gittik, damarı açmak için uğraşmamış ben açarım ameliyata hiç gerek yok demiş. Yanımdaydılar, az önce gittiler... Yarın takrar anjiyo olacak sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.

1 haftadır ağlamaktan, üzüntüden sütüm iyice gitti, 50-60 cc iki memeden zor çıkıyor... Ben de mamayı sıklaştırdım.

Kabızlık devam, 6-7 günde yapıyor. Duphalac iyi geliyor ama kullanımını aksattık bu telaşede... Yarından itibaren düzenleyeceğiz onu da... En son yaptığında poposunda çok az kan vardı, sanırım yırtık. Korktum ben de... Sık sık kayısı yediriyorum ona da.

Bunun dışında her şey yolunda. Özledim sizi.. Yakında aranızdayım bir süre daha. Öpüyorum hepinizi...

Hilal kızıma geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşur inşallahh...

Alp'in de önemli bir şeyi yoktur umarım, sen yine de doktoruna danış canım.

Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…