2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.......

ebrucum tüylerim diken diken oldu.canım çok haklısın.şu an sevgimizi tam olarak gösteremiyoruz onlara.ama burdan göçüp gittiklerinde pişman olacağız....nur içinde yatsın babacığın ve tüm göçüp giden sevdiklerimiz.........

canım benim allah babanın yattığı yeri cennet etsin tüm babasını kaybedenlerleydi dün bütün dualarım
allah sabır versin

konuşsun bızdık erken ben kızımla beni emdikten sonra 1saat neredeyse oynuyoruz ve konuşuyoruz konuşmak iyidir bebekle[r için[/B]

bunu almak için daha erken 6.cı ayından sonra kullanmak daha mantıklı beşiğinde durmuyor mu? sen temizlik yaparken

ne diyorsun sen beşiğimizi sadece akşam yatmaya kullanıyoruz salonda tüm gün koltugun üstünde hanıma yer yaptım burda yok en fazla 20 dk birde uydugunda rahatlıyorum hani ben uyanıkken belki sever bu salıncakları diye geçirdim içimden 3 ayda kullanılmaya başlıyor

kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........

inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......

canımm içim sızladı okurken kıyamam sana Allah sabır versin gözlerim yaşlı yazıyorum.ama biliyorum ki birgün hepimizin başına gelecek ve sevdiklerimizi kaybedeceğiz ama bilsemde korkuyorum.ruhu şad olsun ebrum.

canım benim geçenlerde ayn ı şey başıma geldi öyle üzüldümki anlatamam yerdemiyim göktemi bilemedim burda tekrar dr götürdüm başkasına 3 defa dinledi yok dedi ses vs gayet iyi ama hala aklımda bu varsayım ist gittiğimde ilk işim ekg çektirmek olucak çok endişelenme diyecem ama aklının karıştıgını ve nasıl bir durumda oldugunu anlıyorum ama 2 yaşına kadar kapanır demiş bu çok güzel hem belki 3 ayda tamamen kaybolur banda ilk dr 6 ayda biter demişti çok geçmiş olsun

3 ayda oturur pozisyonu kim kabul ediyor doktoruna danış istersen sen bilirsin tabii ama 4 aydan önce bebek oturur pozisyonda duramaz benden söylemesi omurgası daha çok elastik oturturursan sekil alması zorlaşır beline yastık koyarak destekleyerek bende kanepede oturturuyorum 2 dk sonra kayıyor nasıl oturacak bu hoppalda? anlam veremedim [/B][/B][/B][/B]

konuşsun bızdık erken ben kızımla beni emdikten sonra 1saat neredeyse oynuyoruz ve konuşuyoruz konuşmak iyidir bebekle[r için[/B]
bende sürekli konuşuyorum alp le ve bu hoşuna gidiyor farkındayım.sıkıldıda ağlıyor bile ayfercim çok eserekli bizim oğlandelikafadulden

çok geçmiş olsun canım.üzme kendini iyi şeyler düşün bak doktorlarda olumlu konuşmuş.inşaallah kapanır kendiliğinden ve herhangi bir operasyon gerektirmez.

inşallah canım büyük geçmiş olsun umarım büyüyünce kapanır

olcaycım sıkma canını kapanır baksana görememişler bile...
benim teyzemin oğlunda o kadar çok war dı ki hepsi kapandı... asyamızda 1 tane we ufacık bişicik olmaz allahın izniyle..

kızlar bu arada ben başlangıcı yaptım we ek gıdalar için bir topic açtım meleklerimiz için güz<el tarifleri bekliyoruz.. ilerlemeleri bu gün ne yedi ne içti...

best fm i dinleyen var mı?
Şehitlerimiz için güzel türküler calıyorlar onların anısına
Ceyhun yine döktürdü

kızlar bu arada ben başlangıcı yaptım we ek gıdalar için bir topic açtım meleklerimiz için güz<el tarifleri bekliyoruz.. ilerlemeleri bu gün ne yedi ne içti...

4 aylık oldu değil mi Ceren yoğurdu sevdi mi? hangi sütten yaptın inek sütünü önermiyorlar ilk 6 ay canım

içimi sızlattın ebrum Allah sabır versin mekanı cennet olsun geride kalanlara uzun ömürler versin
anne baba çok önemli şimdi kıymet bilmek gerek çünkü giden dönmüyor geri

canım benim allah babanın yattığı yeri cennet etsin tüm babasını kaybedenlerleydi dün bütün dualarım
allah sabır versin

canım benim..dayımın kızı için taa bebekliginde kalbinde delik var dendi su anda 24 yaşında turp gibi bi genc kız..muhakkak kapanır..hamilel,igimde ne sıkıntılar yaşadım amniyosentez vakam vardı biliosunuz down sendromu..ALLAH IM NASIL BEKLEDİM O BİR AYI TAHLİL SONUCLARINI ANLATAMAM..tabiki su an annelik en ufak olumzuzlık kuşkuya düşürüyo ama içini ferah tut sadece..cünki cewremdede cok duydum bebeklikte üfürümvakası ama denildigi gibi kayboluyo..

hepiniz ayrı ayrı sagolun can dostlarım..hepinizi sewiorum..dediginiz gibi hayat ve hepimizin yaşayacagı şeyler..önemli olan en güzel şekilde sevdiklerimizle dolu dolu yaişamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…