2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kızımı yıkadım misler gibi.... uyuttum zilloşumu...

bacım senin kız sizi dşünüyor bez masrafı olmasın diyor belli ki kaydirigubbakcemile3

sıhatler olsun yavru kuşa:ecrin_bebek:

evet...bez masfamız çok az cidden

ay ne güzel...ıstanbulda olsam da oralarda yürüsem yürüsem yorulsam gıkım çıkmaz çok özledim valla....
ama iyi yürümüşsünüzyerimseniben

Son düzenleme:

seve seve yardım ederimklava:

gel buyur canım misafirim ol gezelim beraberkaydirigubbakcemile5
bizimde son yılımız bol bol gezicez gerçi bi ayağımız hep istanbulda olacak annemler burada çünkü
sorma iyi yürümüşüz tabanlarım ağrıyor
bu arada benim oğluşumda günde bir yapıyordu şimdi iki günde bir kez yapmaya başladı dayanamayp azıcık zeytin yağı damlatıyordum mamasına bugün yapmadım bakalım müdahele etmiycem yarın ne olacak

Son düzenleme:
ayyy uyudu sonunda oğluş,inşallah artık uyur uzun bi uyku. diğeri de salak adanalı dizisini izliyo,Allah'ım nefret ediyorum bu diziden, hiç bu kadar aptalca bişi görmemiştim

güzel melekler size bakmadan duramadım ama çok yorulmuşum inşallah oğlum huzurla uyurda bende dinlenirim biraz
şimdi bende yatayım hepinizi çok öpüyorum canlarım huzurlu geceler opuyorumnanaktan

iyi gezmişsin cidden Seyhan'cım. benim o kadar yürümeye gücüm yoktur malesef, nedense çabuk yoruluyorum. çok hamım sanırım

iyi gezmişsin cidden Seyhan'cım. benim o kadar yürümeye gücüm yoktur malesef, nedense çabuk yoruluyorum. çok hamım sanırım

sana da iyi uykular cnm, huzurlu geceler

iyi geceler bitanecimmmboshayallersmile
benimde pilim bitti işte yoksa 12 ye kadar yatmazdım gözlerim kapanıyomirmirmirmir

çok isterim..inşallah bu yaz kısmet olur da İstanbula geçebilirim Düzceden..2yıl olacak nerdeyse...

ayyy uyudu sonunda oğluş,inşallah artık uyur uzun bi uyku. diğeri de salak adanalı dizisini izliyo,Allah'ım nefret ediyorum bu diziden, hiç bu kadar aptalca bişi görmemiştim
maşallah oğluşuma...Allah rahatlık versin inşallah....

güzel melekler size bakmadan duramadım ama çok yorulmuşum inşallah oğlum huzurla uyurda bende dinlenirim biraz
şimdi bende yatayım hepinizi çok öpüyorum canlarım huzurlu geceler opuyorumnanaktan

iyi geceler canım...

ayy ay bugün gözümün önünde e-bebekte kadın 450 liralık alışveriş yaptı... neler almış neler ıvır zıvır.. hepsini de indirim çeki ile ödedi... o çeki kazanmak için kimbilir neler alması gerekmiştir. melülü melül baktım... 30 lirayı ödeyip çıktım...

ahh keşke bizim üst kattan gelen sesler de öyle olsa.benim durum daha vahim..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh keşke bizim üst kattan gelen sesler de öyle olsa.benim durum daha vahim..

daha vahim derken:uhm: bizim alt kattan gelen seslerden mi acep:jeyyar:

öyle böyle değil,çığlık çığlıga.
hamileyken,bi gece bi uyandım sanki bi ağlama sesi,Allah dedim üsttekilerin çocuk ağlıyo.meğersem başkaymış.saat sabaha karşı 4 filan bi de.
bigün de sabah 7 filan,eşim gitmişti,aman bi çığlıkla uyandım,bebeği düşürücektim korkumdan.meğersem korkulacak bişi deilmiş.kapıcıya şikayet edeyim dedim ama ne denir ki?

meral canim 3 kalp olunca ne olacakki anlamadim ben ? bi ise mi yariyor?

yok anacım bişi olacağı falan yok, laf olsun diye işte. nerelerdesin sen bugün?

millet yıkıyo ortalığı bacım eşimden utanıyom walla:kedi:

evet aynı seslermiş, hiç sorma walla, bi de bi gece bile aksamıyo mübarekaklinialirimsmile

oops...ne sesi geliyo ki????

:kedi: anladın sen onu

yok anacım bişi olacağı falan yok, laf olsun diye işte. nerelerdesin sen bugün?

evet aynı seslermiş, hiç sorma walla, bi de bi gece bile aksamıyo mübarekaklinialirimsmile

:kedi: anladın sen onu

vay be milette action bitmiyo anlaşılanaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…