2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun.umarım biran evvel baban iyileşir........

kızlar biraz geri kaldım şuan kendime bir face aldım onu düzenliyoruz kardeşimle.şuan pcde olan bikaç resmi yüklüyoruz benim sadece bir resmim varmış onu yükledik daha sonra bikaç janjanlı resim çekinip yüklerim biçoğunuza arkadaşlık gönderdim kabul eden yada etmeyen herkese teşekkürler
silvercim aynen dediğin gibi kullanılıyo hap bana kızımda doktor verdi intr.araştırırsanız emzirirkende kullanabiliyosun
canancım hoşgeldin daha dün sordum nerelerde diye oysaki başında nedertler varmış büyük geçmişolsun acil şifalar babacığına versin rabbim

merhaba kızlar,
ogluma test yaptırdık şükür bişey çıkamadı yan etki yapmış ilaç
titremeside geçti ama ara ara öksürüyo balgamını atıyo ama kakası sümüksü gibi,
bizde bugün denize gittik öğlen 12 den 4 e kadar ama amele yanıgı gibi oldum:))
cnm üzme kendini bak böyle üfürük sonradan kapanıyo inşallah senin bebegininde uzun sürmez..
yarın kararınız ne olursa olsun bana bildirin.bir günde anlıyamazsın gittigini , bol bool sıvı tüket bende bişey yemedigim günler hiç sagamıyorum. hemen umutsuzlanma..
çok geçmiş olsun,bozma moralimi bütün bebeklerimizde var bu salgın inşallah çabuk atlatır...
maşallah eymen paşaya,aylar ilerledikçe kilo alımıda düşecek , banada dr duphalac vermişti, yapmazsa fitili kullan dedi benim paşa yapmadı fitil kullandım..

ayyy bu erkekler hep aynımı yaa artık evde deli gibi çamaşır topluyorum hasret senin kocanda maşallah ayyakkabıları çıkarsın barı, sempatiksalakcinni
tr terörü hiç birmez bir ara yine korkardık alışveriş yerlere kalabalık yerlere gitmeye yinemi başladı offf offf yolda yürümeye korkarolduk yaa ((

çok geçmiş olsun dualarım babana cnm ..:Saruboceq:

biriktir boşaltkaydirigubbakcemile3
taktım bu kaka işine...ama Nihan da böyle bir yaptımı beline kadar çıkıyor kakası...kaydirigubbakcemile3bana bu normal geliyordu...sık kaka yapanlar az az mı yapıyor???
[/QUOTE]

Merhaba
Benim oğlumun da 9 güne kadar yapmadığı oldu, en son götürdüğümüz doktor ( 3 ayda 3 doktor değiştirdik) anne sütünün posası olmadığı için kakasının az olmasının normal olduğunu, günde 3 tatlı kaşığı zeytinyağı içirmemizi ve kuru kayısı kompostosunu kayısıları blender dan geçirip onları da ekleyerek vermemizi söyledi. Bizde işe yaradı dene istersen. Ayrıca aynen Kerem de yaptığı zaman ya sırtına kadar ya göbeğinin üstüne kadar yapıyordu

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun yanında olsun

bugün erken yatayım sabah doktora oradan da buluşmaya olumunekankayizsmile
inşallah oğlumun birşeyi yoktur teyzeleri herşey yolundadır öpüyorum hepinizi iyi ve huzurlu geceler bitanelerimmmopuyorumnanaktan

slm kızlar.nasıl gidiyo buluşma olmamış daha.ben gelemezdim zaten.malum hastaneeydik.şükürler olsun oğlum atlatı bu rota virüsünü.çok zor bi hastalıkmış yaaa.kafasından serum yediği için saçının yarısını kazımışlardı.biz de şimdi tam dazlak yaptık.caıllou oldu oğluşum.
bi kaç sorum olcak.güneş koruyucusu olarak ne kullanıyosunuz.isilik için ne yapıyosunuz.boyun ve kolyuk altı pişik olmasın diye ne yapıyosunuz???

bende ekledim facede seni:))

ayy cnm çok çokm geçmiş olsun atlarttımı kuzun, yerim ben onu sende çok sıkıntı çektin,inşşalah tüm sıkıntın bununla biter..
benim bebeginde vücudu isilik oldu ben sadece sık sık yıkıyorum.birde sebamet nemlendirici kullanıyorum..

oğluşum uyandı kızlar iyi geceler hepinize. sabah kesin cvp bekliyorum buluşma konusunda beni dehaberdar ederseniz sevinirim..

netcemi şaşırdım ewmi temizliyim yarına mı hazırlanıym çamaşırlarımı bulaşıkları mı hallediym offff
yarın kesin buluşuyormuyuz o na göre hazırlanıcam kızlaaaaar

tamam eftelcim senin niye foton yok hiç bacım.geçmişolsun bebeğine.
ayyy mervecim kıyamam yaa neyseki ucuz atlattı kerata olsun bebekler kelkende güzel olur.
herkese iyigeceler ben biraz faceyi düzenliyeyim

biriktir boşaltkaydirigubbakcemile3
taktım bu kaka işine...ama Nihan da böyle bir yaptımı beline kadar çıkıyor kakası...kaydirigubbakcemile3bana bu normal geliyordu...sık kaka yapanlar az az mı yapıyor???

Merhaba
Benim oğlumun da 9 güne kadar yapmadığı oldu, en son götürdüğümüz doktor ( 3 ayda 3 doktor değiştirdik) anne sütünün posası olmadığı için kakasının az olmasının normal olduğunu, günde 3 tatlı kaşığı zeytinyağı içirmemizi ve kuru kayısı kompostosunu kayısıları blender dan geçirip onları da ekleyerek vermemizi söyledi. Bizde işe yaradı dene istersen. Ayrıca aynen Kerem de yaptığı zaman ya sırtına kadar ya göbeğinin üstüne kadar yapıyordu[/QUOTE]

evet canım bana da öyle dedi doktorumuz ama bizim kız tıp literatürüne girdi 17 gün dile kolay...tembellik avrdır düzenleyelim dedi...şurup başlıcaz yarın ama kayısıyı benim içmemi söyledi..inşallah bir düzene oturur...
hayırlı haberlerle gel inş. canım...

tekrar çok geçmiş olsun canım...yerler onu caillou kafasınıopuyorumnanaktan
walla buralar soğuk güneş yok sorun da yoksempatiksalakcinni

netcemi şaşırdım ewmi temizliyim yarına mı hazırlanıym çamaşırlarımı bulaşıkları mı hallediym offff
canım ya..yakın olsam bir el atardım...kolay gelsin..Allah güç kuvvet versin....sen halledersin...:lepi:

telaşlanma canım.ama yinede doktorunu ara sor istersen

çok sağolun canlar yarın gidiyoruz doktora inşaallah bişey yoktur hem kilo boy falanda bakılır.

canancım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin babacığına.

Allah yardımcın olsun.yarın bizim yerimize de kaynatın olur mu bizde bol bol foto istiyoruz.

Ayy aynenn yaa
Yarin kesin geliyorum oyle heycanliyimki icim icime sogmiyo
Balkon yikadim camasir astim mutfagi topladim bsanyo oldum oje suruyorum :)
Bugunde eger cok huysuzdu normalde bu isleri bu saaate birakmiyom guzellik uykusunada yatmak lazim simdi herrsey net dimi hasret faceten bsana cebi at

geçmiş olsun.. ben boynu we koltuk altlarına hamtan sürüyorum hemen geçiriyorbide güniçinde wakit bulabilirsem üzünü boynunu kıçını falan ılık suyla yıkıyorum musluğun altında...
ben 1 de cevahirdeyim inşallah

allah bi mani çıkarmazsa bde ordayım canım yarına yeni bi eleman geleckmiş sanırsam hertür lü kaçıyorum yani...kaydirigubbakcemile2
iki ceren de orda olacak yani:))) çok merak ediyrum bebişler ne yapaak ne tepki werecekler.. bizim kız fena kucak delisi oldu nazar ettim uslu diye diye.. inşallah yarın huuzrsuzluk yapmaz..
birde diş çıkaracak sanırım eller ağızda salyalardan 5 kez kıyafet değiştirir oldukboshayallersmile
kahwe dünyası kalabalık olacak muhtemelen olmazsa başka mekana geçeriz

Nsii yaa bulusmama ihtimalidemi var
Buz temmuzda tatile gidiyoruz sebamed alicam koruyucu ama 6 aya kadar dr onermiyo oda syri mesele

Kahve dunyasinda ortsdsa konsol var onun onu sira koltuk karsisida sandalye birlestiririz onlari beni taniyolar sorun olmaz

bn daha duşa giricem kıza mama suyu kaynatıcam.. çantayıda hazırlamadım daha
çok heycanlıyım çokkkkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…