- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.401
ALLAHIM BANA YARDIM ET..:gitme::gitme::sinifsinif:
Nimet ne yaptin ne oldu gittiniz mi doktora yagiz nasil ?
asılacak çamaşırlarım toplanacak bir mutfağım var hala....ev hamınlığı hiç bana göre değil...ev işlerinin hepsinden nefret ediyorum...ama temiz düzenli olsun istiyorum...köşeyi döneyim bir yardımcı alıcam evesempatiksalakcinni
yani seninki soyle oluyor gonlum cennet ister gunahlarim koyvermiyor gibi kaydirigubbakcemile3
sıcak değil hatta hava kapalı yağmur yağıyor bir haftadır...ben zaten sıcaktan terlemekten (ki çok terliyorum)nefret ederim,çünkü bunalınca asabileşiyorum vara yoğa kızıyorum...çekilmez oluyorum...Erzurumun da en çok bu yönünü seviyorum hep serin...ağustosta bile bir gölgede 5dk dur üşüyorsun...tam bana göre:lepi:
belkide Allah gonlune gore verdi ne dersin
bi benim kzı birde senin ki babasının kopyası hanife
ah canim beni unutuyorsun.doguhan babasinin kopyasi.
geçmiş olsun cnm. inş. benimki de yalanır, zira vitamini bile geri püskürtüyor paşam
canım gir liliypie.com'a, adım adım gir bilgileri, en son olarak verdikleri linkin http ile başlayıp png ile biten bölümünü, çizelge bölümüne kopyala. çizelgeye girmek için sağ üst köşeden ismine tıkla, en alt solda göreceksin
kolay gelsin hanifecim
inş. önemli bişey değildir cnm, hemen doktora gitmek te fayda var tabi, sen de zaten eşine haber vermişsin. hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm
ben temizlik yapmayı severim aslında ama yemekten çok hoşlandığım halde yemek yapmayı sevmem. ben de hep evde bi aşçım olsa keşke diyorum
olmadi ticker falan yine
biz geldik dr gittik bugün özeline hastne çok kalablık gecen gittim başkasına bakmadı bile kg muz normalmiş anne sütü alan çocuk zaten çok kg olmazmış mama şişiriyor dedi ondan çok heveslenme dedi elini emmesi normalmiş dişler damak altında hazılrık yaptıgından damaklarını rahatlatıyor dedi
gazımız hala devam ediyor mükemmel bakmışşın mis gibi kokuyor dedi pırıl pırıl dedi çok mutlu oldıum çok keyifli bir dr çok rahatladım gelecek ay başlayacaz ek gıdaya rota aşısını yaptırma dedi 4 aydasın yararı olmaz dedi, damak kaşıntısı için jel verdi demir ilacı verdi pzt başlayacz günde kg kadar biz 6 kg 6 damla verecem herşey yolunda dedi 6 aydan sonra güneşli bir yere gidin dedi güneş alsın
masallah bebisine canim.
sorma kız, hasret billiyor ne kadar pimpirikliyim dün bütün gün düşünüyoduum besleyemiyorum diye bakamıyorum vs şimdi içim rahat etti:teytey:zemuszemuszemuszemus kalbindeki seside sorsum 3 defa dinledi aralarla yok ses falan dedi çok sevindim....
yaw herşeyimiz onlar eşim bile kıskanıyor artık sürekli bebek oldugundan bu yana unuttun beni diyip duruyor dedim zeynepim bir yana dünya bir yana allah herkesin çolugunu çocuğunu bağışlasın sonrada kızımı bana bağışlasın...yağmur nasıl oldıu gazı nasıl.
amin
ebru foto görmedim ki ben cicim. az sonra bakarım. şu an müthiş fotolarım yükleniyoo, walla sadece onlar vardı, çok ta gıcık çıkmışım ama neyse. bu arada ben hiç bebişimle resim çekmediğimi farkettim. bundan sonra büyük oğlana çektirtcem ikimizi
buyuk ogluslada cektir kiskanir sonra bak diyim yane
ocd
opuyorumnanaktan teşekkürler teyzeleri uzun tutamadım çyle olunca çok zor yükleniyor da cnm
geçmiş olsun cnm diş ağrısı ne kötüdür bilirim
aynen kafamçokkarıştı
canım hasretin dediğine katılıyorum iyi bir doktora götür bence
Allah şifa versin kuzuya tez zamanda iyileşir inşallah...
yawrum ocd degil osnur osnurrrrr kaydirigubbakcemile3
Şu lanet terör ne zaman bitecek yaa, Allah kahretsinkötükedihüsoturkbayragi Artık o kadar belli ki bu itlerin sadece maşa olduğu. Yine tam zamanında hortladılar. Allah tüm şehit ailelerine sabır versin
amin
canım kızına maşallah....
arkadaşlar yakında doktora gidecek olanlar rica etsem benim kızın durumunu sorar mısınız????
biliyosunuz bizim doktor normal diyor ama Nihan en erken haftada ,10 günde ya da 12-13 günde bir yapıyor kakasını..ama yaptığında kıvamı rengi iyi yani kabız değil....sadece anne sütü alıyor....
sizinkiler ne diyecek merak ediyorum..burda başka doktor seçeneğim yok zaten en iyisine götürüyorum....
ah be Hanifecigim dun bugun hep doktordaydim onceden sorsaydin ya keske
slm cnm. Ceren di mi isim? yaa ben de wenice'den epey bişi almıştım, çok uygundu fiyatlar. ama kullandıkça hoşuma gitmemeye başladı. biraz basitmiş yaa. benim oğlan da buı ay hep 4 günde bi yaptı. çişi de az yapıyoCADIARZU
Meral cisini neden az yapiyor? Doktora soyledin mi bunu?
bugün 37 msj daha yazıp 100 msja ulaşıp 3 kalp olmam lazımkaydirigubbakcemile3 çok ağrıtıcam kafanızı bu geceaklinialirimsmile
3 kalp olunca ne oluyor merak ettim
millet yıkıyo ortalığı bacım eşimden utanıyom walla:kedi:
kaydirigubbakcemile3