- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.381
oyyy kızımı yıkadım misler gibi.... uyuttum zilloşumu...
bacım senin kız sizi dşünüyor bez masrafı olmasın diyor belli ki kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kıslarr
herkes iyidir umarım
bugün çok yoruldum resmen saatlerce yürüdük eşim ve oğluşumla eminönüne geçtik bi kaç eksik vardı havuzlu han dan onları aldım sonra sarayburnuna yürüdük gülhanenin içinden geçip yemek yedik tekrar döndük yine gülhanenin içinden sonra beşiktaş'a geçtik az daha stada giriyorduk ama oğluşuma bi yavru kartal forması alamadık kartal yuvası çok kalabalıktı vazgeçip geri dödük üsküdara geçip arabamıza kavuştuk ama şaka maka çok yürümüşüz ayaklarım ağrıyor
eve geldik oğlumun uyku saati tabi Allahım uykuya geçene kadar ne ağlama bi babası bi ben susturamıyoruz neyse uyudu 30dk sonra neden bilmiyorum yeniden başladı ağlamaya uyandı ve üst kattaki bu saatte bile gürültüye devam edince dayanamdım ve aradım sessiz olun oğlumu uyutamıyorum gürültünüzden dedim tam uyuyacak ses geliyo yeniden uyanıyo dedim özür diledi şimdi çıtları çıkmıyo artık çıkmasında yoksa birdahaki sefere bu kadar sakin olmıycam
neyse çok uzattım özür
seni çok iyi anlıyorum canım o üst kattaki cinslerden bir tane de bende var. bekar kadın tairh öğretmeni tek başına yaşıyor. gecenin saat 1.30'unda takır takır, acayip acayip sesler... akşamın saat 6 sına kadar süpürge yapar ama o süpürgenin bir sesi var tahammül edilecek gibi değil... çeker iter... yolacam bir gün az kaldı...
sıhatler olsun yavru kuşa:ecrin_bebek:
evet...bez masfamız çok az cidden
ay ne güzel...ıstanbulda olsam da oralarda yürüsem yürüsem yorulsam gıkım çıkmaz çok özledim valla....
ama iyi yürümüşsünüzyerimseniben
güzel melekler size bakmadan duramadım ama çok yorulmuşum inşallah oğlum huzurla uyurda bende dinlenirim biraz
şimdi bende yatayım hepinizi çok öpüyorum canlarım huzurlu geceler opuyorumnanaktan
iyi gezmişsin cidden Seyhan'cım. benim o kadar yürümeye gücüm yoktur malesef, nedense çabuk yoruluyorum. çok hamım sanırım
sana da iyi uykular cnm, huzurlu geceler
seve seve yardım ederimklava:
gel buyur canım misafirim ol gezelim beraberkaydirigubbakcemile5
bizimde son yılımız bol bol gezicez gerçi bi ayağımız hep istanbulda olacak annemler burada çünkü
sorma iyi yürümüşüz tabanlarım ağrıyor
bu arada benim oğluşumda günde bir yapıyordu şimdi iki günde bir kez yapmaya başladı dayanamayp azıcık zeytin yağı damlatıyordum mamasına bugün yapmadım bakalım müdahele etmiycem yarın ne olacak
maşallah oğluşuma...Allah rahatlık versin inşallah....ayyy uyudu sonunda oğluş,inşallah artık uyur uzun bi uyku. diğeri de salak adanalı dizisini izliyo,Allah'ım nefret ediyorum bu diziden, hiç bu kadar aptalca bişi görmemiştim
güzel melekler size bakmadan duramadım ama çok yorulmuşum inşallah oğlum huzurla uyurda bende dinlenirim biraz
şimdi bende yatayım hepinizi çok öpüyorum canlarım huzurlu geceler opuyorumnanaktan
seni çok iyi anlıyorum canım o üst kattaki cinslerden bir tane de bende var. bekar kadın tairh öğretmeni tek başına yaşıyor. gecenin saat 1.30'unda takır takır, acayip acayip sesler... akşamın saat 6 sına kadar süpürge yapar ama o süpürgenin bir sesi var tahammül edilecek gibi değil... çeker iter... yolacam bir gün az kaldı...
ayy ay bugün gözümün önünde e-bebekte kadın 450 liralık alışveriş yaptı... neler almış neler ıvır zıvır.. hepsini de indirim çeki ile ödedi... o çeki kazanmak için kimbilir neler alması gerekmiştir. melülü melül baktım... 30 lirayı ödeyip çıktım...
ahh keşke bizim üst kattan gelen sesler de öyle olsa.benim durum daha vahim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha vahim derken:uhm: bizim alt kattan gelen seslerden mi acep:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha vahim derken:uhm: bizim alt kattan gelen seslerden mi acep:jeyyar:
millet yıkıyo ortalığı bacımeşimden utanıyom walla:kedi:
meral canim 3 kalp olunca ne olacakki anlamadim ben ? bi ise mi yariyor?
millet yıkıyo ortalığı bacımeşimden utanıyom walla:kedi:
oops...ne sesi geliyo ki????
öyle böyle değil,çığlık çığlıga.
hamileyken,bi gece bi uyandım sanki bi ağlama sesi,Allah dedim üsttekilerin çocuk ağlıyo.meğersem başkaymış.saat sabaha karşı 4 filan bi de.
bigün de sabah 7 filan,eşim gitmişti,aman bi çığlıkla uyandım,bebeği düşürücektim korkumdan.meğersem korkulacak bişi deilmiş.kapıcıya şikayet edeyim dedim ama ne denir ki?
yok anacım bişi olacağı falan yok, laf olsun diye işte. nerelerdesin sen bugün?
evet aynı seslermiş, hiç sorma walla, bi de bi gece bile aksamıyo mübarekaklinialirimsmile
:kedi: anladın sen onu