2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman sakın diyeyim, ben de avent kullanıyorum ve hala 1 numara kullanıyorum, 2 numaraya bebekler 4 aylıkken geçiliyor.

sorma salyalar sular nasil akitiyor amam dis degilmis dr daha var dedi.seninle biz ayni gun dogum yaptik buyuk olasilikla aynidir dis durumu.

anam burnumun dibi sayılır ilk defa mı gittin memnun kaldın mı ?

canım siz barbunyayı ıslıyonuzmu bizhiçıslamayız 20 dkya pişer.

kuru barbunyayi bizde islariz.

hımm ok ozaman.ya şimdi internetten baktımta 3 aylık bir bebek 16-18 saat uyumalıymış anam benimki bunun yarısını ancak uyur.sizinkiler uyuyomu bari?

heee evet oyle bi uyuyor gozlerim yasariyor.yok hayatim toplasan 10 saati gecmez beninkinin uykusu.

Alla Allah,her ay değişiyo muymuş?benimki 3 aylık oldu hala 1 no kullanıyoruz.zor çeksin de memeyi bırakmasın istiyorum.

bende 1 numara kullaniyorum sagdigim sutu verirken.

benim oğlum uyuyor 16 saat falan sanırım :lepi: hatta oyuna falan dalıp 2 saatten fazla uyanık kaldığında bas bas bağırıyo uyuyana kadar emzikle ya da meme vererek sakinleştiriyorum anca boshayallersmile

aman masallah de hayatim.

Benimki emzik emiyor, baş parmağını emiyor, yumruğunu emiyor, kucağımdayken omzumu, bebek arabasında emniyet kemerini emiyor.
Nasıl unutturcam bu herşeyi emme işini bilmem, korkuyorum mikrop kapacak diye...

aynen oyle ne bulsa emiyor bizimki.ilk baslarda deliriyordum mikrop kapacak diye simdi babasi soyluyor birak emsin diyorum.

bu su meselesi beni germeye basladi.cumartesi tekrar dr ile konusacagim.

anammm kis bu laf bana miydi ? he evet ben bugun kopurmustum sicak tepeme vurmustu ama seni kirmak gibi bir niyetim yoktu canim benim.

tekrar gecmis olsun canim

kussebfilal.sakın geçme 3 numaraya ben aldım param ziyan oldu...emzikten süt çeşmeden akar gibi akıyor aventin 3 numara emziklerinde..delikleri çok büyük...onun yerine nuk biberon al onların delikleri az daha büyük..tam geliyor emirhana şu anda...

Uff bu çocuk neden bu kadar zor dalıyor. tam bir buçuk saatte zor uyuttum emerken dalıyor yerine koyunca gözler fal taşı gibi. doymuyo olabilir mi anlamadım ki. ama uykuya dalmaz dimi o zaman. sizinkiler ne alemde?

ayy babası oğluşunu aldı gitti markete bende size bakayım dedim special-k bittikaydirigubbakcemile3 yolladım 2 erkeği hadi naşın bende dinlenem

1 saat once oglusun burnuma tonimer damlattim cekmeye calisiyordum birden tikandi oksurmeye basladi kipkirmizi oldu altim kucaigma yuzustu cevirdim kustu yawrum.az oncede emzirirken yine tikandi oksurdu.simdi babasinin kucaginda uyuyor.

iyi geceler kıslar biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun

hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişe bakamıycam çok yorgunum bugün annemde oğlumun mevlidini yaptık çok çok yoruldum birde oğlum nedendir bilemiyorum bütün gün toplasanız 2 saat uyumamıştır hiç kucak istemeyen çocuk kucağımdan inmek istemedi eve geldik kapıdan girdiğimiz anda uyudu beşiğine bile yatırmaya fırsat kalmadı sonra yeniden uyandı banyo yaptırdım iyikide yaptırmışım tek koltukaltı biraz pişik olmuş hemen pişik kremini sürdüm iyi gelir inşallah okadar da dikkat ediyorum hergün duş aldırıyorum kuruluyorum neyse geçer inşallah
bütün günün verdiği huysuzlukla yine uykuya geçerken çok zorlandı ama çok şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor (aman dilimi ısırayım)maşallah
bende yatıcam duş aldım hepinize tekrar iyi geceler öpüyorum Rabbim sizleri ve yavrularınızı korusun inşallah bütün dualarınız kabul olsun opuyorumnanaktan

1 saat once oglusun burnuma tonimer damlattim cekmeye calisiyordum birden tikandi oksurmeye basladi kipkirmizi oldu altim kucaigma yuzustu cevirdim kustu yawrum.az oncede emzirirken yine tikandi oksurdu.simdi babasinin kucaginda uyuyor.

Allah Allah..genzine mi kaçtı acaba midesi kalktı yavrumunn kıyamam ben onabilmiyorumkismile

Allah kabul etsin canım...sen de yat dinlenin bir güzel..iyi gecelermirmirmirmir

bir gireyim iyigeceler dileyeyim dedim misafirim vardı birinde iki kız birinde iki erkek bide benim kız ev kreş gibiydi resmen kafam kazan oldu yazıkdoğanım onların seslerinden olcek saf saf baktı durdu .şimdi yatıcam:
çokoprensim ve selkie sağolun cevaplar için bugün eşim geç gelicekmiş gelsin emzirmeönlüğü işini hemen konuşucam.
herkese iyi geceler burasının havası çok berbattı bugün bedenim uyuştu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…