2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım üzülme inşallah kapanır hemen gerek kalmaz hiçbirşeye

burcu bana getir ben bakarım senin iş yerine yakınım butün gün orda ne yapacaksın ki yada mazeret izni al

Ahh Ayfercim canım benim, çok sağol... İki bebeğe birden nasıl bakıcan arkadaşım, benimki kuduruğun teki zaten, bir dakika durmuyor yerinde :)

Eşimle konuştum şimdi, ben bakarım dedi. Doruk çok güzel duruyor babasıyla, daha önce de bırakmıştım. Bakalım bir aksilik olmazsa öyle yapıcaz. Bir tek süt ısıtmasını öğretmem lazım Ekrem'e, geri kalan herşeyi biliyor :)

4 aylık oldu değil mi Ceren yoğurdu sevdi mi? hangi sütten yaptın inek sütünü önermiyorlar ilk 6 ay canım

ewet cnm hafta olarak bu gün tam 4ü doldurdu.. perşembe günü tickerimızda 4ay yazacakopuyorumnanaktan
ewet çok sewdi hemde kawanozun 100de 75ini yedi.. sanırım sporun yaşamayacağoım yemek konusunda allaha şükür yemek seçmiyor kızım
ewet günlük pastörize sütle yaptım.. alerji riski olduğundan önermiyolarmış canım ama yoğurtta kullanabilirmişiz araştırdım onuda az önce.. bizde herhangi bir olumsuz reaksiyon göstermedi

c-İnek sütü ile yoğurt

Anne sütü ya da mama ile olmuyorsa inek sütü ile yapılmış yoğurt verilebilir ancak allerji riski yüzünden biraz daha dikkatli ve alıştıra alıştıra vermekte fayda var.

şunun resmine bak ya bayıldım doruk paşayaa cin cin bakıyor sıpaaaŞeniz

Kabus başladı...
Geçen hafta alışma haftası diye rahattım.
Bugün öyle yoğun başladı ki, süt sağmaya gidemiyorum.
3 defa sağıyordum, birini kaçırdım.
Fırsat bulmuşken gidip sağayım.

sağol ebrucum,bosna.umarım dediğiniz gibi olur,kapanır........

canım geçmiş olsun şayet üfürüm küçükse sakın endişelenme neden diceksin çünkü bendede var aynı sorun benim üfürümü 18 yaşında tesadüfü öğrendim anju oldum doktor evet üfürüm var ama çok küçük olduğu için kan akışında yani akciğerde kan toplanmıyo yani çalışmasına engel olmuyo küçük olduğu için ekoya gidiyorum 6 ayda bir zor görüyolar hatta bazen göremiyolar bile bana doğumda zorlanırsın demişlerdi sağdan soldan hıhhhh ne alaka çatır çatır doğdum merak etme küçükse sorun değil ve unutma benim doktorum her bebeğin kalbinde küçük bi delik vardır kimi bebekte bu iki yaşına kadar kapanır kimisinde kapanmazmış delik küçük olursada sorun olmazmış ve benim bebeklikten kapanmamış:))))kaydirigubbakcemile3 takma kafana iyiyi düşün anamlarda çok ağladı ne oldu koca bir hiççççç aksine harikayımm

yani şu an için 10-15 dk.ama zamanla dahada eğlenir heralde bakıyor konuşuyor çığlık atıyor tutmaya çalışıyor.zaten alp in diğer oyuncaklarada ilgisi kısa süreli.

güle güle kullansın alp paşa bende düşünüyorum almayı izmir dönüşü inşallah sever tek sorun yüzüstü yatmayı kesinlikle sevmiyor resmen ayaklarıyla sürünüyor başını bikaç saniye kaldırıyor ama hemen sıkılıp ağlıyor
ama beşiğinde dönencesiyle bıraksam bi saat oynuyo ben alıyorum kucağıma sırtı dinlensin diye

canım benim bu normal salıncak değil kapının tavanına asılıyor ve ayakta duruyor bebek ana kanguruda nasılsa bundada öyle duruyor oturur pozisyonda değil

inşallah canım...:Saruboceq:

ebrucum allah sabır wersin.. söyleyecek sözüm yok...

ay ewet onlardan bnde istiyorum ama daha erken sanırsam 5,6 ayda öneriliyor du hamileyken araştırmıştım...

kız 3. aydan sonra kullanılmaya başlıyormuş araştırdım bugün bende sabah sana mesaj atayım öğün menüsü bana gönder neyi nasıl yediriyosun diyecektim süper olmuş topiğin hadi bakalım becerikli annelerden ek besin tarifleri ve neyi nasıl verdiklerini görelim bizde(beceremeyenler) fez alırız....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…