2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah:nazar:
ben de merak ediyorum alanlar varsa bir zahmet yazın hanımlar....

%100 pamuk yazıyor..yakmaması lazım...

tek kullanımlık değil mi...marketlerde var mıdır acab???

oyun halımızdan çok memnunuz 1 saat oynuyoruz bununla ben hepsi buradan aldım 145 tl
can bebenin bezleri çok pratik miğrosta var hemde uygun ben altını açtığımda seriyorum hep kazları önlüyoruz hemde bol bol tepiniyoz:KK70:

evet yaa...en ucuz bunu buldum ben ama üstte oyuncakları yok...ben zaten yazın evde olmayacağım için gittiğim yerde sağa ola yatırmamak için istiyordum bu daha mantıklı geldi..ama hala karasızım...

Hepsiburada.com : İlk Arkadaşlar Oyun Halısı | Anne & Bebek & Çocuk

Oyuncaklı ıstıyorum ama bılmıyorum akannehirakannehir
Bu arada bebekmarket.com a uye oldum oradan netten alıswerıs yapmayı dusunuyorum bı ıhtıyacım olunca hıc bu sıteyı kullanan var mı nasıl ılk defa bole bısı yapıcam sızce onerır mısınız sorun olmaz dımı

ya kızlar bende emzirme önlüğü alıcaktım şimdi sipariş veriyodum kapıda ödemeyapıcam ama üyelik ve tc kimlik no istiyolar sakıncası varmı acaba alışveriş .comdan ilkdefa netten alışveriş yapıcam

kız yazdığı yazıyı diyorsan o soner sarıkabadayı ya hastaymış onu dimek istiyorkaydirigubbakcemile5
ahahahahhhh.))hadi bee neyse ya bende hastada ondan girmiyo sandım..öznur sewin artık dedim ama aglıyonmu kıs hala..bu arada naSI VAKİT GECİRİOSNZ??benm cok canım sıkılıyoooo..evim cok sıcak..yapacak hiçbişey yok..gitsem bi anneme giderim oda hep gittigim yer zayen..off..sizde olmasanız kafayı yıcem ewde..yagmur uyuyo..

ahahahahhhh.))hadi bee neyse ya bende hastada ondan girmiyo sandım..öznur sewin artık dedim ama aglıyonmu kıs hala..bu arada naSI VAKİT GECİRİOSNZ??benm cok canım sıkılıyoooo..evim cok sıcak..yapacak hiçbişey yok..gitsem bi anneme giderim oda hep gittigim yer zayen..off..sizde olmasanız kafayı yıcem ewde..yagmur uyuyo..

aynen bende tek eğlencem sizsiniz hava sıcak evden çıkılmıyor zaten çocukla zor oluyor biryere gitmek iyiki varsınızolumunekankayizsmile.birde oğluşum eğlencem:asigim:

çalıştıgım günleri özlüyorum bazen...acıkögretim üniversite okumadıgıma coook pişmanım mesela..ozamanki cahillik olucaksa üniversite olucak acık ögretim istemiyorum dedim sanki diplomada yazıyo gercek üniv.yada acıkögrtm diye..ah kafam..en son NIKE satış temsilciligi yaptım..matraktı arkadaşlarla..aslında hala okuyabilirim acıkögretmden ama gözüm almıyo işte..yagmur var..çalışmak istyiyorum hem..eski günler geldi aklıma..

ben geri geldim misafirimizi yolladık:)
kızlar benim sıpa misafir sevmiyor hiç.ne zaman bri gelse feryat figan hele de cocuk varsa hiç durmuyor..sizde de mi öyle yoksa biz evde yalnızız hep alışkın olmadığından mı ki??
LAVıNıAEBRU cnım bence okula baslayabilirsin sınavlar için cok vaktin olacak devam zorunluluğu da yok nasılsa acıköğ. de ama işi ertele derim..ben ücretsiz izne ayrıldım 8 ay sonrası ne olacak..bakıcı tabiki huzursuz oluyor insan daha gecen gün tv de cıktı psikopat bakıcı...işimi de özledim ama zor bir durum..

X