-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.021
evet canım ben sadece anne sütü veriyorum dr gitytiğimde herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama burda dr bulmak çok zor yokta zaten aklım çok karışıyor kızımı beslemiyorummu diyorum geri kalırsa gelişmezse vs vs
Canım emzirdikten sonra da ellerini emmeye devam ediyordu , bir kaç kez de mama verdim onu da (kaldı ki daha önce mama verdiğimde hiç içmedi tadını sevmemişti) resmen sömürdü.Bir de kilo almıyordu onu da hissediyorsun az buçuk.Sen de farkedersin dıyup doymadığını endişelenme.
canım bende sırf anne sütü veriyorum benimkide cok toplu değil ve dr aylık 600 gr sınır dedi 6.aya gelindiginde doğum kilosunun 2 katına ulasmaları gerekiyomus
herkese günaydın.uzun zamandır giremiyordum foruma.malum işe başladım.iş ev kız derken zaman su gibi akıp geçiyor.neyseki yarım gün gidiyorum ve 1 temmuzda son buluyor okul bizim için.az kaldı.geçen hafta hep kızımla uğraştım.3 lü aşısından sonra 2 gün çok hafif ateşi oldu ateş düşürücü falan verdim ama yine de ateş ağzında aft yapmış.hiç durmuyordu acısından,doktorumuz damla ve si solüsyon verdi de yeni yeni sakinleşiyor.ya bide kızlar ben kızımın üst damağında beyazlık ve şişlik gördüm anneme de gösterdim sanki dişi çıkacak dedi.zaten sürekli salyası akıyor ağzından.sizce olabilir mi?acaba huzursuzluğu ondan mı?çünkü benimde 4 aylıkken ağzımda diş varmış,ben ve kardeşim erken diş çıkarmışız.yaın doktor kontrolü var göstericem damağını doktora bakalım o ne diycek
kızlar bir şey soracagım kızım şubat 22 doğumlu 36 haftalık doğdu .2.460 gr hastene çıkışımız 2.360 kızım 2 ay ist kaldık buraya geldiğimizde 4.600 gr şimdi 5900 gr iki ayda 1.300 gr almış bana göre az sizce??
yok canım avent in biberonlarının 1 numara uçları 1 ay için 2 numara uçlarınada 2. ayda geçiliyor..emirhana 2 numaraların uçları dar geliyor..3 numara aldım..onlarda çok hızlı akıtıyor..şu anda genelde nukları kullanıyoruz biz..4 ay için çok karınd onun delikleri.
ALLAH kabul etsin seyocum..kucaga alışkın olmayan bebekler cok kucaktakalınca hemen yoruluyolar etleri acıyo ..bende cok aıstrmıorum kucaga am dozunda..bazense hiç bırakasım gelmiyo..helekide su 3 gündür öpemedim yavrumu gribimya..kuduruorum onu sewemedikce..eyvahedigeldismileiyi geceler kıslar biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişe bakamıycam çok yorgunum bugün annemde oğlumun mevlidini yaptık çok çok yoruldum birde oğlum nedendir bilemiyorum bütün gün toplasanız 2 saat uyumamıştır hiç kucak istemeyen çocuk kucağımdan inmek istemedi eve geldik kapıdan girdiğimiz anda uyudu beşiğine bile yatırmaya fırsat kalmadı sonra yeniden uyandı banyo yaptırdım iyikide yaptırmışım tek koltukaltı biraz pişik olmuş hemen pişik kremini sürdüm iyi gelir inşallah okadar da dikkat ediyorum hergün duş aldırıyorum kuruluyorum neyse geçer inşallah
bütün günün verdiği huysuzlukla yine uykuya geçerken çok zorlandı ama çok şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor (aman dilimi ısırayım)maşallah
bende yatıcam duş aldım hepinize tekrar iyi geceler öpüyorum Rabbim sizleri ve yavrularınızı korusun inşallah bütün dualarınız kabul olsun opuyorumnanaktan
cano benmkide nuk cam biberon ama onun ucunu begenmedi yagmur 3 delikli damaklı bi uc dimi sennki??bende mecburen eski damaksız ilk biberonunun başlıgını taktım..Günaydınnn,
Hasta kuzucuklar ve anneleri iyileşmiştir umarım...
İlk haftayı bitirdim çok şükür, sanırım alışıyorum. Alışıyor olduğuma da üzülüyorum bir yandan, oğlumun özlemine nasıl dayanıyorum diye. Aman manyakça bir ruh hali işte :)
Biberon başlıklarından bahsetmişsiniz, ben Doruk'a Nuk'un cam biberonlarınıve no 1 uç kullanıyorum. Yanlış yapmıyorumdur umarım.
gecmiş olsun cano..valla erken diş cıkaran bebekler cook..benm zillide ne bulursa agzına götrmek istiyo salyaları akıyo damakları kaşınıyo sanki..herkese günaydın.uzun zamandır giremiyordum foruma.malum işe başladım.iş ev kız derken zaman su gibi akıp geçiyor.neyseki yarım gün gidiyorum ve 1 temmuzda son buluyor okul bizim için.az kaldı.geçen hafta hep kızımla uğraştım.3 lü aşısından sonra 2 gün çok hafif ateşi oldu ateş düşürücü falan verdim ama yine de ateş ağzında aft yapmış.hiç durmuyordu acısından,doktorumuz damla ve si solüsyon verdi de yeni yeni sakinleşiyor.ya bide kızlar ben kızımın üst damağında beyazlık ve şişlik gördüm anneme de gösterdim sanki dişi çıkacak dedi.zaten sürekli salyası akıyor ağzından.sizce olabilir mi?acaba huzursuzluğu ondan mı?çünkü benimde 4 aylıkken ağzımda diş varmış,ben ve kardeşim erken diş çıkarmışız.yaın doktor kontrolü var göstericem damağını doktora bakalım o ne diycek
herkesi ekledinmi tek tek?bu arada kızlar face deki grubunuza katıldım.haberiniz olsun.handan benim yani
yogurdu kendinmi mayala dedi dr???Kızlar merhaba.Biz de dün itibariyle ek gıdaya başladık.Son 1 haftadır sütüm çok azaldı , dün de kıızmın 2 haftada 300 gr aldığını tespit edince Ece yi acil dr. götürdüm.Aslında 3.-4. ay için aylık 500-600 gramın fena olmadığını söyledi dr. ama sütümün azalması ve kızımın doymaması nedeniyle mamaya başlayacağımıza ek gıdaya başlayalım dedi.Bugün itibariyle yoğurt ve elma püresi vereceğim.İlk defa yoğurt mayaladım inşallah tutar.Bizden haberler bu kadar.Çok heyecanlıyım.Aslında normalde çok sakin ve sabırlı bir insanım.Ama Ece söz konusu oldu mu karakter değiştiriyorum çok telaşlı , endişeli ,sabırsız ve heyecanlı bir insan oluyorum.Sanırım annelik böyle bir şey.
cano dr un normal dediyse endişelenme daha..için rahat etmezse başka bi dr a daha götür..kızlar bir şey soracagım kızım şubat 22 doğumlu 36 haftalık doğdu .2.460 gr hastene çıkışımız 2.360 kızım 2 ay ist kaldık buraya geldiğimizde 4.600 gr şimdi 5900 gr iki ayda 1.300 gr almış bana göre az sizce??
aşkı memnu nası bitti sonunu izleyemedimn???eyvahedigeldismile
dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:
selam anneler;
Selkie sana iyi tatiller canım
bende hala biberon da 1 numara kullanıyorum
Cevahir buluşmasında son gelişmeler neler ?
kaç gibii buluşacağız*
ya galiba ben sinir hastasi oldum en ufak biseyde ellerim titriyor oyleki yazamiyorum bile birsey
ne oldu cnm hayırdır???
Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis
gecenlerdede birisi yagmur a kac aylık diye sordu..3 ayını doldurdu dedim..bakti şöyle bi dr ya kendileri sanki ama zcok zayıııff dedi ..2.750 gr dogdu ve suanda normal kjilosunda dedim..yanimillete şişmanlık saglık göstergesi gibi geliyo..benim yavrum maşalla her ay kilo alımı düzenli ve hareketli bi bebekse sorun yok hantal olupğ kendini kaldıramaması daha kötü dedi dr..civi gibi maşşalhh...aldrma millet herseyi söyler..dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:
meral dr un karar versin buna ya..Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis
ya galiba ben sinir hastasi oldum en ufak biseyde ellerim titriyor oyleki yazamiyorum bile birsey