2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şerifecim, baktığın hoppalanın aynısı, carsiburada.com'da daha uygun fiyata. senin baktığın yerde 109 iken burada 91tl. aynı zamanda kredi kartı veya nakit olarak kapıda ödeme seçeneği de var. o zaman da 96 oluyo cnm

canım bneim verdim siparişi :KK43: tüh işte bu huyumdan nefret ediyorum hemen bir şeye karar verdimi almak istiyorum neysem sizin aklınızda olur almak isterseniz
yaw bir şey diyecem kimsenin huzurunu kaçırmak istemem ama starda haberlerde pkk şehir içinde ve kırsal kesimlerde kalablık alışveriş merkzelerinde eylem yapma hazırlıgında oldugu söylendi, siz ortak bir evde buluşsanız olmuyormu hepiniz akşamdan kek kurabiye vs yapsanız az az birde çay koyarsınız oh oh hem çocuklar için rahat edersiniz hemde huzurlu olursunuz örneğin ben gelseydim zeyno hayatta durmazdı. istanbula geldiğimde benim için bir buluşmayında görün benim misafirim olacaksınız evimde(annemde)

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
ama doktor bunu normal olduğunu iyi kilo almış olduğunu söyledi
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi
velhasıl sağlıklı olsun da varsın çiroz olsun oğlum

anası gibi şişko olmasın zaten
dün mağazalara baktım haftasonu düğün var ama hiç bir şey alamadım
üzerime ne giysem yakışmıyor :sinifsinif:

eve geldim ağladım ağladım... eşimi de üzdüm...
sonra sağlık olsun dedim uyudum uyandım sabah yine kulak ağrısıyla...
şimdi yine kulağım akmaya başladı sonunda ameliyat olacağım galiba..
dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine
:nazar:

geçmiş olsun Pınar eymende maşalla kg iyi 6060 gr 60cm boyu uğurlu rakam olucak 6 ve 6nın katları

burcu canım bir uyurken birine bakarım bugüne bugün 2 yeğen ve kızıma aynı anda baktım teklif var ısrar yok canım eşin bakarsa iyi bari muhtaç kalmasın başkasına

Hasret iyi bari bende yavaştan yavaştan tattırcam

kızım hasta olmuş bronşları dolmuş 3 tane şurup verdi doktor canım sıkkın biraz mama veriyordum yaa aceyip gaz yapmış devamlı ağlıyor yavrum benim bugün sıkıcı bir gün anlayacağınız moralimi bozdum resmen

kızım uyurken alışverişe gideym bari sonra görüşürüz

kimsenin okumadığı nasılda belli ohaoldumsmile

temmuzun 5ine kadar müddettt ev bulmam lazım ama ew yoooookk...kaldım belaya ..anacııım benim iç,in emlakcı emlakcı geziyo ..artık emlakcılara kadar düştük anlıyacagınız..kredi cekicek eşim taşınma masrafları komisyondu cart curt..koca samsun a sıgamadık..

işin zor ebru allah kolaylık versin

canım bneim verdim siparişi :KK43: tüh işte bu huyumdan nefret ediyorum hemen bir şeye karar verdimi almak istiyorum neysem sizin aklınızda olur almak isterseniz
yaw bir şey diyecem kimsenin huzurunu kaçırmak istemem ama starda haberlerde pkk şehir içinde ve kırsal kesimlerde kalablık alışveriş merkzelerinde eylem yapma hazırlıgında oldugu söylendi, siz ortak bir evde buluşsanız olmuyormu hepiniz akşamdan kek kurabiye vs yapsanız az az birde çay koyarsınız oh oh hem çocuklar için rahat edersiniz hemde huzurlu olursunuz örneğin ben gelseydim zeyno hayatta durmazdı. istanbula geldiğimde benim için bir buluşmayında görün benim misafirim olacaksınız evimde(annemde)
aslında haklısın...öyle olmasa bile alışveriş mer. tavsiye etmiyor doktorlar...kalabalık havasız her tür mikrop vardır...
sendeki buluşma ni zaman..ben de geleyim misempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben koyar koymaz yapıyor süper Gliserin fitil kullandık bence 3 günden fazla bekletmeyin sonra zorlanmaktan yırtılmalar oluyor

bazen hemen yapıyor bazen geç yapıyor fitil koyduğum bir gün yapmamşıtı ertesi gün yapmıştı mesela...ama bizim kız zaten mimli bu konuda...3 gün az ama 1 hafta 10 gün gecikebilirmiş...sürekli fitil kullanımı barsakları daha da tembelleştiriyormuş...

meralcim bana doktor vermişti emziren annelerde hap kullanabiliyolar saatini kuruyodum cebe unutmuyodum hiçbirzaman.
pancu ben geçmişolsun dedim ama sen okumamışın canım hangi mamayı veriyodunki aptamilse çok gaz yapmıştı doğanada şimdi similac kullanıyorum.

meralcim bana doktor vermişti emziren annelerde hap kullanabiliyolar saatini kuruyodum cebe unutmuyodum hiçbirzaman.
pancu ben geçmişolsun dedim ama sen okumamışın canım hangi mamayı veriyodunki aptamilse çok gaz yapmıştı doğanada şimdi similac kullanıyorum.

gördüm canım şimdi sana yazacaktım teşekkür edecektim milupa kullanıyordum Hero baby gelmiş eşime onu kullandım 3 günden beri ama zaten günde 2 defa yapıyorum sütümde yapıyor o zaman gaz harici üşütmesi beni üzdü kızım geceden beri öksürüyor doktor erkenden getirmen iyi olmuş dedi

aslında haklısın...öyle olmasa bile alışveriş mer. tavsiye etmiyor doktorlar...kalabalık havasız her tür mikrop vardır...
sendeki buluşma ni zaman..ben de geleyim misempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ağustos veya eylül başı istanbula gidecem :KK70: buluşmasınlarda görem
sende gel
hem sana bana gelsene erzurum buraya çokda uzak değil

gördüm canım şimdi sana yazacaktım teşekkür edecektim milupa kullanıyordum Hero baby gelmiş eşime onu kullandım 3 günden beri ama zaten günde 2 defa yapıyorum sütümde yapıyor o zaman gaz harici üşütmesi beni üzdü kızım geceden beri öksürüyor doktor erkenden getirmen iyi olmuş dedi

canım çok geçmiş olsun..iyiki erken gitmişsiniz doktora ama sıkma canını ilk 6 ayda en az bir kez zaten hastalanırmış bebekler...önemli bir şey olmasında:Saruboceq:

ağustos veya eylül başı istanbula gidecem :KK70: buluşmasınlarda görem
sende gel
hem sana bana gelsene erzurum buraya çokda uzak değil

onu da doğru diyorsun....mantıklı ama planlar hala netleşmedi her gün bir şey çıkıyor...hala ne zaman memelekete gideceğimiz bile belli değil ama ben de ağustosta Düzcede olacağım inşallah..mutlaka İstanbul'a geçerim bir aksilik olmazsa...buluşma kesin olursa ona göre ayarlarım İStanbul'a geçme tarihimi...gelebilirim belki...kısmetyerimseniben

YAA KIZLAR ACıLLLLeyvahedigeldismile

ALP ıN BEZıNı DEĞıŞTıRıRKEN TAM PıPıSıNıN GELDıĞı YERDE KIRMIZILIK GÖRDÜM KAN GıBı YANı DÜNKı BEZıNDEDE GÖRMÜŞTÜM ÇOK DEĞıL AMA DÜNDEN BUYANA 3-4 KEZ GÖRMÜŞ OLDUM.YAAA NEDEN OLUR Kı GENE ÜZÜLDÜM DOKTORA GÖTÜRECEĞıM AMA NEDEN OLUR BıLEN VAR MI?KÖTÜ BıŞEY OLMASIN ALLAH IM NE OLUR:Saruboceq:

AYFERcim geçmiş olsun hilal kuşa.kıyamam ben.sıkma kenndini üzme iyileşir inşaallah biran önce.

canım çok geçmiş olsun..iyiki erken gitmişsiniz doktora ama sıkma canını ilk 6 ayda en az bir kez zaten hastalanırmış bebekler...önemli bir şey olmasında:Saruboceq:

ben kendimi üzmüyorumda Hilalİm hasta oldu yaa öksürünce kızarması çok kötü hele hastaneye gittim çocuk bölümünde çok kuyruk vardı hep hasta bebek ve çocuklar dr üst solunum enfeksiyonu sık oluyor maalesef dedi fotograf makinemi götürseydim çekerdim oturulcak yer yok maalesef iyi ki randevu alıp gittim

YAA KIZLAR ACİLLLLeyvahedigeldismile

ALP İN BEZİNİ DEĞİŞTİRİRKEN TAM PİPİSİNİN GELDİĞİ YERDE KIRMIZILIK GÖRDÜM KAN GİBİ YANİ DÜNKİ BEZİNDEDE GÖRMÜŞTÜM ÇOK DEĞİL AMA DÜNDEN BUYANA 3-4 KEZ GÖRMÜŞ OLDUM.YAAA NEDEN OLUR Kİ GENE ÜZÜLDÜM DOKTORA GÖTÜRECEĞİM AMA NEDEN OLUR BİLEN VAR MI?KÖTÜ BİŞEY OLMASIN ALLAH IM NE OLUR:Saruboceq:

kötü bisey olsa Alp ağlar canım bebeklerde genital bölgede ilk 3 ay akıntı şeklinde kanama olur demişti hemşire arkadaşım pıhtı gibiyse bence telefonlada danışabilirsin canım

kötü bisey olsa Alp ağlar canım bebeklerde genital bölgede ilk 3 ay akıntı şeklinde kanama olur demişti hemşire arkadaşım pıhtı gibiyse bence telefonlada danışabilirsin canım

yok gayet keyifli öyle canı yanar gibi ağlamıyor arasam getir baklamı diyecek zaten.inşaallah dediğin gibi bişeydir canım.

Olcaycım çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle düzelir hiç kendini üzme sen
Ebruuuu canım Allah yardımcın olsun yaa taşınma işleri çok geriyo insanı

sağol canım....

selam kızlar, bugün tüm gün elektrikler kesikti az önce geldi

bugün doktor kontrolümüz vardı, Eymen bey bu ay 700gr almış, geçen ay da 600gr almıştı. doktor sınırda gittiğimizi, sütümü arttırmam gerektiğini ve arttığını hissetmezsem mama takviyesi yapmamı söyledi. sadece anne sütü alsın deyip çocuğu aç bırakmayalım ama anne sütüne ağırlık vermeyi de ihmal etmeyelim dedi. kilomuz 6.200 oldu, boyumuz da 63cm. onun dışında 4-5 günde bi yapmaya başlamıştı kakasını, onun için de bağırsak düzenleyici şurup ve fitil verdi. 3.günün sonunda uygularsın dedi fitili

Hanifecim, dediğim gibi 3.günün sonunda fitil uygulanmasını istedi bizim doktor. senin durumu da söyledim. her ne kadar çocuğun keyfi yerinde de olsa, yaptığında kabızlık belirtisi olmasa da bi bağırsak tembelliği söz konusu ve bunu düzenlemek gerekir dedi. zaten sana yazdığım şurup ta bunun için dedi cnm
meralcim bildiğim kadarıyla artık ilk aylar kadar hızlı kilo artışı olmayacak.bizimkide 800gr almış.doktor çok iyi dedi...gelişim tablosuna baksana topikte genelde aynı kilo artrışında bebişler.neden mama takviyesi yap demiş doktorun anlamadım..

herkese merhaba.
-silver geçmiş olsun canım geçici bişey inan zamanla kapanıcak üzme kendini
-ebru ve pancuben babalarınızın ve pancu annenin mekanları cennet olsun.yaşadınığız acılar çok zor yaşamayan bilemez hepimiz birgün yaşıycaz gerçi rabbim bilir kimi önce ebediyete göçeceğini rabbimden tek dileğim evlat acısı göstermesin.pancu,frambuaz seyhan geçmiş olsun bebekleriniz en kısa zamanda iyileşir umarım.
DOĞANDA iştahsız mamayı içmiyo allahtan beni emiyo artı hiç durmuyo.
HAnife güle güle kullansın kızın arabasını hafif olması güzel babam pusetli arabalardan kızıma almıştı çokı sağlam hiçbişey olmadı hala kullanabilirim ama tam bir kütük.

canım üzülme hiç arkadaşlar ne güzel anlatmışlar..o kadar küçükse kapanır Allahın izniyle....:Saruboceq:

canım geçmiş olsun...niye balşadın okula ne kaldı ki...rapor alamadın mı????

canım benim teşekkür ederim unutmadığın içinolumunekankayizsmile
evet Meralcim...ben de bugün doktora götürdüm...bizim doktorumuz yurtdışına gitmiş diğer doktordan aldım ben de randevuyu...beğendim de kadını...
o da geç kaka yapması sorun değil ama 10 günü geçmesi doğru değil..barsaklar tembelleşir dedi...fitil ver kakasını yapsın..sonra da şuruplara başla dedi....Debridat ve duphalac yazdı...ayrıca her gün ilaç veriri gibi düzenli olarak zeytin yağı içir ve sen de bol bol kayısı kompostosu iç dedi....
o da bu ilaçları kaka yapması için değil...barsakları düzenlemsi için kullanacağız,böyle devam ederse ilerde kabız olur dedi...ayyy şu an çatır çatır yapıyor...sesi geldi...ee fitili yedi tabiiii....kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlar........iyiki varsınız..........

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
ama doktor bunu normal olduğunu iyi kilo almış olduğunu söyledi
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi
velhasıl sağlıklı olsun da varsın çiroz olsun oğlum

anası gibi şişko olmasın zaten
dün mağazalara baktım haftasonu düğün var ama hiç bir şey alamadım
üzerime ne giysem yakışmıyor :sinifsinif:

eve geldim ağladım ağladım... eşimi de üzdüm...
sonra sağlık olsun dedim uyudum uyandım sabah yine kulak ağrısıyla...
şimdi yine kulağım akmaya başladı sonunda ameliyat olacağım galiba..
dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine
:nazar:

geçmiş olsun canım........bu kulak ağrısı yordu baya seni........

serifeemre sendin dimi d.kontrol hapı kullanan.hastalanmadan nasıl kullanıyosun bacım sen hapı reglın ilk günü başlanmıyomu bu haplara ben hep öylekullandım doktor tavsiyesiyle.şimdi kullanamıyorum çünkü hala regl olamadım
canım öncelikle emziren anneler d.kont.hapı kullanamaz diye biliyorum..emziriyomusun?benim doktorum da kesinlikle olmaz emzireceksen dedi......ben gebelikten önce 3 sene hapla korundum.ilk başlangıçta adetinin ilk günü başlıyosun 21 draje bitince zaten 2-3 gün içinde kanama başlıyo.2 kutuya geçerken adetin bitmesini bekleemeden 7 günlük aradan sonra başlıyosun..sonrası regl e göre ayarlanmıyo zaten.21 draje 7 gün ara....21 draje yine 7 gün mola.........böyle gidiyo..

ALP İN BEZİNİ DEĞİŞTİRİRKEN TAM PİPİSİNİN GELDİĞİ YERDE KIRMIZILIK GÖRDÜM KAN GİBİ YANİ DÜNKİ BEZİNDEDE GÖRMÜŞTÜM ÇOK DEĞİL AMA DÜNDEN BUYANA 3-4 KEZ GÖRMÜŞ OLDUM.YAAA NEDEN OLUR Kİ GENE ÜZÜLDÜM DOKTORA GÖTÜRECEĞİM AMA NEDEN OLUR BİLEN VAR MI?KÖTÜ BİŞEY OLMASIN ALLAH IM NE OLUR:Saruboceq:

telaşlanma canım.ama yinede doktorunu ara sor istersen

canım bir fikrim yok ama danış mutlaka doktoruna çok önemli bir şey değildir sanırım ama içinrahat eder...Ayfer haklı bana da öyle demişlerdi...Nihanın da ilk ay sarı akıntısı olmuştu bir iki kez...

Selam güzeller,
Nasılsınız? Biz iyi sayılırız... Son haftamı çalışıyorum okulda sonra 1 ay tatil. Yiğit oğlum iyi, fazlasıyla hareketli ve neşeli... Hala ağlamayı öğrenemedi maaşallah! :) Ara ara meyve püresi yediriyorum, onun dışında bir şey yok bizde daha. Siz başlamışsınız mamalara... Bu ara mamayı artırdık iz de... Babam anjiyo oldu açamamış damarı doktor bir an önce baypas olmalısın, bir kalp krizinde gidersin demiş. Başka bir doktora gittik, damarı açmak için uğraşmamış ben açarım ameliyata hiç gerek yok demiş. Yanımdaydılar, az önce gittiler... Yarın takrar anjiyo olacak sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.

1 haftadır ağlamaktan, üzüntüden sütüm iyice gitti, 50-60 cc iki memeden zor çıkıyor... Ben de mamayı sıklaştırdım.

Kabızlık devam, 6-7 günde yapıyor. Duphalac iyi geliyor ama kullanımını aksattık bu telaşede... Yarından itibaren düzenleyeceğiz onu da... En son yaptığında poposunda çok az kan vardı, sanırım yırtık. Korktum ben de... Sık sık kayısı yediriyorum ona da.

Bunun dışında her şey yolunda. Özledim sizi.. Yakında aranızdayım bir süre daha. Öpüyorum hepinizi...

Hilal kızıma geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşur inşallahh...

Alp'in de önemli bir şeyi yoktur umarım, sen yine de doktoruna danış canım.

Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...

X