2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende sırf anne sütü veriyorum benimkide cok toplu değil ve dr aylık 600 gr sınır dedi 6.aya gelindiginde doğum kilosunun 2 katına ulasmaları gerekiyomus

sen calismaya basladin mi nevin ?

canım bende sırf anne sütü veriyorum benimkide cok toplu değil ve dr aylık 600 gr sınır dedi 6.aya gelindiginde doğum kilosunun 2 katına ulasmaları gerekiyomus

Ben de sadece anne sütü veriyorum, öyle yumuk yumuk bi bebek değil ama doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söylüyor.

Bu arada daha önce de söylemiştim sanırım ama bir daha söyleyeyim. Dereotu çok güzel süt yapıyor arkadaşlar, yiyebilenlere tavsiye ederim.

:ecrin_bebek:
geçmiş olsun.ay belki diş çıkarıyodur,hiç belli olmaz:ecrin_bebek:

zaten kilo alımları azalıcakmış,dr öyle dedi.hep 1kg alıyodu benim bebe,d bu ay ortalama 600 gr filan alır dedi.2 ayda 1300,yani ortalam 650gr iyi,dert etme bacım..zaten 4 aylık olmuş,ufaktan başlarsın ek gıdalara.

hadi yabilmiyorumkismile biz hala 1 no'dayız.gerçi 1 haftadır biberondan tiksiniyo.sağdıklarımı içeremiyorum.mama vereyim diyorum,azcık kilo alsın ama yok 1 kutu mamayı yaptım yaptım döktüm,içmiyokafamçokkarıştı acaba deliği küçük diye sinir mi oldu?

ALLAH kabul etsin seyocum..kucaga alışkın olmayan bebekler cok kucaktakalınca hemen yoruluyolar etleri acıyo ..bende cok aıstrmıorum kucaga am dozunda..bazense hiç bırakasım gelmiyo..helekide su 3 gündür öpemedim yavrumu gribimya..kuduruorum onu sewemedikce..eyvahedigeldismile
cano benmkide nuk cam biberon ama onun ucunu begenmedi yagmur 3 delikli damaklı bi uc dimi sennki??bende mecburen eski damaksız ilk biberonunun başlıgını taktım..
gecmiş olsun cano..valla erken diş cıkaran bebekler cook..benm zillide ne bulursa agzına götrmek istiyo salyaları akıyo damakları kaşınıyo sanki..
bu arada kızlar face deki grubunuza katıldım.haberiniz olsun.handan benim yani
herkesi ekledinmi tek tek?
yogurdu kendinmi mayala dedi dr???
cano dr un normal dediyse endişelenme daha..için rahat etmezse başka bi dr a daha götür..

selam anneler;
Selkie sana iyi tatiller canım
bende hala biberon da 1 numara kullanıyorum
Cevahir buluşmasında son gelişmeler neler ?
kaç gibii buluşacağız*

Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis

günaydın kıslarrrmirmirmirmir ne günaydını dimi saat 12 olmuş ama ben hala ayılamadım aptal gibiyim

teşekkür ederim canlarım bitanelerim güzel dilekleriniz için :1hug:
ebrucum sanada geçmiş olsun özlemiişsindir kuzuyu öpmeye doyamıyor insan
aslınd kimsenin kucağına vermedik ana kucağına yatırdı yengem bebeğimiz kucakta ağlıyor dedi öyle gösterdik birde hiç kalabalık da durmadı hep annemin odasında teyzesiyle durdu tabii ev çok kalabalık gürültülü o yüzden uyumadı huysuzlandı

bu arada her an üst kattakiyle papaz olabilirim bıktım bu kadının gürültüsünden 2yıldır hiç bitmedi eskiden umursamıyordum ama artık benim evimde bi bebek var bunu biliyor onuda geçtim kendisi benden 20 gün önce doğum yaptı bu kadarmı anlayışsız olunur şimdi tayinleri çıktı gidecekler kadın yerleşemeden gidiyor yani o derece ne gecesi ne gündüzü ne hafta sonu bilmiyorum az önce oğlum kucağımda yedirdim uyuyo gümm diye bişey bıraktı çocuk bi sıçradı dua etsin oğlumu uyutuyordum yoksa çıngar çıkarıcaktım klava:

dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:

bozma cnm mopralini. insan zamanla unutuyor yeni bebeği, onlara küçük gelmesi normal, bana da bazen çok küçük bu diyolar. seninki kaç kilo doğdu ve şu an kaç kilo cnm?

selam anneler;
Selkie sana iyi tatiller canım
bende hala biberon da 1 numara kullanıyorum
Cevahir buluşmasında son gelişmeler neler ?
kaç gibii buluşacağız*

canım saat 1'de 6.katta kahe dünyasında

az kilo alıyor yada çok kilo alıyor diye bozmayın moralinizi önemli olan sağlıklı olmaları bu birincisi ikincisi tombul bir bebeğin sağlıklı olduğunumu düşünüyorsunuz aslında değil ...Ayda 500-800 gr almaları normal o yüzden kafanızıa takmayın ..Bünyeden bünyeye değişir aynen biz büyük insanlar gibi doktorların minumum değer 500 gr aldıklarından önemli olan solunum,kafa gelişimi göz ,kulak takipleri....
benim kızım en çok beni emiyor mamayı da alıyorum ama geçen ay 650 gr almış ben stres yapmıyorum sizlerde yapmayın zaten asıl 4 .aydan itibaren kilo takibi önemli ek gıdalara da geçilecek uyurken bile meleklerimiz büyüyor neden sizler kilosuna fazla takıyorsunuz?

dün asansörde bi kız Ceren'i gördü,yeni mi doğdu dedi.al sana moralini bozmak için bi sebep daha:ecrin_bebek:
gecenlerdede birisi yagmur a kac aylık diye sordu..3 ayını doldurdu dedim..bakti şöyle bi dr ya kendileri sanki ama zcok zayıııff dedi ..2.750 gr dogdu ve suanda normal kjilosunda dedim..yanimillete şişmanlık saglık göstergesi gibi geliyo..benim yavrum maşalla her ay kilo alımı düzenli ve hareketli bi bebekse sorun yok hantal olupğ kendini kaldıramaması daha kötü dedi dr..civi gibi maşşalhh...aldrma millet herseyi söyler..
meral dr un karar versin buna ya..
ya galiba ben sinir hastasi oldum en ufak biseyde ellerim titriyor oyleki yazamiyorum bile birsey

öznurum haliyle biçok sstres yaşadın doguya kim bakacaktı carttı currtu kararsızlık derken ee normal..papatya cayı falan iç sakinlestirir..son durum ne bu arada neye karar verdin en son??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…