- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.521
geçmiş olsun bozma moralini sıcaktan da oluyo,yağızda bazen mememi almıyo ben biberona sagıp eriyorum içiyo,soguk olmazsa bir problem olacagını sanmıyorum,ertelemiyelim o zaman..iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
benim moralim sıfır oğlum dünden beri neredeyse hiçbirşey yemedi neden bilmiyorum bugün yine kakasını hafif yeşile dönük yaptı ve mama yedikden sonra kustu ve içinde böyle yeşil yeşil bişeyler vardı sanki safra gibi bakarsanız hiçbir problemi yok oynuyo gülüyo agular falan neşesi yerinde salı doktora gidicez buluşmadan önce ama yarında doğru düzgün beslenmezse öğleden sonra hemen götürücem
inşallah bi problem yoktur teyzeleri
buluşma haftaya olursa ben gelemen haftaya izmire yolcuyum
kızlar napıyonuz ..hazırlıkları tamamladım yarın yolçuyum hayırlısıyla temmuz sonuna kadar ykum ..kendinize ve bebişlere çokçooook iyi bakın..öptüm hepinizi..
kızlar napıyonuz ..hazırlıkları tamamladım yarın yolçuyum hayırlısıyla temmuz sonuna kadar ykum ..kendinize ve bebişlere çokçooook iyi bakın..öptüm hepinizi..
hoşbulduk cnm, eet inadım tuttu ve yaptım:))
cnm öznur ablasına gitti sanırıma, bilmiyorum ne karar verildi..
sağol bitanem yaa inşallah yoktur bişeyi babasıda bende çok üzülüyoruz hergün yazıyorum yediği miktarı bugün daha 400cc ancak yedi toplamda
normalde günde ortalama 850cc falan yiyor dünde az yedi 600cc iki gündür niye böyle yaptı bilmiyorumyarın düzelir inşallah dün gezerken terledide üşüdümü acaba diyorum yada sıcakmı dokundu neyse yarında takip edicem hayırlısı inşallah
sağol bitanem yaa inşallah yoktur bişeyi babasıda bende çok üzülüyoruz hergün yazıyorum yediği miktarı bugün daha 400cc ancak yedi toplamda
normalde günde ortalama 850cc falan yiyor dünde az yedi 600cc iki gündür niye böyle yaptı bilmiyorumyarın düzelir inşallah dün gezerken terledide üşüdümü acaba diyorum yada sıcakmı dokundu neyse yarında takip edicem hayırlısı inşallah
geçmiş olsun bozma moralini sıcaktan da oluyo,yağızda bazen mememi almıyo ben biberona sagıp eriyorum içiyo,soguk olmazsa bir problem olacagını sanmıyorum,ertelemiyelim o zaman..
hayırlı yolculuklar cnm, iyi tatilller , sende emirhana iyi bak opuyorumnanaktan
İyi tatiller Ebrucum. bizim yerimize de eğlen. arada bize de vakit ayırmaya çalış e mi cnm?
canım kararda bi değişiklik yok,olmayacak galiba. ama yağmur var diye kimse gelmemezlik etmez inş.
belki de sıcaktan etkilendi cidden. çok terliyolar sonra en ufak bi rüzgardan etkilenebiliyolar. inş. yarına kadar geçmiş olur cnm
iyi akşamlar kızlar oğlum uyandı..
geçmiş olsun bozma moralini sıcaktan da oluyo,yağızda bazen mememi almıyo ben biberona sagıp eriyorum içiyo,soguk olmazsa bir problem olacagını sanmıyorum,ertelemiyelim o zaman..
hayırlı yolculuklar cnm, iyi tatilller , sende emirhana iyi bak opuyorumnanaktan
İyi tatiller Ebrucum. bizim yerimize de eğlen. arada bize de vakit ayırmaya çalış e mi cnm?
canım kararda bi değişiklik yok,olmayacak galiba. ama yağmur var diye kimse gelmemezlik etmez inş.
belki de sıcaktan etkilendi cidden. çok terliyolar sonra en ufak bi rüzgardan etkilenebiliyolar. inş. yarına kadar geçmiş olur cnm
çanım bogazlarında problem olasın emirhanda öyleydi ya..bi baksana boğazlarına...
çanım sağol...olumunekankayizsmile
sağol çanım..yazlıkta telefon bağlantısı bile yok..ançak internet çafeye falan gidersem mutlaka uğrarım zatenn....olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
benim moralim sıfır oğlum dünden beri neredeyse hiçbirşey yemedi neden bilmiyorum bugün yine kakasını hafif yeşile dönük yaptı ve mama yedikden sonra kustu ve içinde böyle yeşil yeşil bişeyler vardı sanki safra gibi bakarsanız hiçbir problemi yok oynuyo gülüyo agular falan neşesi yerinde salı doktora gidicez buluşmadan önce ama yarında doğru düzgün beslenmezse öğleden sonra hemen götürücem
öyle cidden...ben de geldim ama kimse yok yine...sen de gittin mi bittik demek...kızlar toparlanın artık yahu...
bugün çok kesat geçti... sanırım babalar artık isyan ettiler...
benim koca da salı günü geliyor... artık beni de bulamazsınız geceleri (tabii nöbetçi olmadıkça)
inşallah önemli bir şey yoktur...sen takip et...düzelir Allahın izniyle...benim kızım da bu aralar az emiyor gündüzleri gece daha iyi emiyor...anlamadım ben de...belki bu da öyle bir dönemdir geçer....
canım hayırlı yolculuklar şimdiden...bol bol gezin dinlenin inşallah:):):):)::)
öyle cidden...ben de geldim ama kimse yok yine...sen de gittin mi bittik demek...
ben de gideyim bari...iyi gecelermirmirmirmir
merhaba anneler;
Bugün pazar ve hava öğlene kadar felaket sıcaktı sonra hava bir bozdu fırtına mübarek Hilal'im 2 günden beri hapşırma ve kuru öksürük şurup içiriyorum ama yarın doktora gidicem malum Temmuzun 1 de izine çıkıyor eşim ve tatile gidicez buluşma içinde tereddüte kaldım çünkü hava yağmurlu gözüküyor ve kızım da öksürünce evden dışarı bile çıkmadım 2 günden beri ateşi yok allahtan sadece hapşırma ve kuru öksürük....
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Linktede gördüğünüz gibi SALI Günü hava yağmurlu yollarda mahvolmak istemem çünkü Tuzla'dan gelicem çok zor olur.Bir daha ki buluşmaya artık ne yapalım eğer ertelenirse de temmuz sonu gibi olsun derim ben sizlere bırakıyorum...
Hepinize iyi haftalar diliyorum şimdiden
Günaydın Herkese a.s.
Yarın hava yağmurlu olur mu bilemem hava durumu yanılabilir ama yağmurlu olursa ben ve sanırım bir çok kişi buluşmaya gelmez..
Zira benim yolum da uzun...
İsterseniz erteleyelim arkadaşlar...
günaydın herkesee dün kocişle denize gittik.. kızıma annem baktı ama çokk özledim yaa hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştım bir daha asla gitmicem bu kadar uzun saat bebeğimsiz..
hanifecim yeşilini almayacakmıydın neden pembe olarak karar değiştirdin?
Günaydın arkadaşlarım,
Hanifecim güle güle kullansın arabasını Nihan Sena. Doktor kontrolünde de bir problem çıkmaz inşallah.
İstanbul buluşması yağmur ihtimali nedeniyle sıkıntıya girer gibi olmuş. Yağmaz umarım da buluşursunuz.
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı bizim. İkinci doz karma aşısını oldu kuzu, çok şükür bir problem olmadan atlattık bunu da... Bu arada gelişimi iyiymiş, sadece anne sütüne devam. Geçen hafta sonunda doğru tam biraz alışmıştım işe, araya haftasonu girdi, bugün yine çok acı çekiyorum ben yaa...
kız ne yağmuru bu yaz yağmuru gece yağdı bitti yağacakta bütün gün yağmayacak ya.. bi bakem hawa tahminlerineCADIARZUhoşgeldiniz Nimetcim. tebrikler ticker olmuş:lepi:
walla sanırım bu hafta hep yağmurlu olacakmış. Acaba buluşma gelecek haftaya mı kalsa ki ciddenfisfisfis
seyhanım üşütmüş olmasın yeşil kaka falan... merak ettim yaz bugüniyi akşamlar kızlar
nasılsınız
günaydın:):):):)
biz bu sabah erkenciyiz...kalkalı çok oluyor...doktora gidip bir 10günlük daha rapor almam lazım...Nihan Senayı da doktora göstereceğim...hala kaka yapmadı!!!!!!
inşallah sorunusuz hallederiz..öğleden sonraya randevu alabildim....
dün de kızıma bir araba alabildik sonunda....hiç istemesem de pembe bir araba aldık..daha önce int. sipariş verdiğim arabayı iade ettik...hem rengi hem kendi hatalıydı...benim beğendiğim renk geçen yıla aitmiş bu yıl da üretilmemiş...özellikle yazın sürekli otobüs yolculuğu yapacağımız için küçük hafif bir şey istiyorduk...bu arabanın da en önemli özelliği 4e katlanması...aynı model Kraftta da vardı ama doğuda yaşamanın kötü yönlerinden biri de her şeyi her zaman bulamamamız....acil araba lazımdı aldık pembeyi...inşallah pişman olmayız....
SUNNY BABY
resimdekinden daha canlı bir pembe...diğer renkler hoşuma gitmedi...zaten ellerinde mavi,pembe ve yeşil vardı
günaydın herkesee dün kocişle denize gittik.. kızıma annem baktı ama çokk özledim yaa hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştım bir daha asla gitmicem bu kadar uzun saat bebeğimsiz..
Günaydın arkadaşlarım,
Hanifecim güle güle kullansın arabasını Nihan Sena. Doktor kontrolünde de bir problem çıkmaz inşallah.
İstanbul buluşması yağmur ihtimali nedeniyle sıkıntıya girer gibi olmuş. Yağmaz umarım da buluşursunuz.
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı bizim. İkinci doz karma aşısını oldu kuzu, çok şükür bir problem olmadan atlattık bunu da... Bu arada gelişimi iyiymiş, sadece anne sütüne devam. Geçen hafta sonunda doğru tam biraz alışmıştım işe, araya haftasonu girdi, bugün yine çok acı çekiyorum ben yaa...
sağol canım....
Allah yardımcın olsun...işin zor...her aklıma geldğinde düzene,çalışmak zorunda oluşumuza verip veriştiriyorum...ama her şey bebeklerimiz için..onlara çok daha güzel bir gelcek vermek için..onunlayken vaktinizi güzel değerlendirirsen çalışman çok daha iyi evde oturmaktan....
Çalışan anneler çocuklarıyla nasıl zaman geçirmeli? - UZMANTV
bu doktor hanım çok güzel şeyler anlatıyor...diğer videolarına da bak derim...