2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy bugün resim koyma günüymüş yavv bizde üstüne geldikk.

PINAR alpte üstünü başını çekiştiriyor bende çözüm buldum soydum çocuğumuaklinialirimsmile
FıLıZ bu kızını yerim ben cimcime çoktatlı oğlunda öyle maşşallah canım ikisinede.

kusseb maşallah tosununa yaa çok tatlı :nazar:

yazcığım alp bebek paşa gibi kurulmuş
:nazar:

ohhh Alp de maşallah paşa vallahi:lepi::):):):)çok tatlı..kat kat olmuş göbüşü:dance:

amanın oturuşa bak benağır abiyim istersem harem bilem kurarım okadar diyo kerata sanki maşallah bu martbebekleri bi başka güzel canıııım:asigim:

sağolun canlar keyif insanı oldu alp beyboshayallersmileşakkıdı

valla ebru sen benden çok yaşıycan ben yazcaktım şimdi bir tesbihieksik diye alpinsen sen yazmışın.
ana hasret nerelerde acep dün herkes köpürüyo kimseye bişey denmiyo dedi bir çıktı bidahada girmedi.
dila girmiyouzun süredir.
ocd sessiz kaldın neden yazmıyon bacım?
selkiede yokdaha?

oh oohh damat ne istersin cay kahve bi tesbihin eksik.buyrunnnnnnnnn.Yazgı bu foto anasının eseri öyle geldi bana nedense..sempatiksalakcinni..cok büyümüş cooooook..maşşallh:nazar:

aklinialirimsmile
sağol canikom opuyorumnanaktankendi poz verdi oğluşum.bezsiz resimleride var ekleyeyim istersenaklinialirimsmile:jeyyar:

oyyy bugün resim koyma günüymüş yavv bizde üstüne geldikk.

PINAR alpte üstünü başını çekiştiriyor bende çözüm buldum soydum çocuğumuaklinialirimsmile

evet pek beğendim bu çözümü ama camlar açık üsütür diye soyamıyorum ben öyle
olumunekankayizsmile

ya kızlar sordum cevaplayan olmadı..emzirme önlüğünüz ne marka...şu hoşuma gitti siz ne derisniz???

Hepsiburada.com : MYCey Annemin emzirme önlüğü - Bloom | Anne & Bebek & Çocuk

bir de şöyle bir şey gördüm...fikir iyi gibi...ne dersiniz...gereksiz mi olur yoksa???

Hepsiburada.com : Bbox Alt Değiştirme Seti-Retro Turkuaz | Anne & Bebek & Çocuk

canım bende alıcam bunlardan kullanışlıymıs bosna hasret almış görürlerse cvp verir önlükler için .ama alt değiştirme bezine okadar para verme bence CANBEBE NİN VAR İÇİNDE BAYAĞI OLUYO ÇOK KULLANIŞLI KİRLENİNCE ATARSIN ONLARDAN ALICAM BENDE.

X