2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın canımcım güzelmiş

sağol canım :)

:lepi::lepi::lepi:

kız ne yağmuru bu yaz yağmuru gece yağdı bitti yağacakta bütün gün yağmayacak ya.. bi bakem hawa tahminlerineCADIARZU

seyhanım üşütmüş olmasın yeşil kaka falan... merak ettim yaz bugün

bilmiyorum canım ya hava çok güzeldi ogün tek düşüncem şu yönde belki terledi ve teri sırtında kaldıysa üşümüş olabilir kontrol ettim sürekli ama gerçi yedek kıyafet almıştım üzerini değiştirdim yemek yediğimiz yerde şu ana kadar gecede iyi yedi belki kusunca attı içinden sıkıntısını takipteyim inşallah atlatmıştır
yarın zaten doktordayız

şimdi benim geliş gidişim kolay olacağı için birşey diyemiyorum ama hakkında var yaz yağmurları kısa sürüyor tabi uzak yoldan yalnız gelecek anneler için zor olabilir inşallah yağmaz da buluşuruz çok istiyorum ben çünkü

bnde quiny lerden istiyorumsempatiksalakcinni

inşallh ters bi durum yoktur cnm sen ıhlamur yap bir iki çay kaşığı içir yinede istersen yumuşatsın ciğerlerini ama öksürüğü falan yok değil miCADIARZU
bizim elemanların biri işten çıktı bugün eşimde serwislerde hadi pazartesi yoğunluğu d,iyorum inşallah yarın işler bastırmaz yoksa yine kawga war dükkandasenağlama şerefsiz çıkacak zamanı buldu 2 gün daha dayanamadı puştttÇok üzgünüm çoook okullarda kapandı yoğun iş beklemiyoruz artık herkes terkeder istanbulu diye bakalım hayırlısı olsun...

günaydınn...dün mezarlıga gittik babama ..ben giremedim içeri hastayım adetliyim..kardesim eşim ve gelinimiz girdi dualarını ettiler cıktılar..ben arabada bekledim..bu gecede ben yanına gidemesemde babam geldi bana..rüyama..ellerini öptüm..yanaklarını öptümm..babacımm nerdes,n sen dedim..gözlerime hiç bakamadı sadece o yemyeşil gözleri kızardı doldu..doldu..

yok canım öksürmüyo burnu da tıkalı değil ateşinide ölçüyorum en fazla 35 derece çıkıyo iyi gibi duruyo ama yine fazla yemedi gece iyi yedi ama
yaa sizin bu elemanlarında hep zamanlamaları böyle ters bugün tekrar konuşup karar verelim yarın için

paylaşım için teşekkürler azemheval. bu arada isim neydi cnm?

rica ediyorum hep birlikte nice güzel paylaşımlara adım şerife
bu sabah hepimizin hamileliğini endişeleimizi düşündüm bu günde bebeklerimizin telaşı içindeyiz heyt be zaman ne çabuk geçiyor:)):teselli:

ya kızlar bu mayaladığımız yoğurdu 2 gün yedirebilirmiyiz acaba yoksa her gece taze mi yapmak gerekir dolapta sakladım dün yarım kavanoz yoğurdum kaldı yedirsemmi yoksa yenidenmi mayalasam bu gün..

Ebrucum ağlattın valla beni...
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun babacığının...

Günde 4 defa falan yapıyor, bazen beline kadar, bazen daha normal ölçülerde...
Doktora sordum hatta, anne sütü alırken, her beslenmeden bile yapabilir kakasını dedi.
Kabızlık peki dedim, sadece anne sütü ile beslenen bebek kabız olmaz dedi :bbo:

ewt cnm biz böleyiz işte şimdi diğeride tutturmuş 10gün tatile gidecekmiş allahım yaaa deli olucam temmuzda gidersin dedik bizdealsanaalsanasmile
o zamn sıcaklardan dır herhalde ishali yada kabızlığı huysuzluğuda yoksa sorun yoktur bncekaydirigubbakcemile5

bacım maclren için çok paran olmasına gerek yoksempatiksalakcinni ah keşke haber verseydim,jokerde kampanya vardı,maclaren indirimdeydi,bi 100 tl daha fazla verirdin maclaren alırdın.hem netten de sipariş verebiliyodun.
aldıgın araba güzel ya.pembesi en güzeli:lepi:

sağol canımopuyorumnanaktan
canım çok araştırdım da...en iyi markalrın ucuz ya da indirili arabalrı en ağır olanları...bu aldığım 5.7 kilo kraftınki 4.5tu bulamadım netten sip. verip gelmesini bekleye vaktim yoktu..Erzuruma geç geliyor bu tür şeyler...

:teselli:
ne desem bilemedim...en büyük korkularımdan biri babamı kaybetmek ya da annemi,kardeşlerimi...insan hiç bir zaman eskisi gibi olamıyordur..:1no2:

merhaba kızlar,
ben yine çok üzgünüm bizim kız emmiyodu ya 9 gündür normale dönmüştü dün yine emmemeye başladı doktora gidicez birazdan..memeyi bırakıcak galiba bu sefer

bu arada yarın buluşuyonuz mu cevahirde saat 13:00 te
bende gelmek istiyorum ama bu problemli kızımla nası olcak onu ayarlamaya çalışıyorum

içimi sızlattın ebrum Allah sabır versin mekanı cennet olsun geride kalanlara uzun ömürler versin
anne baba çok önemli şimdi kıymet bilmek gerek çünkü giden dönmüyor geri

günaydınlar doktorumuz öğleden sonra gelecekmiş o yüzden bende bir bakınayım dedim.
HASRET valla dünde hava güzeldi ama öğleden sonra fırtına koptu resmen komşumuzun evinin önündeki incir ağacı fırtınadan devrildi.....Bu hafta Balkanlar üzerinden gelen yağışlar olacakmış orası hiç lbelli olmaz bakarsın günlük güneşlik olur... Hava güzel olsa da r rahatsız gelme ihtimalim yok yani ...ertelenirse de Temmuz sonu gibi olur sanırım herkes tatile gidecek..Yarın yakın olanlar buluşurlarsa bizim gibi bol bol resim çektirin.....
Ebru'cum rüyanı hayırlara yor canım içinde kalan duyguları hiç bir zaman bastırma ben hergece anneme babama ve ölmüşlerimize diye dua etmeden uyumam...Haziranın 26 annemin ölüm senesi 14.yılına girdik ne çabuk geçti diyor insan ama insanın kalbinde bir sızı sızlıyor çok zor ama yaşamaya devam

selam herkese opuyorumnanaktan

alpp e playskool 2 li egzersiz arkadaşım oyuncağını aldım şimdi onla konuşuyor çığlık atıyor inşaallah sever bızdığım.dün yine denize gittim o sebeple size yazamadımbayanssulusmile

geçmişe bir göz atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…