-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.421
evet
ama benim bir göğsüm çok doluyor..diğeri fosss...zaten kız da onu pek severk emmiyor ne yaptıysam 2dk emip bırakıyor çünkü diğerinden daha bol geldiği için onu istiyor...emmediği göğsümü gece veriyoru...her emzirmede 2dk bile olsa veriyorum ama onun sütü artmıyor bir türlü:uhm:
ooo bol ksiyonlu bi gün geçirmişsin. yaptır walla,sefan olsunaklinialirimsmile sen şimdi bikaç gün ablanlarda olucan di mi? ordan gelicen buluşmaya?
ufff Öznur su içe içe bi hal oldum, yok dolmuyoooo
evet azcık saftrikmişim
hasret haklısın, ama uzaktan konuşmak inan o kadar kolayki, insan bazen ne yapacagını şaşırıyo, ablam eniştem kaynım hepsi var ama hepsi başka başka laf söylüyo çocugu dr manyagı ettin ne var çocukta bişey yok, bazen oturup deili gibi düşünüyorum acaba benmi çok abartıyorum diyemafoldumben dr götürdüm işite burda yapılan igne sonucu bebegimde ttreme meydana geldi diye oda muayene etti ,tahlil istedi bazı hahliller acillerde yapılmıyomuş pazartesi ye kaldı, bebegiminde titremesi geçti büyük bit r ihtimal acıdıgı için reflek yapıyo ama pazartesi bakalım ne çıkacak,
bende dr sormuştum 5 günde bir yapıodu ben hani anne sütü yarayınca yaglı olunca yapmaz felan dedim olurmu öyle şey bir bebek günde en az bir defa çıkması lazım dedi şurup ve fitil verdi
çok güzeller değil mi????yerimseniben
ben su içme özürlüyüm...tatlıyı da o yüzden yedim tek başına suyu susamadıkça içemem...normalde kışın 2 günde bir yazın günde en fazla 3 bardak su içerdim hamile kalmadan...zaten o yüzden kilo veremiyorum:çok üzgünüm:
gece kuşları naber.yatmadan şöyle birbakayım dedim maşallah full yine burası.
ÖNCELİKLE ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM BENDE BİR ASKER YETİŞTİRİYORUM BİRİ GİDERBİNİ GELİR BUNU KİMSE UNUTMASIN.EŞİMDE CANLI BOMBA İHBARI OLDUĞU İÇİN BUGÜN GEÇ GELİCEK.
HASRET CEREN,SEYHAN OH NEGÜZEL GEZMİŞİNİZ BEN DOĞANLA BİRYERE ÇIKMAYA KORKUYORUM YA NASILEMZİRİCEM DURMAZSA FALAN DİYE EŞİM YARIN BİYERLERDE KAHVALTI YAPALIM DEMİŞTİ GÖZÜMYEMİYO İNANIN GERÇİ BELKİDE SABAHA KARŞI GELİR BUGÜN.DOĞANDA DOKUZDAN BERİ UYUYO ŞİMDİ BEN YATARIM O UYANIR.KLİMA PÜFÜR PÜFÜR KORKUYORUMDA HASTA BEBEK HABERLERİNİ DUYUNCA.
AY EFTELCİM YAA CANIM NİYE SAĞLIK OCAĞINA SORUYOSUN NE ANLASINLAR İLK TİTREMEDE HEMEN ACİLE ATICAKTIN VALLA HASRET DOĞRU SÖYLEMİŞ UMARIM BİŞEYİ YOKTUR BEBEĞİNİN BİZİ HABERSİZ KOMA.
Hanİfecİm yanlıŞ bİlİnen bİŞeyİ dÜzelteyİm anne sÜtÜ yaĞlı olunca bebek kabız olur.artı sÜtÜn yaĞlısı yarar ve bebeĞe kİlo aldırır.benİm gİbİ sÜtÜn su olursa yanİ yaĞsız sadece ÇİŞolur baŞkada bİŞeye yaramaz artı ÇoÇuk kakayı 4 gÜn yapmazsa kabızdır aĞzından bİr Çay kaŞıĞı arı zeytİnyaĞ ver.benİm oĞlum maŞallah dİyİm gÜnde 4 kez yapar.kızımı hep erkeĞe benzetİrlerdİ arkası oĞlan derlerdİ ben pek bÖyle Şeylere İnanmazdım ama tuttu.Şİmdİ oĞlumuda kıza benzetİyolar arkası kızmıŞ bİdahamı doĞursamne.ben hep bİr kız kardeŞİm olsun İstemİŞtİmacaba kızımda İstermİkİ gerÇİ 3 Çocuk budevİrde zor.
kızlar benim kız 1 aydır odasında yatıyor,odalarımız dip dibe.ayıran var mı odaları?
Hanİfecİm yanlıŞ bİlİnen bİŞeyİ dÜzelteyİm anne sÜtÜ yaĞlı olunca bebek kabız olur.artı sÜtÜn yaĞlısı yarar ve bebeĞe kİlo aldırır.benİm gİbİ sÜtÜn su olursa yanİ yaĞsız sadece ÇİŞolur baŞkada bİŞeye yaramaz artı ÇoÇuk kakayı 4 gÜn yapmazsa kabızdır aĞzından bİr Çay kaŞıĞı arı zeytİnyaĞ ver.benİm oĞlum maŞallah dİyİm gÜnde 4 kez yapar.kızımı hep erkeĞe benzetİrlerdİ arkası oĞlan derlerdİ ben pek bÖyle Şeylere İnanmazdım ama tuttu.Şİmdİ oĞlumuda kıza benzetİyolar arkası kızmıŞ bİdahamı doĞursamne.ben hep bİr kız kardeŞİm olsun İstemİŞtİmacaba kızımda İstermİkİ gerÇİ 3 Çocuk budevİrde zor.
geçmiş olsun cnm,inş. önemli bişi çıkmaz
al sana başka tür konuşan bi doktor dahakafamçokkarıştı
kızlar benim kız 1 aydır odasında yatıyor,odalarımız dip dibe.ayıran var mı odaları?
benim de sağı alıyor solu sevmiyor serseri ama sağarken ben de farkettim...sağdan boru gibi geliyor 5-6 yerden soldan 1-2 yerden az geliyor...kafamçokkarıştıbenim de öyle yaa. sol sağ tarafa göre hep daha iyi. sağı ben de anca gece veriyorum
çalışıyor ya özel okul vakti kalmıyordur ama dersler sınavlar bitti yakında rahatlar..Mutlu,edebİyatcı uĞramaz oldu
evet canim yarin ablama gidiyoruz.tam bunu yazarken kocis tus sesini duyup ters ters bakti bana :)))
bulusmaya beylikduzunden gelecegim.
e bende oluyor benimmi kodum bozuk kaydirigubbakcemile3
superrrrrrrrr oldu.canim cok tesekkur ederim.
bana neler diyorlar.hatta oglumun doktoru bile artik benim pimpirikli oldugumu soyluyor ama yemisim hepsinin dusuncesini umrumda degil.oglum benim gozumun nuru goturecegim tabiki ne olursa.
evet cok guzel masallah.
emzirme onlugu al canim.bende bi tane alacagim.
hasret kıı oĞlumu beĞenmİŞİn bİzde sİze bayılıyoruz aİlecek İkİ ÇocuĞumuda kendİme benzettİm bundan daha gÜzel bİŞey varmıya.tabİİ eŞİmbuna kÖpÜrÜyo bİrİde bana benzeseydİ keŞke deyİp duruyo.
[ı]canım herkes başka bir şey söylüyor kafam iyice karıştı...doktor sert top top kaka yapmadıkça kabız değildir geç kaka yapabilir normal dedi...yine de barsak florasını düzenlemek için damla verdi biogia ama hiç bir değişiklik yok:uhm:
Zeytin yağı veriyorum..kayısı suyu da verdim taze sıkıp,rezene de içirdim...yok...yapmıyor...canı ne zman isterse o zaman:bbo:
Ben ikiciyi yaparım da 3. Cidden yürek ister...ama bu dünya da kardeş gibisi yok...ve erkek kardeşler biraz daha duyarsız maalesef..kız kardeş başka bir şey...[/ı]
2-3 gofret yedim 1lt yakın su içtim doldu yine göğüsler...çok şükür:Saruboceq:
2 gün yediklerime dikkat edeyim dedim...ekmeği ve tatlıyı kestim...ama sütüm de azaldı sanki?????bu saatte dolardı hala yumuşaklar????
gece kuşları naber.yatmadan şöyle birbakayım dedim maşallah full yine burası.
ÖNCELİKLE ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM BENDE BİR ASKER YETİŞTİRİYORUM BİRİ GİDERBİNİ GELİR BUNU KİMSE UNUTMASIN.EŞİMDE CANLI BOMBA İHBARI OLDUĞU İÇİN BUGÜN GEÇ GELİCEK.
HASRET CEREN,SEYHAN OH NEGÜZEL GEZMİŞİNİZ BEN DOĞANLA BİRYERE ÇIKMAYA KORKUYORUM YA NASILEMZİRİCEM DURMAZSA FALAN DİYE EŞİM YARIN BİYERLERDE KAHVALTI YAPALIM DEMİŞTİ GÖZÜMYEMİYO İNANIN GERÇİ BELKİDE SABAHA KARŞI GELİR BUGÜN.DOĞANDA DOKUZDAN BERİ UYUYO ŞİMDİ BEN YATARIM O UYANIR.KLİMA PÜFÜR PÜFÜR KORKUYORUMDA HASTA BEBEK HABERLERİNİ DUYUNCA.
AY EFTELCİM YAA CANIM NİYE SAĞLIK OCAĞINA SORUYOSUN NE ANLASINLAR İLK TİTREMEDE HEMEN ACİLE ATICAKTIN VALLA HASRET DOĞRU SÖYLEMİŞ UMARIM BİŞEYİ YOKTUR BEBEĞİNİN BİZİ HABERSİZ KOMA.
uffffff olmamis ya yine