- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.681
canım geçmiş olsun.umarım biran evvel baban iyileşir........Selam güzeller,
Nasılsınız? Biz iyi sayılırız... Son haftamı çalışıyorum okulda sonra 1 ay tatil. Yiğit oğlum iyi, fazlasıyla hareketli ve neşeli... Hala ağlamayı öğrenemedi maaşallah! :) Ara ara meyve püresi yediriyorum, onun dışında bir şey yok bizde daha. Siz başlamışsınız mamalara... Bu ara mamayı artırdık iz de... Babam anjiyo oldu açamamış damarı doktor bir an önce baypas olmalısın, bir kalp krizinde gidersin demiş. Başka bir doktora gittik, damarı açmak için uğraşmamış ben açarım ameliyata hiç gerek yok demiş. Yanımdaydılar, az önce gittiler... Yarın takrar anjiyo olacak sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
1 haftadır ağlamaktan, üzüntüden sütüm iyice gitti, 50-60 cc iki memeden zor çıkıyor... Ben de mamayı sıklaştırdım.
Kabızlık devam, 6-7 günde yapıyor. Duphalac iyi geliyor ama kullanımını aksattık bu telaşede... Yarından itibaren düzenleyeceğiz onu da... En son yaptığında poposunda çok az kan vardı, sanırım yırtık. Korktum ben de... Sık sık kayısı yediriyorum ona da.
Bunun dışında her şey yolunda. Özledim sizi.. Yakında aranızdayım bir süre daha. Öpüyorum hepinizi...
cnm üzme kendini bak böyle üfürük sonradan kapanıyo inşallah senin bebegininde uzun sürmez..kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........
inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......
yarın kararınız ne olursa olsun bana bildirin.bir günde anlıyamazsın gittigini , bol bool sıvı tüket bende bişey yemedigim günler hiç sagamıyorum. hemen umutsuzlanma..kızlar buluşmuyo muyuz?ne yağmuru yaw,sıcaktan patlıyos.ben de haftaya izmire gidicem.yarın buluşalım işte ya.
kızlar benim süt gitti:gitme: 120 sağardım,şimdi 30 cc sağamadım,aktara gidip çemen otu alıcam bi de humana.malatana içmiodum bikaç gündür ondan mı oldu ne.off of 1 ay daha gelseydi:sinifsinif:
çok geçmiş olsun,bozma moralimi bütün bebeklerimizde var bu salgın inşallah çabuk atlatır...burcu canım bir uyurken birine bakarım bugüne bugün 2 yeğen ve kızıma aynı anda baktım teklif var ısrar yok canım eşin bakarsa iyi bari muhtaç kalmasın başkasına
Hasret iyi bari bende yavaştan yavaştan tattırcam
kızım hasta olmuş bronşları dolmuş 3 tane şurup verdi doktor canım sıkkın biraz mama veriyordum yaa aceyip gaz yapmış devamlı ağlıyor yavrum benim bugün sıkıcı bir gün anlayacağınız moralimi bozdum resmen
kızım uyurken alışverişe gideym bari sonra görüşürüz
maşallah eymen paşaya,aylar ilerledikçe kilo alımıda düşecek , banada dr duphalac vermişti, yapmazsa fitili kullan dedi benim paşa yapmadı fitil kullandım..selam kızlar, bugün tüm gün elektrikler kesikti az önce geldi
bugün doktor kontrolümüz vardı, Eymen bey bu ay 700gr almış, geçen ay da 600gr almıştı. doktor sınırda gittiğimizi, sütümü arttırmam gerektiğini ve arttığını hissetmezsem mama takviyesi yapmamı söyledi. sadece anne sütü alsın deyip çocuğu aç bırakmayalım ama anne sütüne ağırlık vermeyi de ihmal etmeyelim dedi. kilomuz 6.200 oldu, boyumuz da 63cm. onun dışında 4-5 günde bi yapmaya başlamıştı kakasını, onun için de bağırsak düzenleyici şurup ve fitil verdi. 3.günün sonunda uygularsın dedi fitili
Hanifecim, dediğim gibi 3.günün sonunda fitil uygulanmasını istedi bizim doktor. senin durumu da söyledim. her ne kadar çocuğun keyfi yerinde de olsa, yaptığında kabızlık belirtisi olmasa da bi bağırsak tembelliği söz konusu ve bunu düzenlemek gerekir dedi. zaten sana yazdığım şurup ta bunun için dedi cnm
bunaldım artık işler bitmiyo bitmiyo bitmiyo.. akşam temizlik yapıyorum ertesi gün yine her yer dağılıyo.. cengizi yetiştiren ana kıçında ki donu bil kirli sepetine atmayı öğretmemiş.. ew zaten ha babam gir çık 10 kere üst baş değişiyo terliyo tabi ona lafım yok.. çıkardığı yerlerde beğenmediği yerlerde üşeniyo ayakkabısınıo çıkarmaya ayakkabılarla içerlerde bazen... kaynanamdan kat kat daha nefret ediyorum, söyle söyle yine aynı değişmiyo
tr terörü hiç birmez bir ara yine korkardık alışveriş yerlere kalabalık yerlere gitmeye yinemi başladı offf offf yolda yürümeye korkarolduk yaa
canım bneim verdim siparişitüh işte bu huyumdan nefret ediyorum hemen bir şeye karar verdimi almak istiyorum neysem sizin aklınızda olur almak isterseniz
yaw bir şey diyecem kimsenin huzurunu kaçırmak istemem ama starda haberlerde pkk şehir içinde ve kırsal kesimlerde kalablık alışveriş merkzelerinde eylem yapma hazırlıgında oldugu söylendi, siz ortak bir evde buluşsanız olmuyormu hepiniz akşamdan kek kurabiye vs yapsanız az az birde çay koyarsınız oh oh hem çocuklar için rahat edersiniz hemde huzurlu olursunuz örneğin ben gelseydim zeyno hayatta durmazdı. istanbula geldiğimde benim için bir buluşmayında görün benim misafirim olacaksınız evimde(annemde)
Selam güzeller,
Nasılsınız? Biz iyi sayılırız... Son haftamı çalışıyorum okulda sonra 1 ay tatil. Yiğit oğlum iyi, fazlasıyla hareketli ve neşeli... Hala ağlamayı öğrenemedi maaşallah! :) Ara ara meyve püresi yediriyorum, onun dışında bir şey yok bizde daha. Siz başlamışsınız mamalara... Bu ara mamayı artırdık iz de... Babam anjiyo oldu açamamış damarı doktor bir an önce baypas olmalısın, bir kalp krizinde gidersin demiş. Başka bir doktora gittik, damarı açmak için uğraşmamış ben açarım ameliyata hiç gerek yok demiş. Yanımdaydılar, az önce gittiler... Yarın takrar anjiyo olacak sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
1 haftadır ağlamaktan, üzüntüden sütüm iyice gitti, 50-60 cc iki memeden zor çıkıyor... Ben de mamayı sıklaştırdım.
Kabızlık devam, 6-7 günde yapıyor. Duphalac iyi geliyor ama kullanımını aksattık bu telaşede... Yarından itibaren düzenleyeceğiz onu da... En son yaptığında poposunda çok az kan vardı, sanırım yırtık. Korktum ben de... Sık sık kayısı yediriyorum ona da.
Bunun dışında her şey yolunda. Özledim sizi.. Yakında aranızdayım bir süre daha. Öpüyorum hepinizi...
Selam güzeller,
bende ekledim facede seni:))kızlar biraz geri kaldım şuan kendime bir face aldım onu düzenliyoruz kardeşimle.şuan pcde olan bikaç resmi yüklüyoruz benim sadece bir resmim varmış onu yükledik daha sonra bikaç janjanlı resim çekinip yüklerim biçoğunuza arkadaşlık gönderdim kabul eden yada etmeyen herkese teşekkürler
silvercim aynen dediğin gibi kullanılıyo hap bana kızımda doktor verdi intr.araştırırsanız emzirirkende kullanabiliyosun
canancım hoşgeldin daha dün sordum nerelerde diye oysaki başında nedertler varmış büyük geçmişolsun acil şifalar babacığına versin rabbim
slm kızlar.nasıl gidiyo buluşma olmamış daha.ben gelemezdim zaten.malum hastaneeydik.şükürler olsun oğlum atlatı bu rota virüsünü.çok zor bi hastalıkmış yaaa.kafasından serum yediği için saçının yarısını kazımışlardı.biz de şimdi tam dazlak yaptık.caıllou oldu oğluşum.
bi kaç sorum olcak.güneş koruyucusu olarak ne kullanıyosunuz.isilik için ne yapıyosunuz.boyun ve kolyuk altı pişik olmasın diye ne yapıyosunuz???
biriktir boşaltkaydirigubbakcemile3
taktım bu kaka işine...ama Nihan da böyle bir yaptımı beline kadar çıkıyor kakası...kaydirigubbakcemile3bana bu normal geliyordu...sık kaka yapanlar az az mı yapıyor???
hayırlı haberlerle gel inş. canım...canım çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun yanında olsun
bugün erken yatayım sabah doktora oradan da buluşmaya olumunekankayizsmile
inşallah oğlumun birşeyi yoktur teyzeleri herşey yolundadır öpüyorum hepinizi iyi ve huzurlu geceler bitanelerimmmopuyorumnanaktan
slm kızlar.nasıl gidiyo buluşma olmamış daha.ben gelemezdim zaten.malum hastaneeydik.şükürler olsun oğlum atlatı bu rota virüsünü.çok zor bi hastalıkmış yaaa.kafasından serum yediği için saçının yarısını kazımışlardı.biz de şimdi tam dazlak yaptık.caıllou oldu oğluşum.
bi kaç sorum olcak.güneş koruyucusu olarak ne kullanıyosunuz.isilik için ne yapıyosunuz.boyun ve kolyuk altı pişik olmasın diye ne yapıyosunuz???
canım ya..yakın olsam bir el atardım...kolay gelsin..Allah güç kuvvet versin....sen halledersin...:lepi:netcemi şaşırdım ewmi temizliyim yarına mı hazırlanıym çamaşırlarımı bulaşıkları mı hallediym offff
yarın kesin buluşuyormuyuz o na göre hazırlanıcam kızlaaaaar
telaşlanma canım.ama yinede doktorunu ara sor istersen
canım bir fikrim yok ama danış mutlaka doktoruna çok önemli bir şey değildir sanırım ama içinrahat eder...Ayfer haklı bana da öyle demişlerdi...Nihanın da ilk ay sarı akıntısı olmuştu bir iki kez...
çok sağolun canlar yarın gidiyoruz doktora inşaallah bişey yoktur hem kilo boy falanda bakılır.Hilal kızıma geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşur inşallahh...
Alp'in de önemli bir şeyi yoktur umarım, sen yine de doktoruna danış canım.
Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...
Allah yardımcın olsun.yarın bizim yerimize de kaynatın olur mu bizde bol bol foto istiyoruz.netcemi şaşırdım ewmi temizliyim yarına mı hazırlanıym çamaşırlarımı bulaşıkları mı hallediym offff
yarın kesin buluşuyormuyuz o na göre hazırlanıcam kızlaaaaar
geçmiş olsun.. ben boynu we koltuk altlarına hamtan sürüyorum hemen geçiriyorbide güniçinde wakit bulabilirsem üzünü boynunu kıçını falan ılık suyla yıkıyorum musluğun altında...slm kızlar.nasıl gidiyo buluşma olmamış daha.ben gelemezdim zaten.malum hastaneeydik.şükürler olsun oğlum atlatı bu rota virüsünü.çok zor bi hastalıkmış yaaa.kafasından serum yediği için saçının yarısını kazımışlardı.biz de şimdi tam dazlak yaptık.caıllou oldu oğluşum.
ben 1 de cevahirdeyim inşallah