- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.461
ben geldim..10dk emzirmenin karşılığında 2 geğirme 1 pırtlatma aldım...çok mutlu oldum...ne garip şey şu analıkkaydirigubbakcemile3
daha dur bunlar başlangıç.memeden ayırıcan,emzikten ayırıcan,biberon bıraktırıcan,çişe alıştırıcan ofta of yani
ya sayfamı bozuldu yine benim pcdemi bir problem var acaba.
canım benim sütümyaramadı biliyosun ek zaten mama veriyorum şimdi başka bişeyler daha versem doyacak beni emmiycek.doysun diye mama veriyorum 6.aydan itibaren zaten ek bişeyler vericem mamaya gerek kalmıycak artı emziricem yoksa sadece anne sütü versem senin durumunda olsam bende başlarım.
bacım bir başlasan gerisi gelir. ben bir gün dedim ki "sabah ezanını duyarsam başlayacağım" (kütük gibi uyuduğum için duymam sanıyorudum herhalde töbe töbe!! insan çok gafil oluyor) sabah ezanında pıt açılıverdi gözlerim.
benim kız kakayı seyrekleştirdiğinden beri pırtları acayip kokuyor ??
benim kız kakayı seyrekleştirdiğinden beri pırtları acayip kokuyor ??
evet yaa...Rabbim üstesinden gelmeyi...doğru şeyleri yapmayı nasip etsin...inşallah:)
ben gideyim artık...önceden deli gibi ben yattım mı adamı da zorla yatırırdım...şimdi garibim hep tek uyuyo....patlayacak yakında....
herkse iyi geceler
öpüyorum
işte kocalarlada olmuyo kocasızda olmuyo netcen alışkanlık bacım uyuyamıyo insan bu arada maşallah doğan 4.saate geçcek uykuda
sayfada problem var cnm
a.s Allah kabul etsin cnm
iyi uykular hanife kızlar bende çıkıyorumdoğan kıpırdanmaya başladı kendinize iyi bakın görüşmeküzre
kızımı emzirip uyuyayım... iyi geceler...
tmm tmm istemiyom tcker:)