Ebrucum ağlattın valla beni...
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun babacığının...
cümlemizin burcu'm..okadar etkilendmki rüyamdan sabahtan beri gözlerim dolu dolu..
SADECE ŞÖYLE KÜÇÜK AMA BENİM İÇİN COOK ÖNEMLİ BİŞEY ANLATICAM..ANLIK YAŞAYIN HAYATINIZI..BABAMIN KALP RAHATSIZLIGININ SON AŞAMALARIYDI..BELLİYDİ KÖTÜYDÜ..AMA DİMDİK DURUYODU..HİÇBİZAMAN HASTALIGINI YAKUŞTRMADI KENDİNE HİÇBİ ZAMAN AGZINDAN BEN HASTAYIM İYİ DEGİLİM Bİ KERE DUYMAMIŞIMDIR HEP GÜÇLÜ YANINI GÖZTERDİ BİZE COCUKJLARINA VE ANNEME..ANNEM HİSSEDİYODU AMA..SON AMBULANSLA HASTANEYE YATIRDIK KJALP BÜYÜMESİ..NAKİLDEN BAŞKA HİÇBİ TEDAVİSİ OLMAYAN Bİ HASTALIK..YATRDIK ODASINA AMA BABAM İYİ DEGİLDİ..KAPIDAN ŞÖYLE Bİ BAKTIM İÇERİ BABAMA SARILMAK GELDİ İÇİMDEN ÖPMEK ..BAKTIM BAKTIM AMA YAPMADIM YAKISTRAMADIM ONA ÖLÜMÜ 47 YAŞINDA..VE HİÇBİŞEY OLMIYCAK ONA DEDİM VE SARILMADIM ONA..ERTESİ GÜN...............................!!!!!!..Bİ ANDA HERSEY BİTİVERDİ..DAHA FAZLA ÜZMEYİM SİZİ..SADECE İFADE ETMEK İSTEDİGİM AKLINIZA O AN NE GELİYOSA SEWDİKLERİNİZE ÖYLE DAVRANIN..HİÇBİŞEYİ YARINA ERTELEMEYİN..O GUM BU GÜN RUYALARIMDA SARILABİLİORUM BABAMA ..
günaydınlar doktorumuz öğleden sonra gelecekmiş o yüzden bende bir bakınayım dedim.
HASRET valla dünde hava güzeldi ama öğleden sonra fırtına koptu resmen komşumuzun evinin önündeki incir ağacı fırtınadan devrildi.....Bu hafta Balkanlar üzerinden gelen yağışlar olacakmış orası hiç lbelli olmaz bakarsın günlük güneşlik olur... Hava güzel olsa da r rahatsız gelme ihtimalim yok yani ...ertelenirse de Temmuz sonu gibi olur sanırım herkes tatile gidecek..Yarın yakın olanlar buluşurlarsa bizim gibi bol bol resim çektirin.....
Ebru'cum rüyanı hayırlara yor canım içinde kalan duyguları hiç bir zaman bastırma ben hergece anneme babama ve ölmüşlerimize diye dua etmeden uyumam...Haziranın 26 annemin ölüm senesi 14.yılına girdik ne çabuk geçti diyor insan ama insanın kalbinde bir sızı sızlıyor çok zor ama yaşamaya devam
Allah sabır versin size ve annesini babasını kaybetmiş tüm arkadaşlarımıza...
Allah yaşayanlara uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin...
kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........
inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......
Çok çok geçmiş olsun. Çok iyi biliyorum bebekte böyle şeyler çıkmasının sıkıntısını, Allah sabır versin arkadaşım. İnşallah kapanır kendiliğinden, hiç bir şeye gerek kalmaz.
Kızlar çarşamba günü annemin işi var, ben de izin alamıyorum. Galiba Doruk'u işe getiricem bilmiyorumkismile