- 24 Haziran 2009
- 658
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.301
bayanssulusmile
kilosu boyu ne durumdaymış bizde 24ünde gitcez 4 ay kontrolümüze yaww kocaman olduk yaaa
senle 2 gün war aramızda
sen eklimisin bana..isim ne olrak geciyoo??nerde kız yagmurun resimleri facedemi??? bende göremmmm
sen eklimisin bana..isim ne olrak geciyoo??
canım benim kg 6 olmuş boyuda 62 bir çizelge vardı onun fotokopisini verdi 50 çocuk düşün dedi kg da 30 larda boydada 20 desin dedi gayet iyi dedi ben güzel haberle aldım umarım sende güzel haberler alırsın merakla bekliyorum cerenimin güzel haberlerini
aa bu arada saatim geldi babalar günü için mükemmel yapmışlar eşim çok beğendi herkes soruyormuş iş yerinde kıskanmışlar:))) eşin çok tasarımcı demişler
içimden dedimki hasret olmasa halt etmişim bir kere daha sağol
2 gün oldu ekleyelii bakem bi görem seni kesin gıcık bişesin zatilaelaelaelaelaeebru foto görmedim ki ben cicim. az sonra bakarım. şu an müthiş fotolarım yükleniyoo, walla sadece onlar vardı, çok ta gıcık çıkmışım ama neyse. bu arada ben hiç bebişimle resim çekmediğimi farkettim. bundan sonra büyük oğlana çektirtcem ikimizi
ebru faceteki mi;? nereye yükledin ya daha sabah baktım buraya...
2 gün oldu ekleyelii bakem bi görem seni kesin gıcık bişesin zatilaelaelaelaelae
sende dün eklemişin soner kabadayıı..diorum bak zilloşlara hiç yorum yapmamışlar..:tomato:
maşallah pınarcım çok ttlı aguluyo Eymenazıcık daqha uzun tutsaydın bari videoyu
ayyy kız bu ne yerimm onun gıdısını maşallaahhh
aşşşkımm bu anan nazarlar degdirecek sanaaa.maşallaaah....
dolgulu dişim apse yapmış 1 hafta sonra cekilcek yandımınaniyice sakata cıktım hee
çok geçmiş olsun cnm. walla son zamanlarda ben de artık şuram ağrıyo demeye çekiniyorum zira sürekli bi yerlerim ağrıyor:bbo:
ALLAHIM BANA YARDIM ET..:gitme::gitme::sinifsinif:
hiç altta kalma zati...bakıorum facene..Gördüm cnm çok şeker maşallah yaa. orda da yaptım yorumu ama burda da söyliyim bu kız pek bi güzel hiç annesine çekmemişlülülülülülü
bu arada resimleri yükledim cnm, ama profilde paylaşmadımyerimseniben
Şu lanet terör ne zaman bitecek yaa, Allah kahretsinkötükedihüsoturkbayragi Artık o kadar belli ki bu itlerin sadece maşa olduğu. Yine tam zamanında hortladılar. Allah tüm şehit ailelerine sabır versin
rica ederim canım ne güzel siz yaptırdınız ben yapamadım biliomusun! kaldım ortada sen hangisinden yaptın modeli? benim pcde sürekli hata werdi arayamadımda 2 gündür başka alemlerdeyim zaten..
bi benim kzı birde senin ki babasının kopyası hanife
geçmiş olsun cnm. inş. benimki de yalanır, zira vitamini bile geri püskürtüyor paşam
canım gir liliypie.com'a, adım adım gir bilgileri, en son olarak verdikleri linkin http ile başlayıp png ile biten bölümünü, çizelge bölümüne kopyala. çizelgeye girmek için sağ üst köşeden ismine tıkla, en alt solda göreceksin
kolay gelsin hanifecim
inş. önemli bişey değildir cnm, hemen doktora gitmek te fayda var tabi, sen de zaten eşine haber vermişsin. hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm
ben temizlik yapmayı severim aslında ama yemekten çok hoşlandığım halde yemek yapmayı sevmem. ben de hep evde bi aşçım olsa keşke diyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bendeeeeeeeeeee o köşeyi bi döneyimmmmm
öyle vallahi...yine Ceren iyi de benimki tam erkek Fatma...peşi erkek diyip duruyolarakannehir
sağol şekerim...o zmamn ikimiz ancak bir hatun eder...sen temizle ben pişireyim...ben de pişirmeyi severim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yakın yaşarsak bi gün iş paylaşımı yaparız o zaman cnmvereliniortak
evet bence de seninkinin peşi erkeka.s