- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.541
güle güle kullanın canımcım güzelmiş
Sağol canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de sürekli söyleniyorum, kanunlara, kanun yapıcılara, işverenlere... Ama yine de kuzu kuzu gelip çalışıyorum işte. Dediğin gibi, ayrı kalmak yine onun için, geleceği güzel olsun diye. Valla çalışmadığım zamanlarda yapışık ikizler gibiyiz, hiç ayrılmıyorum yanından, yuvarlanıp duruyorum onunla beraber. Yerlerde sürünmekten dizlerimde nasır olmuş :)
kız ne yağmuru bu yaz yağmuru gece yağdı bitti yağacakta bütün gün yağmayacak ya.. bi bakem hawa tahminlerineCADIARZU
seyhanım üşütmüş olmasın yeşil kaka falan... merak ettim yaz bugün
bnde quiny lerden istiyorumsempatiksalakcinni
ohh yarasın....biz daha deniz göremedik.....ben de hemen özlüyorum...okula başlayınca çok zorlanacağım kesin....
evet yeşil istiyordum ama bu modelin geçen yıl ki yeşili güzel,bu yılki renk çok cırtlak kurbağa yeşili....bizimiki de çingene pembesi oldu ama yeşilden daha güzel bence...
bir de yeşili unisex olsun diye istiyorduım ama zaten bir kaç yıl kullanınca haşat oluyormuş arabalar ikinci cocuğuma yenisi alırım ben dedi eşim...ahhh param olacak alıcam bir macleren ama...maalesefsempatiksalakcinni
bilmiyorum canım ya hava çok güzeldi ogün tek düşüncem şu yönde belki terledi ve teri sırtında kaldıysa üşümüş olabilir kontrol ettim sürekli ama gerçi yedek kıyafet almıştım üzerini değiştirdim yemek yediğimiz yerde şu ana kadar gecede iyi yedi belki kusunca attı içinden sıkıntısını takipteyim inşallah atlatmıştır
yarın zaten doktordayız
şimdi benim geliş gidişim kolay olacağı için birşey diyemiyorum ama hakkında var yaz yağmurları kısa sürüyor tabi uzak yoldan yalnız gelecek anneler için zor olabilir inşallah yağmaz da buluşuruz çok istiyorum ben çünkü
bnde quiny lerden istiyorumsempatiksalakcinni
inşallh ters bi durum yoktur cnm sen ıhlamur yap bir iki çay kaşığı içir yinede istersen yumuşatsın ciğerlerini ama öksürüğü falan yok değil miCADIARZU
bizim elemanların biri işten çıktı bugün eşimde serwislerde hadi pazartesi yoğunluğu d,iyorum inşallah yarın işler bastırmaz yoksa yine kawga war dükkandasenağlama şerefsiz çıkacak zamanı buldu 2 gün daha dayanamadı puştttÇok üzgünüm çoook okullarda kapandı yoğun iş beklemiyoruz artık herkes terkeder istanbulu diye bakalım hayırlısı olsun...
paylaşım için teşekkürler azemheval. bu arada isim neydi cnm?
günaydınn...dün mezarlıga gittik babama ..ben giremedim içeri hastayım adetliyim..kardesim eşim ve gelinimiz girdi dualarını ettiler cıktılar..ben arabada bekledim..bu gecede ben yanına gidemesemde babam geldi bana..rüyama..ellerini öptüm..yanaklarını öptümm..babacımm nerdes,n sen dedim..gözlerime hiç bakamadı sadece o yemyeşil gözleri kızardı doldu..doldu..
Bebeğin kabız olduğu nasıl anlaşılır? - UZMANTV
biriktir boşaltkaydirigubbakcemile3
taktım bu kaka işine...ama Nihan da böyle bir yaptımı beline kadar çıkıyor kakası...kaydirigubbakcemile3bana bu normal geliyordu...sık kaka yapanlar az az mı yapıyor???
yok canım öksürmüyo burnu da tıkalı değil ateşinide ölçüyorum en fazla 35 derece çıkıyo iyi gibi duruyo ama yine fazla yemedi gece iyi yedi ama
yaa sizin bu elemanlarında hep zamanlamaları böyle ters bugün tekrar konuşup karar verelim yarın için
ohh yarasın....biz daha deniz göremedik.....ben de hemen özlüyorum...okula başlayınca çok zorlanacağım kesin....
evet yeşil istiyordum ama bu modelin geçen yıl ki yeşili güzel,bu yılki renk çok cırtlak kurbağa yeşili....bizimiki de çingene pembesi oldu ama yeşilden daha güzel bence...
bir de yeşili unisex olsun diye istiyorduım ama zaten bir kaç yıl kullanınca haşat oluyormuş arabalar ikinci cocuğuma yenisi alırım ben dedi eşim...ahhh param olacak alıcam bir macleren ama...maalesefsempatiksalakcinni
bacım maclren için çok paran olmasına gerek yoksempatiksalakcinni ah keşke haber verseydim,jokerde kampanya vardı,maclaren indirimdeydi,bi 100 tl daha fazla verirdin maclaren alırdın.hem netten de sipariş verebiliyodun.
aldıgın araba güzel ya.pembesi en güzeli:lepi:
günaydınn...dün mezarlıga gittik babama ..ben giremedim içeri hastayım adetliyim..kardesim eşim ve gelinimiz girdi dualarını ettiler cıktılar..ben arabada bekledim..bu gecede ben yanına gidemesemde babam geldi bana..rüyama..ellerini öptüm..yanaklarını öptümm..babacımm nerdes,n sen dedim..gözlerime hiç bakamadı sadece o yemyeşil gözleri kızardı doldu..doldu..
Ebrucum ağlattın valla beni...
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun babacığının...
cümlemizin burcu'm..okadar etkilendmki rüyamdan sabahtan beri gözlerim dolu dolu..
:teselli:
ne desem bilemedim...en büyük korkularımdan biri babamı kaybetmek ya da annemi,kardeşlerimi...insan hiç bir zaman eskisi gibi olamıyordur..:1no2:
SADECE ŞÖYLE KÜÇÜK AMA BENİM İÇİN COOK ÖNEMLİ BİŞEY ANLATICAM..ANLIK YAŞAYIN HAYATINIZI..BABAMIN KALP RAHATSIZLIGININ SON AŞAMALARIYDI..BELLİYDİ KÖTÜYDÜ..AMA DİMDİK DURUYODU..HİÇBİZAMAN HASTALIGINI YAKUŞTRMADI KENDİNE HİÇBİ ZAMAN AGZINDAN BEN HASTAYIM İYİ DEGİLİM Bİ KERE DUYMAMIŞIMDIR HEP GÜÇLÜ YANINI GÖZTERDİ BİZE COCUKJLARINA VE ANNEME..ANNEM HİSSEDİYODU AMA..SON AMBULANSLA HASTANEYE YATIRDIK KJALP BÜYÜMESİ..NAKİLDEN BAŞKA HİÇBİ TEDAVİSİ OLMAYAN Bİ HASTALIK..YATRDIK ODASINA AMA BABAM İYİ DEGİLDİ..KAPIDAN ŞÖYLE Bİ BAKTIM İÇERİ BABAMA SARILMAK GELDİ İÇİMDEN ÖPMEK ..BAKTIM BAKTIM AMA YAPMADIM YAKISTRAMADIM ONA ÖLÜMÜ 47 YAŞINDA..VE HİÇBİŞEY OLMIYCAK ONA DEDİM VE SARILMADIM ONA..ERTESİ GÜN...............................!!!!!!..Bİ ANDA HERSEY BİTİVERDİ..DAHA FAZLA ÜZMEYİM SİZİ..SADECE İFADE ETMEK İSTEDİGİM AKLINIZA O AN NE GELİYOSA SEWDİKLERİNİZE ÖYLE DAVRANIN..HİÇBİŞEYİ YARINA ERTELEMEYİN..O GUM BU GÜN RUYALARIMDA SARILABİLİORUM BABAMA ..