2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanıfecım yanlıŞ bılınen bıŞeyı dÜzelteyım anne sÜtÜ yaĞlı olunca bebek kabız olur.artı sÜtÜn yaĞlısı yarar ve bebeĞe kılo aldırır.benım gıbı sÜtÜn su olursa yanı yaĞsız sadece ÇıŞolur baŞkada bıŞeye yaramaz artı ÇoÇuk kakayı 4 gÜn yapmazsa kabızdır aĞzından bır Çay kaŞıĞı arı zeytınyaĞ ver.benım oĞlum maŞallah dıyım gÜnde 4 kez yapar.kızımı hep erkeĞe benzetırlerdı arkası oĞlan derlerdı ben pek bÖyle Şeylere ınanmazdım ama tuttu.Şımdı oĞlumuda kıza benzetıyolar arkası kızmıŞ bıdahamı doĞursamne.ben hep bır kız kardeŞım olsun ıstemıŞtımacaba kızımda ıstermıkı gerÇı 3 Çocuk budevırde zor.

benim de öyle yaa. sol sağ tarafa göre hep daha iyi. sağı ben de anca gece veriyorum

evet canim yarin ablama gidiyoruz.tam bunu yazarken kocis tus sesini duyup ters ters bakti bana :)))
bulusmaya beylikduzunden gelecegim.
e bende oluyor benimmi kodum bozuk kaydirigubbakcemile3

superrrrrrrrr oldu.canim cok tesekkur ederim.

bana neler diyorlar.hatta oglumun doktoru bile artik benim pimpirikli oldugumu soyluyor ama yemisim hepsinin dusuncesini umrumda degil.oglum benim gozumun nuru goturecegim tabiki ne olursa.

evet cok guzel masallah.

emzirme onlugu al canim.bende bi tane alacagim.

canım herkes başka bir şey söylüyor kafam iyice karıştı...doktor sert top top kaka yapmadıkça kabız değildir geç kaka yapabilir normal dedi...yine de barsak florasını düzenlemek için damla verdi biogia ama hiç bir değişiklik yok:uhm:
zeytin yağı veriyorum..kayısı suyu da verdim taze sıkıp,rezene de içirdim...yok...yapmıyor...canı ne zman isterse o zaman:bbo:
ben ikiciyi yaparım da 3. cidden yürek ister...ama bu dünya da kardeş gibisi yok...ve erkek kardeşler biraz daha duyarsız maalesef..kız kardeş başka bir şey...

hasret kıı oĞlumu beĞenmıŞın bızde sıze bayılıyoruz aılecek ıkı ÇocuĞumuda kendıme benzettım bundan daha gÜzel bıŞey varmıya.tabıı eŞımbuna kÖpÜrÜyo bırıde bana benzeseydı keŞke deyıp duruyo.

kızlar benim kız 1 aydır odasında yatıyor,odalarımız dip dibe.ayıran var mı odaları?

ben ayırmadım. iyi yapmışsın ama sana zor gelmiyosa

yarın da yapmazsa şu zeytinyağı işini deneyeyim ben
bence de 3 çcuk zor ama kızkardeşler de çok tatlı oluyor ciddenolumunekankayizsmile

geçmiş olsun cnm,inş. önemli bişi çıkmaz
al sana başka tür konuşan bi doktor dahakafamçokkarıştı

sagol cnm inşallah, ben kime inanacagımı şaşırmış durumdayım.
hanifecim bende dr yalancısıyım,bende öyle biliyodum dr fitil verdi,
filizsagol cnm öyle ama hemşire sonuçta igneyi vuruyosa bazı yan etkilerini bilmeleri gerekmiyomu,

kızlar benim kız 1 aydır odasında yatıyor,odalarımız dip dibe.ayıran var mı odaları?

dogdugundan beri kendi odasinda benimki.bende onun odasindaki fazladan yatakda yatiyorum.

ay devir zor olmasa doguracak misin ki ?

benim de öyle yaa. sol sağ tarafa göre hep daha iyi. sağı ben de anca gece veriyorum
benim de sağı alıyor solu sevmiyor serseri ama sağarken ben de farkettim...sağdan boru gibi geliyor 5-6 yerden soldan 1-2 yerden az geliyor...kafamçokkarıştı

Mutlu,edebİyatcı uĞramaz oldu
çalışıyor ya özel okul vakti kalmıyordur ama dersler sınavlar bitti yakında rahatlar..

:lepi::lepi::lepi:

Filiz sen büyük harflerle mi yazıyosun cnm? niye böyle çıkıyo yazılar?

rezene ve biogia yı bende kullandım gaz için.canım sen kendinden paha biç 4 gün tuvalete çıkma bakalımneoluyo rahatsız olmazmısn.bir yakıımda aynı dertten muzdaripsütü çok yağlı olduğu için bebek hep kabız.ayrıca sadce anne sütü alan bebek nasıl top top yaparmış onuda anlamış değilimbirde tatlı badem yağını dene.
kızlar önmeli birşey daha 3 yaşından önce bebeklerinize kuruyemiş vermeyin(yani fındık,fıstık...vs.)

2-3 gofret yedim 1lt yakın su içtim doldu yine göğüsler...çok şükür:Saruboceq:

2 gün yediklerime dikkat edeyim dedim...ekmeği ve tatlıyı kestim...ama sütüm de azaldı sanki?????bu saatte dolardı hala yumuşaklar????

bacım benim de ödüm kopuyor azalacak sütüm diye. Allah korusun ama daha fazla hipopotam gibi gezemeyeceğim maaalesef...

canım emzirme önlüğü al çok kullanışlı ben hep kullanıyorum.bu arada senineşin ne iş yapıyordu?

ben yatsı kılıp gelecem çok kaynatmayın yetişemiyorum. aaaaaaaaaaaaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…