- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.121
Tesekkurler canım
Ya 100 tl den baslıyor pahalı degıl mı :1shok:
maşallah
ben de merak ediyorum alanlar varsa bir zahmet yazın hanımlar....
%100 pamuk yazıyor..yakmaması lazım...
E-bebek'ten Playgro marka aldım oyun halısını...
Üzerine de pamuklu battaniye yayıyorum terletmesin diye.
Doruk çok seviyor.
Yuvarlanıp duruyor üzerinde :)
maşallah
ben de merak ediyorum alanlar varsa bir zahmet yazın hanımlar....
%100 pamuk yazıyor..yakmaması lazım...
tek kullanımlık değil mi...marketlerde var mıdır acab???
evet yaa...en ucuz bunu buldum ben ama üstte oyuncakları yok...ben zaten yazın evde olmayacağım için gittiğim yerde sağa ola yatırmamak için istiyordum bu daha mantıklı geldi..ama hala karasızım...
Hepsiburada.com : İlk Arkadaşlar Oyun Halısı | Anne & Bebek & Çocuk
öznur hadi sewin kimse sana küs falan degil..hasret hastaymış ..ama face de sirseri..
öznur hadi sewin kimse sana küs falan degil..hasret hastaymış ..ama face de sirseri..
kız yazdığı yazıyı diyorsan o soner sarıkabadayı ya hastaymış onu dimek istiyorkaydirigubbakcemile5
ahahahahhhh.))hadi bee neyse ya bende hastada ondan girmiyo sandım..öznur sewin artık dedim ama aglıyonmu kıs hala..bu arada naSI VAKİT GECİRİOSNZ??benm cok canım sıkılıyoooo..evim cok sıcak..yapacak hiçbişey yok..gitsem bi anneme giderim oda hep gittigim yer zayen..off..sizde olmasanız kafayı yıcem ewde..yagmur uyuyo..kız yazdığı yazıyı diyorsan o soner sarıkabadayı ya hastaymış onu dimek istiyorkaydirigubbakcemile5
ahahahahhhh.))hadi bee neyse ya bende hastada ondan girmiyo sandım..öznur sewin artık dedim ama aglıyonmu kıs hala..bu arada naSI VAKİT GECİRİOSNZ??benm cok canım sıkılıyoooo..evim cok sıcak..yapacak hiçbişey yok..gitsem bi anneme giderim oda hep gittigim yer zayen..off..sizde olmasanız kafayı yıcem ewde..yagmur uyuyo..