- 21 Temmuz 2009
- 1.438
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.601
benimde yolum uzun ama beni eşim getirip götürecek o yüzden ben gelebilrim eğer ertelenirsede haftaya ben izmire gidiyorum temmuz sonunda dönücem hava yarın sabah kendini belli eder gibi geliyor bana telefonlaşıp duruma göre bakalım derim bu da benim fikrim tabi çoğunluk ne derse uyarım
Bebeğin kabız olduğu nasıl anlaşılır? - UZMANTV
biriktir boşaltkaydirigubbakcemile3
taktım bu kaka işine...ama Nihan da böyle bir yaptımı beline kadar çıkıyor kakası...kaydirigubbakcemile3bana bu normal geliyordu...sık kaka yapanlar az az mı yapıyor???
kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........
inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......
kız 3. aydan sonra kullanılmaya başlıyormuş araştırdım bugün bende sabah sana mesaj atayım öğün menüsü bana gönder neyi nasıl yediriyosun diyecektim süper olmuş topiğin hadi bakalım becerikli annelerden ek besin tarifleri ve neyi nasıl verdiklerini görelim bizde(beceremeyenler) fez alırız....:teytey:
kızlar buluşmuyo muyuz?ne yağmuru yaw,sıcaktan patlıyos.ben de haftaya izmire gidicem.yarın buluşalım işte ya.
kızlar benim süt gitti:gitme: 120 sağardım,şimdi 30 cc sağamadım,aktara gidip çemen otu alıcam bi de humana.malatana içmiodum bikaç gündür ondan mı oldu ne.off of 1 ay daha gelseydi:sinifsinif:
kızlar buluşmuyo muyuz?ne yağmuru yaw,sıcaktan patlıyos.ben de haftaya izmire gidicem.yarın buluşalım işte ya.
kızlar benim süt gitti:gitme: 120 sağardım,şimdi 30 cc sağamadım,aktara gidip çemen otu alıcam bi de humana.malatana içmiodum bikaç gündür ondan mı oldu ne.off of 1 ay daha gelseydi:sinifsinif:
Bilemiyorum yarın sabah karar verelim o zaman kesin olup olmayacağına...
Dereotu da ye canım...
Sabah ve akşam aç karnına, birer ikişer kaşık ye...
Çok iyi geliyor.
İnşallah geri gelir...
nasıl haberleşicez peki yarın sabahdan hastaneye gidicem ben
hımmm bi bakayım bndecanım benim bu normal salıncak değil kapının tavanına asılıyor ve ayakta duruyor bebek ana kanguruda nasılsa bundada öyle duruyor oturur pozisyonda değil
buluşacağız inşallah ben size iptal edildi diye mesaj çekerim iptal edilse bile arkadaşlar...
cnm benimde geçenlerde 1-2 gün çok azaldı sütüm ama sonra yine aynı oldu üzülme... pozitif ol... inşallah gitmez...
yine tepem attı kocimin halası aradı bnle konuştu iyi hoş
cengizi istedi we çarşamba kahwaltya gelceklermiş ona söyledi.. ewin kadını o ya o hazırlayacak kahwaltıyıkötükedihüso allahtan yarın demediler emirwakiciler...
biri iyide diğerine fena sarıcam çarşamba günü
hastanede ki tartışmada cengizi dolduran o.. ne hazırlicam bu arada ya fdedikoduculara ben yaa offffffff
cengizi istedi we çarşamba kahwaltya gelceklermiş ona söyledi.. ewin kadını o ya o hazırlayacak kahwaltıyıkötükedihüso allahtan yarın demediler emirwakiciler...
hastanede ki tartışmada cengizi dolduran o.. ne hazırlicam bu arada ya fdedikoduculara ben yaa offffffff