2010 Kasım Bebekleri Geliyor

benim de bal oğlum geldi teyzeleri......

27.10.2010 da sezeryan ile 38+1 de doğdu oğluşum.... 3.900 gr. 51 cm...allahıma şükürler olsun...

canım maşallah maşallah maşallah ne gü
zel doğmuş ya kilosu çok ii Rabbim sağlık ve güzel ömür versin inşallah

selam kızlar
listede yerimizi almışız bilgileri de vereyim
2840 gr doğdu oğluşumuz 50 cm. boyumuuz
tam 39.hafta da dünyaya geldi epidural sezeryan oldum

benim de bal oğlum geldi teyzeleri......

27.10.2010 da sezeryan ile 38+1 de doğdu oğluşum.... 3.900 gr. 51 cm...allahıma şükürler olsun...

ekledim kızlar.. allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerinize

bakalım ılk normal dogum kım olacak

vaaayy bu liste beni duygulandırdı hep diğer annelerin topiclerine bakıp iç çekerdim zaman ne çabuk geçiyor çok şükür gördük bu günleri hepimize kocaman maşallah

hadi bakalım kızlar sizide bekliyoruz

ilk normal doğum hazaldan geldi özgülde yok oda doğurdu galiba sancım var diye yazmıştı
ayyy birde topiğimizin bebekleri çok güzel oluyor be maşallah hepsine

Son düzenleme:
maşallah listemiz kalabalıklaşmış :)
en son ben gelicem galiba :)

Forumda erkek bebek doğumu ağırlıkta..MaşaAllah doğan bebeklere hepsi de iyi kilolarda..Allah annelerinin yardımcısı olsun.. Bizim kuzmuzun doğumu da herhalde gelecek hafta olacak..Yarını sabırla bekliyoruz..Bakalım doktorumuz hangi günü verecek.. :)

kızlarımız miskin çıktı, annelerinin karnında keyifteler

Selam kızlar,
Bugün eve çıktım. Artık benim kuzucuğum da listeye girecek. 39 hafta 5 günlükken sezeryanla 1 kasımda doğum yaptım. 50 cm, 3330gr bir kızımız oldu. ECE'mize kavuştuk.Annelik ne mükemmel bir duyguymuş.

maşallah bebeğine canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

geçte olsa geldim kızlar.benide yazın benide yazın.7 eylül 32+2 sezeryanla doğum yaptım.şirinelerimin adları idil ve irem..biri 39 cm 1750 grm.diğeri 42 cm 2150 gr doğdular.rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı sıhatli bir ömür nasib etsin.

arkadaşlar hepinizin bebekleri hayorlı olsun maşallah diyorum , ama dikkatimi çekti okadar doğum olmuş ama sadece 1 tane normal doğum var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…