2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar bebişlerinize maşallahh çok tatlılar yaa yerim minik kuşlarıı
oğluşumla oynadık tırnaklarını kestim yedirdim uyuttum bende uyurum yatsam ama sersem gibi olurum diye uyumuyorum

sen calismaya basladin mi nevin ?

Benim de aslında Hasretten çok farkım yok Öznurcum.Bebeğim 10 günlükken bebeğimi anneme bırakarak 2 duruşmaya ve 1 toplantıyaya gitmiştim sırf bir müvekkilin kaprisi yüzünden.Ağlaya ağlaya gidip ağlaya ağlaya gelmiştim.Halen de haftada 1-2 gün duruşmalara yada toplantılara gidiyorum.Serbest çalışmanın dezavantajı sanırım.Bu arada tabi ki evden idare etmeye çalışıyorum işlerimi , yanımda çalışanlarla idare ediyorum bir kısım işlerimide.Ama tam anlamı ile büroya gidip gelmeye adli tatilden sonra Eylülden sonra başlayacağım.Bu arada da bebeğim 6 aylık olur kendini derler toplar diye düşünüyorum.Çalışan bir Anne olmak zor anlayacağınız.

çalıştıgım günleri özlüyorum bazen...acıkögretim üniversite okumadıgıma coook pişmanım mesela..ozamanki cahillik olucaksa üniversite olucak acık ögretim istemiyorum dedim sanki diplomada yazıyo gercek üniv.yada acıkögrtm diye..ah kafam..en son NIKE satış temsilciligi yaptım..matraktı arkadaşlarla..aslında hala okuyabilirim acıkögretmden ama gözüm almıyo işte..yagmur var..çalışmak istyiyorum hem..eski günler geldi aklıma..

ben geri geldim misafirimizi yolladık:)
kızlar benim sıpa misafir sevmiyor hiç.ne zaman bri gelse feryat figan hele de cocuk varsa hiç durmuyor..sizde de mi öyle yoksa biz evde yalnızız hep alışkın olmadığından mı ki??
LAVıNıAEBRU cnım bence okula baslayabilirsin sınavlar için cok vaktin olacak devam zorunluluğu da yok nasılsa acıköğ. de ama işi ertele derim..ben ücretsiz izne ayrıldım 8 ay sonrası ne olacak..bakıcı tabiki huzursuz oluyor insan daha gecen gün tv de cıktı psikopat bakıcı...işimi de özledim ama zor bir durum..

Yazdıklarınızı okuyunca ikileme düştüm.
Ben geldim çalışıyorum biliyorsunuz ama hiç içim istemiyor.
Oğlumla olmak istiyorum.
Hatta birşey itiraf edeyim size, zaman zaman eşime öfke duyuyorum, benim de çalışmam gerektiği için...
Ama sizden anladığım kadarıyla, çalışmaya alışık olunca evde de durulmuyor.
Yine de arkadaşlarım, ukalalık gibi algılamazsanız şunu söylemek isterim. Yavrularınızla olduğunuz her anın tadını çıkarın. Kalabildiğiniz kadar kalın onlarla... ış güç hepsi olur zamanı geldiğinde. Geri gelmeyecek olan tek şey, onların bebeklikleri, ilkleri...
Offf bak yine ağlıyorum yaa :KK43:

Son düzenleme:
Oğlumla olmak istiyorum.
Hatta birşey itiraf edeyim size, zaman zaman eşime öfke duyuyorum, benim de çalışmam gerektiği için...
Yine de arkadaşlarım, ukalalık gibi algılamazsanız şunu söylemek isterim. Yavrularınızla olduğunuz her anın tadını çıkarın. Kalabildiğiniz kadar kalın onlarla... İş güç hepsi olur zamanı geldiğinde. Geri gelmeyecek olan tek şey, onların bebeklikleri, ilkleri...

bende evlenmeden önce çalışıyordum tam yedniden başlamayı düşünürken hamile olduğumu öğrendim ve vazgeçtim oğlum yokken gerçekten çok zordu bütün gün evde olmak kilo almamın en büyük nedenide bu çalışırken 40 kiloydum şimdi iki katıyım neredeyse
ama şimdi oğlum var günüm nasıl geçiyor anlamıyorum sana katılıyorum canımcım her anında yanında olmak çok güzel
bazende şunu düşünüyorum evde olduğum sürede çok koptum sosyal hayattan bazı zamanlarda kendime olan güvenimi bile kaybettiğim oldu o yüzden belki oğlum biraz büyüdüğünde şartlar el verirse bende takrar çalışmayı düşünürüm

Oğlumla olmak istiyorum.
Yine de arkadaşlarım, ukalalık gibi algılamazsanız şunu söylemek isterim. Yavrularınızla olduğunuz her anın tadını çıkarın. Kalabildiğiniz kadar kalın onlarla... İş güç hepsi olur zamanı geldiğinde. Geri gelmeyecek olan tek şey, onların bebeklikleri, ilkleri...

merhaba bosnacım :) uzun zaman oldu senle karşılaşmayalı evde tek olduğumdan pek sık bakamıyorum ben..
demek calışmaya başladın..hayırlı olsun ne diyeyim zordur senin için eminim ama cok düşünme sende oğlun için calışıyorsun sonucta..bizim bakacak kimsemiz yok burada üstelik benim oğlum biberon da almıyor yoksa ben de başlardım gibi geliyor evde durmaktan yoruldum benim sıpa olmasa dayanılmaz olurdu..ağlama sakın arkadaşım bir sekilde cocuklarımız için en iyisini yapmaya calışıyoruz sen de calışıyorsun...

merhaba bosnacım :) uzun zaman oldu senle karşılaşmayalı evde tek olduğumdan pek sık bakamıyorum ben..
demek calışmaya başladın..hayırlı olsun ne diyeyim zordur senin için eminim ama cok düşünme sende oğlun için calışıyorsun sonucta..bizim bakacak kimsemiz yok burada üstelik benim oğlum biberon da almıyor yoksa ben de başlardım gibi geliyor evde durmaktan yoruldum benim sıpa olmasa dayanılmaz olurdu..ağlama sakın arkadaşım bir sekilde cocuklarımız için en iyisini yapmaya calışıyoruz sen de calışıyorsun...

Merhaba Hepatitcim,
Ben de işe başlayana kadar nerdeyse hiç girmiyordum topiğe, oğlumla sayılı günlerimizin tadını çıkaralım diye :)
Çok haklısın, onun için en iyisi olsun diye çalışıyorum.
Ama bazen bu duygusallık mantığı bastırıveriyor işte.
Doruk da çok zor aldı biberonu, günlerce hep öğürdü.
İşe başlamadan önce, her gün bir öğün biberonla verdim, zorlandı.
Ama ben işe gelince, açlık ağır bastı tabi, son iki gündür başarılı şekilde alıyormuş.

bizimki uyusammı uyumasammı bi karar veremedi

Uyusun da büyüsün :)

kızlar bugün benim kıza bi hal oldu.gündüz hiç uyumayan kız sıcaktan mı ne sabahtan beri uyuyup uyuyup uyanıyor.mayışıp kaldı yavrum.uyansa yıkıycam ama hiç niyeti yok.bu arada tracy teyzemin dediğini yapmayı başardım herhalde.kızım 3 gecedir hiç uyanmıyor.9 da yatıyor 11 de hiç uyandırmadan karnını doyuruyorum ve maşallah sabah 7 ye kadar uyuyor.Allahım nolur bu rüya bitmesin.3 gecedir uyanmadan uyuyorum.çok güzelmiş aralıksız uyumak.darısı sizinde başınıza

bu arada ceylin hanımı yarın bodruma götürüyoruz hafta sonu için.bakalım inş pişman etmez bizi de güzel zaman geçiririz

Oğlumla olmak istiyorum.
Yine de arkadaşlarım, ukalalık gibi algılamazsanız şunu söylemek isterim. Yavrularınızla olduğunuz her anın tadını çıkarın. Kalabildiğiniz kadar kalın onlarla... ış güç hepsi olur zamanı geldiğinde. Geri gelmeyecek olan tek şey, onların bebeklikleri, ilkleri...
öyle deme burcu..maddi acıdan tabiiki ewe bi maaş girmesivar iki maaş girmesi var..tabiki onların gelecegiiçin her nekadar maneviyat daha önemli olsada maddiyatta cok önemli..sen onun için çalışmıomusun..peki eşin sana calışma dese ??naparsın??su anda bebegine özlemle bunları söylüosun calışan insan evde suramıyo bi yere kadar..aslında bende calışsamhiçte fena olmaz destek olurum evime eşime..ama hayat bu ne gösterecegi belli olmaz..şu anki düşüncen 2 yaşına kadar onun yanında olmak..sonra biyerden başlamak..

öyle deme burcu..maddi acıdan tabiiki ewe bi maaş girmesivar iki maaş girmesi var..tabiki onların gelecegiiçin her nekadar maneviyat daha önemli olsada maddiyatta cok önemli..sen onun için çalışmıomusun..peki eşin sana calışma dese ??naparsın??su anda bebegine özlemle bunları söylüosun calışan insan evde suramıyo bi yere kadar..aslında bende calışsamhiçte fena olmaz destek olurum evime eşime..ama hayat bu ne gösterecegi belli olmaz..şu anki düşüncen 2 yaşına kadar onun yanında olmak..sonra biyerden başlamak..

Ebrucum tabi ki maddiyat çok önemli, ben eşimin geliri yetmediği için çalışıyorum sadece. Maddi fedakarlık ile manevi fedakarlık arasında karar vermek lazım tabi. Bizim maddi fedakarlığımız Doruk'un zararına olacaktı, ben o yüzden döndüm.

Ahh Ebru, keşke eşim çalışma dese ve bunun için güvenilir bir dayanağı olsa... O dakika istifa ederim :)

ebrucum aynen katılıyorum sana.sonuçta hepimiz çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz.ben işe başlayınca bi yönden daha iyi hissettim kendimi.tabiki kızımı çok özlüyorum.avantajım şu ben yarım gün gidiyorum ve kızıma da annem bakıyor.o yüzden gözüm arkada kalmıyor. 8 de gidip 1 de evde oluyorum. o arada bile kızımı çok özlüyorum.

kislar saat 6 da dr randevumuz var.sormak istediginiz birsey varsa doktora sorabilirim

canım benim güzel habelrele dön benim sorularım var:KK70:
1)elini emmek açlık belirtisimi?
2) 5 ayından gün alan bebek için (düzeltilmişi 4 aydan gün alıyor) 36 haftalık 5900 kg normalmi
3) rota aşısı 5 aya girerken yapılırmı
burda dr yok doğru dürüst sorarsan sevinirim:1hug:

bende çalışmak istiyorum bebeğimi anneme bırakmak eski iş ortamıma geri dönmek istiyorum...

kızlar bugün benim kıza bi hal oldu.gündüz hiç uyumayan kız sıcaktan mı ne sabahtan beri uyuyup uyuyup uyanıyor.mayışıp kaldı yavrum.uyansa yıkıycam ama hiç niyeti yok.bu arada tracy teyzemin dediğini yapmayı başardım herhalde.kızım 3 gecedir hiç uyanmıyor.9 da yatıyor 11 de hiç uyandırmadan karnını doyuruyorum ve maşallah sabah 7 ye kadar uyuyor.Allahım nolur bu rüya bitmesin.3 gecedir uyanmadan uyuyorum.çok güzelmiş aralıksız uyumak.darısı sizinde başınıza
aminnnnnnnn
ohh maşaalah arkadaşım, nasıl bir yöntemmiş bu bize de söyler misin?
Ebrucum tabi ki maddiyat çok önemli, ben eşimin geliri yetmediği için çalışıyorum sadece. Maddi fedakarlık ile manevi fedakarlık arasında karar vermek lazım tabi. Bizim maddi fedakarlığımız Doruk'un zararına olacaktı, ben o yüzden döndüm.

Ahh Ebru, keşke eşim çalışma dese ve bunun için güvenilir bir dayanağı olsa... O dakika istifa ederim :)
merhaba bosnacım, özlemişim seni
demek işbaşı yaptın
allah kolaylıklar versin inş.

Merhaba Hepatitcim,
Ben de işe başlayana kadar nerdeyse hiç girmiyordum topiğe, oğlumla sayılı günlerimizin tadını çıkaralım diye :)
Çok haklısın, onun için en iyisi olsun diye çalışıyorum.
Ama bazen bu duygusallık mantığı bastırıveriyor işte.
Doruk da çok zor aldı biberonu, günlerce hep öğürdü.
İşe başlamadan önce, her gün bir öğün biberonla verdim, zorlandı.
Ama ben işe gelince, açlık ağır bastı tabi, son iki gündür başarılı şekilde alıyormuş.

Uyusun da büyüsün :)

maşallah uyudu teyzesi 2.5saat r gündüz uykusunun rekoru

bu arada ceylin hanımı yarın bodruma götürüyoruz hafta sonu için.bakalım inş pişman etmez bizi de güzel zaman geçiririz

iyi tatliller canımm

chicco nun telsizini kullanıyorum ben memnunum

aşkitom uyandı teyseleriiopuyorumnanaktan

X