-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.441
bende tckr istiyom:kedi:
uffffff olmamis ya yine
Filiz sen büyük harflerle mi yazıyosun cnm? niye böyle çıkıyo yazılar?
bende tckr istiyom:kedi:
olması lazım yaaa Öznur, bi daha dene. unutma sadece http ve png arası
ben yatsı kılıp gelecem çok kaynatmayın yetişemiyorum. aaaaaaaaaaaaa!!!
ay kusura bakmayın canım caps lock tuşu açıkkalmış.yaa nebileyimben tektim bir erkek kardeşim var sizden iyi olmasın çok iyidir ama kız kardeşi olanlara hep imrenmişimdir ben pek kolay kolay sırrımı vermem seçiciyimdir arkadaşım değil dostum vardır bir bacım olsa sanki herşey daha güzel olucaktı.
öznurcum valla bu doğumum çok zor oldu ikinci sezeryan gerçekten zordu yani bir üçüncüsünü düşünmüyorum yani.emzirme önlüğünü istiyorum almayada kalktım ama dedimya bizimki kredi kartıyla int.alışverişe karşı kapıda ödemeyide bu üründe kabul etmediler.
benimkinide sagolsun hanife gosterdi ne sinir bisiymis yaw
kislar bulusma yeri zamani degismez dimi ? ben ablamdayken giremem nete
ay kusura bakmayın canım caps lock tuşu açıkkalmış.yaa nebileyimben tektim bir erkek kardeşim var sizden iyi olmasın çok iyidir ama kız kardeşi olanlara hep imrenmişimdir ben pek kolay kolay sırrımı vermem seçiciyimdir arkadaşım değil dostum vardır bir bacım olsa sanki herşey daha güzel olucaktı.
öznurcum valla bu doğumum çok zor oldu ikinci sezeryan gerçekten zordu yani bir üçüncüsünü düşünmüyorum yani.emzirme önlüğünü istiyorum almayada kalktım ama dedimya bizimki kredi kartıyla int.alışverişe karşı kapıda ödemeyide bu üründe kabul etmediler.
Hanife mi gösterdi???kaydirigubbakcemile sabahtan beri sana anlatan kim bakiim?? ben sana zaten http e png demiyo muydum haaaa, söyleeeee
yok artık değişmez herhalde. bana özelden telini yaz istersen. bi değişiklik olması halinde ararım seni
hah şöyle yaaa. walla şaşı oluyodum yazdıklarını okurken:lepi:
ay ne güzel,Allah kabul etsin.benim içim her ezanda bi hoş olur namaz kılmıyorum diye:gitme:
iste oyle olmuyor canim.biz 4 kardesiz bi ablam var ama herseyimi anlatamam ona.dusun yani aramizda sadece 1 yas var ama sanki ordu duzeni bizimki acayip bir hiyar :) arsi var
ay eftelcim kötü bişey olmamasına sevindim inşallah tahlillerdede bişey çıkmaz ya nebileyim ben kzımın aşılarınıbile özel almışımdır doğanı mecbur götürüyorumözelde yapılmıyomuş artık aşılar.
cerencim zabıta sorumlusu ama sanırsın belediye başkanı inşallah erken gelir
iste oyle olmuyor canim.biz 4 kardesiz bi ablam var ama herseyimi anlatamam ona.dusun yani aramizda sadece 1 yas var ama sanki ordu duzeni bizimki acayip bir hiyar :) arsi var
cnm madem istiyosun neden kılmıyosun ki? İnş. bi başlarsan bırakamazsın zaten
annemler 5 kız kardeş hepsi bir düşünmüyo hayatları yaşam tarzları farklı ama bi toplanıyolar evcıvıl cıvıl oluyo nebileyim işte olmayınca cazip geliyo belki bana.
doğan kıpırdanmaya başladı açıktı kerata artık beslenmesinide bir rutine oturttum inşallah bu ay kilo alımı normal olur.herkes ek gıdaya geçtiya ben 6.aydan itibaren başlıycam mamyı belkihiç vermiycem.kahvaltı,çorba,meyve,yoğurt ve annesütü belki kaşıkmamaları pirinçunu olabilir ama.
ya ben de 6 ay geçmek istemiyorum okula başladığımda 6 ayı bitiyor o zman geçmeye başlarsam ve bakıcı yanlış yaparsa yemeyen bir çocuk olur diye korkuyorum...ha ben doğru mu yapıyorum her şeyi hayır...ama yazın annem ablam ve kayıvvalidecimin yardımlarıyla daha kolay olur diye düşünüyorum...gelecek ay geçebiliriz ek gıdaya...
ay ne güzel,Allah kabul etsin.benim içim her ezanda bi hoş olur namaz kılmıyorum diye:gitme:
ay eftelcim kötü bişey olmamasına sevindim inşallah tahlillerdede bişey çıkmaz ya nebileyim ben kzımın aşılarınıbile özel almışımdır doğanı mecbur götürüyorumözelde yapılmıyomuş artık aşılar.
cerencim zabıta sorumlusu ama sanırsın belediye başkanı inşallah erken gelir
ya sayfamı bozuldu yine benim pcdemi bir problem var acaba.
canım benim sütümyaramadı biliyosun ek zaten mama veriyorum şimdi başka bişeyler daha versem doyacak beni emmiycek.doysun diye mama veriyorum 6.aydan itibaren zaten ek bişeyler vericem mamaya gerek kalmıycak artı emziricem yoksa sadece anne sütü versem senin durumunda olsam bende başlarım.