- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.041
dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:
selam anneler;
Selkie sana iyi tatiller canım
bende hala biberon da 1 numara kullanıyorum
Cevahir buluşmasında son gelişmeler neler ?
kaç gibii buluşacağız*
Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis
gecenlerdede birisi yagmur a kac aylık diye sordu..3 ayını doldurdu dedim..bakti şöyle bi dr ya kendileri sanki ama zcok zayıııff dedi ..2.750 gr dogdu ve suanda normal kjilosunda dedim..yanimillete şişmanlık saglık göstergesi gibi geliyo..benim yavrum maşalla her ay kilo alımı düzenli ve hareketli bi bebekse sorun yok hantal olupğ kendini kaldıramaması daha kötü dedi dr..civi gibi maşşalhh...aldrma millet herseyi söyler..
meral dr un karar versin buna ya..
öznurum haliyle biçok sstres yaşadın doguya kim bakacaktı carttı currtu kararsızlık derken ee normal..papatya cayı falan iç sakinlestirir..son durum ne bu arada neye karar verdin en son??
sıcaktan üstünü başını yolası geliyor çocuğun kaydirigubbakcemile3
cayır cayır yanmakta olan antalyadan sıcacık selamlar kızlar:) nasılsınız?
biz sıcaktan kımıldamak bile istemiyoruz valla cok feci..bir de moralim bozuldu oğlum bikac gündür karın agrısıyla yeşil kaka yapıyor dr a gittik gaita tahlili istedi 3 defa bez götürdük cok becerikli laboratuaar cılar numune yetersiz dediler az daha ben yapacaktım tahlili..
bööle işte.bu arada oturuken bile eklem yerlerim yapışıyor sıcaktannn-tatlicadiarzu-
dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:
merhaba kızlar ilk ay bende takmıştım kiloya sütüm yetmiyo diye yapmadığım kalmadı.bu ayda fazla almış mamayı kescem biraz.bence eğer bebekleriniz doymuyosa huzursuzlarsa başlayın mamaya ilk kaşıkla verin deneyin bakalım.ama duruyolarsa sütünüz yetiyo demektir.kilo alımlarıda normal zaten fazla kafaya takmayın.zaten iki ay sonra başlıycaksınız ek gıdaya.yada günde bir veya iki kez verin mamayı bir ay deneyin bakalım neolcek.Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis
neoldu öznur kime bozuldu sinirlerin kim üzdü seni bakemya galiba ben sinir hastasi oldum en ufak biseyde ellerim titriyor oyleki yazamiyorum bile birsey
günaydın kıslarrrmirmirmirmir ne günaydını dimi saat 12 olmuş ama ben hala ayılamadım aptal gibiyim
teşekkür ederim canlarım bitanelerim güzel dilekleriniz için :1hug:
ebrucum sanada geçmiş olsun özlemiişsindir kuzuyu öpmeye doyamıyor insan
aslınd kimsenin kucağına vermedik ana kucağına yatırdı yengem bebeğimiz kucakta ağlıyor dedi öyle gösterdik birde hiç kalabalık da durmadı hep annemin odasında teyzesiyle durdu tabii ev çok kalabalık gürültülü o yüzden uyumadı huysuzlandı
bu arada her an üst kattakiyle papaz olabilirim bıktım bu kadının gürültüsünden 2yıldır hiç bitmedi eskiden umursamıyordum ama artık benim evimde bi bebek var bunu biliyor onuda geçtim kendisi benden 20 gün önce doğum yaptı bu kadarmı anlayışsız olunur şimdi tayinleri çıktı gidecekler kadın yerleşemeden gidiyor yani o derece ne gecesi ne gündüzü ne hafta sonu bilmiyorum az önce oğlum kucağımda yedirdim uyuyo gümm diye bişey bıraktı çocuk bi sıçradı dua etsin oğlumu uyutuyordum yoksa çıngar çıkarıcaktımklava:
biz sıcaktan kımıldamak bile istemiyoruz valla cok feci..bir de moralim bozuldu oğlum bikac gündür karın agrısıyla yeşil kaka yapıyor dr a gittik gaita tahlili istedi 3 defa bez götürdük cok becerikli laboratuaar cılar numune yetersiz dediler az daha ben yapacaktım tahlili..
bööle işte.bu arada oturuken bile eklem yerlerim yapışıyor sıcaktannn-tatlicadiarzu-
oyy yakışıklı küçük adam
bizimkide dün başladı üstünü çekiştirmeye bugün ilerletti pikesini çekiyor uyanınca
dün de eşimin bi arkadaşı arabadan iniyoruz hastanedenmi geliyosunuz demezmiakannehir yeni doğum yaptım sanmış sonra baktı pardon ana kucağında görünce yeni geliyorsunuz sandım dedi
bende 1numara kullanıyorum nuk ama hatırladığım kadarıyla üzerinde 0+6 ay yazıyordu
ebrucum tatilemi gidiyo kaçırmışım iyi tatiller
en son 22 haziraz saat13 de kahve dünyası sanırım
bu aylarda bebişler biraz hareketlendiği için kilo alımı düşüyor olabilir bilemiyorum tabii benimki sadece düşünce
aynı aynı bizde böyleyiz yaaa ama benim kıza oyuncak vermiyorum üzerine düşürür diye maşallah Eymen Paşamada
iste bisey oldugu yok.patron oznur hanim 28 inde baslayabilir misiniz dedi sinirden elim ayagim titredi.arkadasim aradi napiyorsun diye az kalsin aglayacaktim.annemi aradim hicbisi konusmadik kadinla ama uzuldum bi haller oldum.
az kilo alıyor yada çok kilo alıyor diye bozmayın moralinizi önemli olan sağlıklı olmaları bu birincisi ikincisi tombul bir bebeğin sağlıklı olduğunumu düşünüyorsunuz aslında değil ...Ayda 500-800 gr almaları normal o yüzden kafanızıa takmayın ..Bünyeden bünyeye değişir aynen biz büyük insanlar gibi doktorların minumum değer 500 gr aldıklarından önemli olan solunum,kafa gelişimi göz ,kulak takipleri....
benim kızım en çok beni emiyor mamayı da alıyorum ama geçen ay 650 gr almış ben stres yapmıyorum sizlerde yapmayın zaten asıl 4 .aydan itibaren kilo takibi önemli ek gıdalara da geçilecek uyurken bile meleklerimiz büyüyor neden sizler kilosuna fazla takıyorsunuz?
canim dogru diyorsun cok stres yasadim ama bunu kocamla hic paylasamadim.
ben calisacagim.fakat hala ogluma kim bakacak problemi var.esime dun annem baksin dedim hayir olmaz dedi niye vs diye konusmaya calistim ama sonuc fos herhangi bir cevap alamiyorum.sanirim esimle iletisim kurmayi bilmiyorum.
okey 22 haziran da görüsürüz Hijyenim Pendik-Şişli önünden geçiyor demiştin değil mi?
oy oy açmış yakasını bağrını bacak atıyor kerata maşallahaybide isilik başalıycak onla uğraşcaz neyapcez bilmem ben çorabını bile çıkarıyorum dün klimayla yattık hasta etmesekbari doğan bebeği dayanılcak gibi değil.
ay canım ya üzüldüm şimdi erken başlıycan işe eşin annenin bakmasını niye istemiyoki duygu sömürüsü yap bak bakıcılar neler yapıyo bebeklere ben bebeğimi bir başkasına nasıl emanet ederim falan de.canim dogru diyorsun cok stres yasadim ama bunu kocamla hic paylasamadim.
ben calisacagim.fakat hala ogluma kim bakacak problemi var.esime dun annem baksin dedim hayir olmaz dedi niye vs diye konusmaya calistim ama sonuc fos herhangi bir cevap alamiyorum.sanirim esimle iletisim kurmayi bilmiyorum.
mesele kilosu değil de tatlım artık aç mı kalıyor acaba diye düşünmeye başladım açıkçası. çünk oğlumun uykuları da çok düzensiz. sizler genlde gece 4-5 saat kesintisiz uyuduklarından bahsediyosunuz ama benimkinin en uzun uykusu 1 saat
sağol tatlım:1hug:merhaba kızlar ilk ay bende takmıştım kiloya sütüm yetmiyo diye yapmadığım kalmadı.bu ayda fazla almış mamayı kescem biraz.bence eğer bebekleriniz doymuyosa huzursuzlarsa başlayın mamaya ilk kaşıkla verin deneyin bakalım.ama duruyolarsa sütünüz yetiyo demektir.kilo alımlarıda normal zaten fazla kafaya takmayın.zaten iki ay sonra başlıycaksınız ek gıdaya.yada günde bir veya iki kez verin mamayı bir ay deneyin bakalım neolcek.
neoldu öznur kime bozuldu sinirlerin kim üzdü seni bakem
canım allah kabul etsin mevlidinizi.her apartmanda var böyledensizler bazıları apartmandadeğil dağdayaşadığını sanıyo zaten yokmu yöneticiniz falan şikayet et yada yüzüne söyle gerçi böyleleri pek anlamazya neysekaydirigubbakcemile
geçmiş olsun canım
kakasının yeşili koyumu açıkmı benim oğluşumda yine çok açık renkte yeşile dönük (nasıl bi renkse) yaptı kakasını
22haziranda kontrolümüz var gerçi sorucam ama tedirginde olmuyor değilim hani
Benim Eymen de seninki gibiydi biliyorsun gündüz yine aynı en uzun uykusu 1 saati bile bulmuyor ama artık ageceleri 3-4 saat uyuyor cnm
dediğin gibi aç kalıyor olabilir
Ebru,Seyhan ve Filizcim önerileriniz ve paylaştığınız düşünceler için teşekküler. insan acaba doymuyor olabilir mi diye düşünüyo işte. başlarsam zaten gece yatmadan evvel 1 kez vermeyi düşünüyorum filizcim
Pınar oğlumun adaşı pek tatlı olmuş maşallah
hepatit geçmiş olsun cnm
Pınar oğlumun adaşı pek tatlı olmuş maşallah
oy oy açmış yakasını bağrını bacak atıyor kerata maşallahaybide isilik başalıycak onla uğraşcaz neyapcez bilmem ben çorabını bile çıkarıyorum dün klimayla yattık hasta etmesekbari doğan bebeği dayanılcak gibi değil.
pardon canım yaeh kurtuluyosun ozaman yanlız gelen gideni aratmasınsağol tatlım:1hug:
ya biz lojmanda oturuyoruz gülüm şurda gidecek 1 ay kaldı diye bişey demek istemiyoruz huyum değildir pek ama bugün gerçekten oğluma dua etsinki kucağımda onu uyutuyordum yoksa kapısına dayanıp avazım çıktığı kadar bağırabilirdim yanii bekledim devam etseydi yinede yapabilirdim ama sustu
selam filizcim:)) misafir geldi sonra konuşuruz...
hepinizi öptüm:)