- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.101
suyu esirgeme filiz..suyun zararı yok faydası cok..allahyazdığım cvp nere gitti.buarada su veriyomusunuz bilmiyorum ama ben vericem şimdi uyuyoya dudakları kurumuş uyanıncavercem
yaz;oğluşun tam paşa yaaa oturuşunu sevsinler yawrum benim
çok tatlı oldu teyzeleri oğlum şimdiden babaya kafa tutuyor babası bişey diyor bizimki bağırıyor adamakaydirigubbakcemile3yandık biz çekeceğimiz var beyden.valla ebru sen benden çok yaşıycan ben yazcaktım şimdi bir tesbihieksik diye alpinsen sen yazmışın.
ana hasret nerelerde acep dün herkes köpürüyo kimseye bişey denmiyo dedi bir çıktı bidahada girmedi.
dila girmiyouzun süredir.
ocd sessiz kaldın neden yazmıyon bacım?
selkiede yokdaha?
benimde açık ama soyuyorum vallahi pınarcım camlar açık olduğu halde ev32 dereceden aşağı hiç düşmüyorakannehir
evet pek beğendim bu çözümü ama camlar açık üsütür diye soyamıyorum ben öyle olumunekankayizsmile
naniknaniksırnaşık şey
canım bende alıcam bunlardan kullanışlıymıs bosna hasret almış görürlerse cvp verir önlükler için .ama alt değiştirme bezine okadar para verme bence CANBEBE NİN VAR İÇİNDE BAYAĞI OLUYO ÇOK KULLANIŞLI KİRLENİNCE ATARSIN ONLARDAN ALICAM BENDE.
valla sinirden aglamakla mesgulum canim acayip sinirlerim bozulmus .yazdiklarinizi okuyorum sadece
neee..ndeden ?hasret bana kustu mafoldumben
yapma canım yaaa...üzme kendini...:teselli:valla sinirden aglamakla mesgulum canim acayip sinirlerim bozulmus .yazdiklarinizi okuyorum sadece
hasret bana kustu mafoldumben
ALLAH kabul etsin seyocum..kucaga alışkın olmayan bebekler cok kucaktakalınca hemen yoruluyolar etleri acıyo ..bende cok aıstrmıorum kucaga am dozunda..bazense hiç bırakasım gelmiyo..helekide su 3 gündür öpemedim yavrumu gribimya..kuduruorum onu sewemedikce..eyvahedigeldismile
cano benmkide nuk cam biberon ama onun ucunu begenmedi yagmur 3 delikli damaklı bi uc dimi sennki??bende mecburen eski damaksız ilk biberonunun başlıgını taktım..
gecmiş olsun cano..valla erken diş cıkaran bebekler cook..benm zillide ne bulursa agzına götrmek istiyo salyaları akıyo damakları kaşınıyo sanki..
herkesi ekledinmi tek tek?
yogurdu kendinmi mayala dedi dr???
cano dr un normal dediyse endişelenme daha..için rahat etmezse başka bi dr a daha götür..
Pınarcım ve Filizcim, kuzularınızın fotolarını göremedim websense yüzünden ama eminim çok tatlılardır, maaşallah ikisine de...
Yazgıcım Alp'e bayıldım, Allah nazardan saklasın, ne kadar büyümüş...
Hanife, benim emzirme önlüğüm de aynısından ve çok memnunum. Parklar bahçeler kafeler, her yer emzirme alanı artık benim için. Doruk da piknik yapıyor böylelikle :)
hanife peki yakmaz mı bu çocukları banada lazım ama tereddüt ettim.ya kızlar sordum cevaplayan olmadı..emzirme önlüğünüz ne marka...şu hoşuma gitti siz ne derisniz???
Hepsiburada.com : MYCey Annemin emzirme önlüğü - Bloom | Anne & Bebek & Çocuk
bir de şöyle bir şey gördüm...fikir iyi gibi...ne dersiniz...gereksiz mi olur yoksa???
Hepsiburada.com : Bbox Alt Değiştirme Seti-Retro Turkuaz | Anne & Bebek & Çocuk
ne oldu öznurum neden ağlıyorsun:teselli:valla sinirden aglamakla mesgulum canim acayip sinirlerim bozulmus .yazdiklarinizi okuyorum sadece
Pınarcım ve Filizcim, kuzularınızın fotolarını göremedim websense yüzünden ama eminim çok tatlılardır, maaşallah ikisine de...
Yazgıcım Alp'e bayıldım, Allah nazardan saklasın, ne kadar büyümüş...
Hanife, benim emzirme önlüğüm de aynısından ve çok memnunum. Parklar bahçeler kafeler, her yer emzirme alanı artık benim için. Doruk da piknik yapıyor böylelikle :)
valla sinirden aglamakla mesgulum canim acayip sinirlerim bozulmus .yazdiklarinizi okuyorum sadece
[ı]tamam canım..
Ya bu kutuya altaçmayı yedek bezi ıslak mendili içine koyuyorsun..pratik gibi geldi...az kaldı yazın 2 ay yokuz neredeyse sağda solda kolay olur dedim ama....[/ı]
maşallahSelam herkese
Bugun kızımın 3. ay kontrolu vardı hersey sükürler olsun yolunda gıdıyor bilgileri yazdım ebrucum günceller mısın.
Arkadaslar bnm bı sorum olacak oyun halısı alan arklar nerden ne kadara aldınız bende almak ıstıyorum bana bılgı werır mısınız ustunde oyuncaklar war adı oyun halısı sanırım dımı
hanife peki yakmaz mı bu çocukları banada lazım ama tereddüt ettim.
ne oldu öznurum neden ağlıyorsun:teselli:
çok teşşekkür ederiz teyzesi büyüdü kocaman adam oldu:asigim:doruk arkadaşına selam söylüyor.birde emzirme önlüğü ile ilgili sorum sanada geçerli terletmezmi yavruyu.
bende bunlardan kullanıyorum çok pratik ve kullanışlı
kaydirigubbakcemile3bizim kıza da arada piknik yaptırmak lazım...sevindim memnun olmana ben de alayım bir tane:)
hanife peki yakmaz mı bu çocukları banada lazım ama tereddüt ettim.
ne oldu öznurum neden ağlıyorsun:teselli:
çok teşşekkür ederiz teyzesi büyüdü kocaman adam oldu:asigim:doruk arkadaşına selam söylüyor.birde emzirme önlüğü ile ilgili sorum sanada geçerli terletmezmi yavruyu.
maşallah
ben de merak ediyorum alanlar varsa bir zahmet yazın hanımlar....
%100 pamuk yazıyor..yakmaması lazım...
tek kullanımlık değil mi...marketlerde var mıdır acab???