- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.061
aç olsa bebeğin ağlar çünkü benim kızın karnı çok acıktığında mırın kırın edip ağlamaya başlıyor bende bazen bilerek çok acıksın diye en fazla 1.5 saat aç bırakıyorum oyun oynuyoruz yoruyorum birazcık sonra memeye bir saldıyor uyku saatine yakın da mama veriyorum bazende 1,5-2 saat tatlı uykusuda oluyorçalışıp oğlunu bırakacağın için mi, çalışamayacağın için mi, hala bakıcının hazır olmamasından mı sinirlendin bilmiyorum ama çok sıkma kendini. allah bi çıkar yol gösterir inş. cnm
mesele kilosu değil de tatlım artık aç mı kalıyor acaba diye düşünmeye başladım açıkçası. çünk oğlumun uykuları da çok düzensiz. sizler genlde gece 4-5 saat kesintisiz uyuduklarından bahsediyosunuz ama benimkinin en uzun uykusu 1 saat
kızlar ben mama takviyesi yaptığım halde gündüz uykusu sallamakla bir saat yoksa 5-10dkgecelerideçoğu zamankesintisiz uyumuyo uyanıyo sürekli mızmız.bence uykusuzluğu hep açlığa bağlamamak lazım bazı bebekler titiz oluyo işte.birde dikkat edin kusuyursa eğer kusuğuda çökelekse sütünüz yarıyo demektir artı süt yağlıdır ve doyuyodur.
cok koyu değil ama acık da değil canım.cocuklar cok emince veya üşütünce veya mikrop alınca yeşil kaka yaparmış.dr endişe etme dedi.sonuca göre tedavi veririz ..barsak pasajı da artıyor olabilir dedi. insan yine de endişeleniyor..
pardon canım yaeh kurtuluyosun ozaman yanlız gelen gideni aratmasın
görüşürz tatlım
aşkım ara da bi cok az şekerli su ver 1 cay kaşıgı karın agrısına iyi geliyo gercekten..nası yetersizmiş anlamadın tahliller..ne alaka..cayır cayır yanmakta olan antalyadan sıcacık selamlar kızlar:) nasılsınız?
biz sıcaktan kımıldamak bile istemiyoruz valla cok feci..bir de moralim bozuldu oğlum bikac gündür karın agrısıyla yeşil kaka yapıyor dr a gittik gaita tahlili istedi 3 defa bez götürdük cok becerikli laboratuaar cılar numune yetersiz dediler az daha ben yapacaktım tahlili..
bööle işte.bu arada oturuken bile eklem yerlerim yapışıyor sıcaktannn-tatlicadiarzu-
en kötüsüde bu iletişimsizlik..yaw öznur ben eşimden hiç ama hiiiçbişeyi gizlemem yani gizlemem derken üzgünsem rol yapamam mutluysam payşlaşırım..yaw sen sorunlarını dogru dürüst oturup konuşsana endişelerini kaygılarını..o da seni anlamazsa kim anlaycak ..niye istemiyo annnin bakmasını?canim dogru diyorsun cok stres yasadim ama bunu kocamla hic paylasamadim.
ben calisacagim.fakat hala ogluma kim bakacak problemi var.esime dun annem baksin dedim hayir olmaz dedi niye vs diye konusmaya calistim ama sonuc fos herhangi bir cevap alamiyorum.sanirim esimle iletisim kurmayi bilmiyorum.
sıcaktan üstünü başını yolası geliyor çocuğun kaydirigubbakcemile3
ah yavrum yakayı bagrı yırtıyo cocugum..kacderece ewin pınar??maşşalh bu arada coook büyümüş boy atmışş EYMEN..
ebrucuğum ev 30 derece ama İstanbul'un havası çok nemli biliyorsun oturduğum yerde terliyorum
Allahtan Eymen kilolu bir bebek değil mahfolurdu yavrucak
büyümüş mü teyzesi sağ ol opuyorumnanaktan bende çok merak ediyorum haftaya kontrolde bakalım ne kadar uzamış kaç kg almış
opuyorumnanaktan teşekkürler güzel adaşımızın güzel annesi
bizde klima taktıracağız mecburen zira ben uykuyu unuttum sırılsıklam oluyorum terden duş balığı oldum açıp odayı soğutup sonra girseniz bebe odadayken açmasanız daha iyi olmaz mı biz öyle yapacağız
filiz şu yazı stilini degiştrsene bacım gözlerim cıkt..:1shok:canım okadar sıcakki açıp kapamakla olmuyor dün hele sıcak sıcak esiyodu.zaten 26-27derece çalıştırıyorum zaten kaşısındada değilaltında ama dün serin diye bir seferkalktı gece rahat uyudu
filiz şu yazı stilini degiştrsene bacım gözlerim cıkt..:1shok:
bizim bıdıklar aynı gün doğmuştu annesi sende güzel haberler alırsın inşallah
bizde buluşma sabahı gidicez nasipse kontrole
canım okadar sıcakki açıp kapamakla olmuyor dün hele sıcak sıcak esiyodu.zaten 26-27derece çalıştırıyorum zaten kaşısındada değilaltında ama dün serin diye bir seferkalktı gece rahat uyudu
:lepi:bu nasıl
amanın bakj şu minik prensese dünya güzelii..nekadar büyümüş ve resimde gözleri daha küçük brda daha iriymiş..yoksa gülerken küçülenlerdenmi??maşalllhhh..bide seni görebilsek annesi..
amanın bakj şu minik prensese dünya güzelii..nekadar büyümüş ve resimde gözleri daha küçük brda daha iriymiş..yoksa gülerken küçülenlerdenmi??maşalllhhh..bide seni görebilsek annesi..