2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aç olsa bebeğin ağlar çünkü benim kızın karnı çok acıktığında mırın kırın edip ağlamaya başlıyor bende bazen bilerek çok acıksın diye en fazla 1.5 saat aç bırakıyorum oyun oynuyoruz yoruyorum birazcık sonra memeye bir saldıyor uyku saatine yakın da mama veriyorum bazende 1,5-2 saat tatlı uykusuda oluyor

hep çökelek çıkarıyor bizim oğlan ilahi çökelek benzetmesini de nerden buldun kaydirigubbakcemile3

sağol canım geçen gün apmıştı dün normal yaptı ama bugün yine öyle yapınca tedirgin oldum şöyle düşünüyorum gerçi dün annemlerin odaların camları açıktı kalabalık diye acaba farketmeden üşüdümü dedim gerçi onun kapısı hep kapalıydı ama yinede olabilir bakalım yine yaparsa pazartesi gideriz doktora artık

aşkım ara da bi cok az şekerli su ver 1 cay kaşıgı karın agrısına iyi geliyo gercekten..nası yetersizmiş anlamadın tahliller..ne alaka..
en kötüsüde bu iletişimsizlik..yaw öznur ben eşimden hiç ama hiiiçbişeyi gizlemem yani gizlemem derken üzgünsem rol yapamam mutluysam payşlaşırım..yaw sen sorunlarını dogru dürüst oturup konuşsana endişelerini kaygılarını..o da seni anlamazsa kim anlaycak ..niye istemiyo annnin bakmasını?

sıcaktan üstünü başını yolası geliyor çocuğun
kaydirigubbakcemile3

ah yavrum yakayı bagrı yırtıyo cocugum..kacderece ewin pınar??maşşalh bu arada coook büyümüş boy atmışş EYMEN..

ah yavrum yakayı bagrı yırtıyo cocugum..kacderece ewin pınar??maşşalh bu arada coook büyümüş boy atmışş EYMEN..

ebrucuğum ev 30 derece ama İstanbul'un havası çok nemli biliyorsun oturduğum yerde terliyorum
Allahtan Eymen kilolu bir bebek değil mahfolurdu yavrucak
büyümüş mü teyzesi sağ ol opuyorumnanaktan bende çok merak ediyorum haftaya kontrolde bakalım ne kadar uzamış kaç kg almış

bizim bıdıklar aynı gün doğmuştu annesi sende güzel haberler alırsın inşallah
bizde buluşma sabahı gidicez nasipse kontrole

canım okadar sıcakki açıp kapamakla olmuyor dün hele sıcak sıcak esiyodu.zaten 26-27derece çalıştırıyorum zaten kaşısındada değilaltında ama dün serin diye bir seferkalktı gece rahat uyudu

bizim bıdıklar aynı gün doğmuştu annesi sende güzel haberler alırsın inşallah
bizde buluşma sabahı gidicez nasipse kontrole

inşallah canım hepimiz güzel haberler alır veririz... olumunekankayizsmile

canım okadar sıcakki açıp kapamakla olmuyor dün hele sıcak sıcak esiyodu.zaten 26-27derece çalıştırıyorum zaten kaşısındada değilaltında ama dün serin diye bir seferkalktı gece rahat uyudu

bilmiyorumkismile anladım cnm haklısın tabii orası daha da sıcaktır...

amanın bakj şu minik prensese dünya güzelii..nekadar büyümüş ve resimde gözleri daha küçük brda daha iriymiş..yoksa gülerken küçülenlerdenmi??maşalllhhh..bide seni görebilsek annesi..

nerden bildin canımya gülerken gözleri küçülür.benide görüceksiniz kardeşim geldi okuldan size özel bir face açıcam oraya koycam ordan görebilirsiniz ok:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…