- 30 Eylül 2010
- 245
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar salı günü normal doğum yapacakken son dakika sezeryana alındım,saat 18:40 da oğluşum muhammed dünyaya geldi,kendisi 50 cm,3240 gr ve 38. haftada doğdu
hadi gözün aydın
valla ben de seni merak ediyorum kaç gündür
ayy darısı başıma yaa
neden normal doğumdan sezeryana döndünki
canım çok acı ki sancıdan öldüm yaklaşık bir gün sürdü çok da ıkındım ama bebek inmedi yinede:S darısı güzel doğumlarla başına inş canım:)
Selam kızlar,
Bugün eve çıktım. Artık benim kuzucuğum da listeye girecek. 39 hafta 5 günlükken sezeryanla 1 kasımda doğum yaptım. 50 cm, 3330gr bir kızımız oldu. ECE'mize kavuştuk.Annelik ne mükemmel bir duyguymuş.
geçte olsa geldim kızlar.benide yazın benide yazın.7 eylül 32+2 sezeryanla doğum yaptım.şirinelerimin adları idil ve irem..biri 39 cm 1750 grm.diğeri 42 cm 2150 gr doğdular.rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı sıhatli bir ömür nasib etsin.
merhabalar... ecrinim sonunda kucağımda 1 kasımda doğdu 4220gr 53 cm... rabbim hepimize böyle güzel duygular nasip etsin... diğer hamişlerimizide kurtarsın inşallah....
Bende 37+6 gunlukken 29 ekimde sezeryanla dogum yaptim.3300 gr dogdu oglum boyuda 50 cm.
arkadaşlar salı günü normal doğum yapacakken son dakika sezeryana alındım,saat 18:40 da oğluşum muhammed dünyaya geldi,kendisi 50 cm,3240 gr ve 38. haftada doğdu
aynen canım benim,bu benim çirkin işte
kizlar hepinizin gözü aydin olsun bebeklerinizi güle güle büyütün darisi basimiza özgülcüm ogluna masallah nasil tatli birsey o insanin isirasi geliyor
özgül oğlun çok çirkinmiş gerçekten maşallah. Allah hayırlı uzun ömür versin.