2010 Kasım Bebekleri Geliyor

biz listenin sonlarında olucaz,kapanışı biz yapcaz :))

yaa valla insan nasıl kıskanıyor doğum yapanları gördükçe :sinifsinif:
kasım anneleri sezeryana yenik düştü yaw Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..:Saruboceq:

ya maşallah ne güzel ya,Rabbim bize de nasip etsin inşallah,inşallah kasımın normal doğum yapan bir annesi olurum arkadaşlar,Rabbim doğum yapacak herkese kolaylık versin

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin doğum yapan arkadaşlar... forma çok fazla giremiyorum.. ağrılarım var... inaşşalah bende pazartesi günü kızımı kucağıma alıcam... dualarım sizinle...

Allah bütün bebeklere hayırlı, sağlıklı, mutlu ,güzel bir hayat nasip etsin inşallah.
Doğum yapacak bütün kasım annelerine de Allah kolay ve rahat doğumlar nasip etsin, hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yapan anneler listesine gireriz inşallah

Allah bütün bebeklere hayırlı, sağlıklı, mutlu ,güzel bir hayat nasip etsin inşallah.
Doğum yapacak bütün kasım annelerine de Allah kolay ve rahat doğumlar nasip etsin, hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yapan anneler listesine gireriz inşallah

amiinn :Saruboceq:

herkese selamlar,
bu topiği yeni gördüm, çok güzel olmuş. bebişlerine kavuşanları tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün hepsini, şansları açık olsun. bebiş bekleyen beim gibi anne adaylarına da sabırlar diliyorum, sağlıcakla ve kolaylıkla doğum yaparız inş. ben sata göre 23 kasımda doğuracağım. geçen hafta nstye girdiğimde 20dakikada bir sacılar başlamıştı, resmi olarak yatış yapmalıyız dedi doktor, kabul etmedim eve geldim, şimdi 15dakikaya düştü ama öyle aman aman sancı hissetmiyorum. açıklığım da yoktu. bakalım nolcak. daha 36+5deyim. bebiş 2hafta önden gidiyor. hepinizin bebişlerini öpüyorum.

inşallah haftaya da benim ismimi okursunuz bu topicte kızlar,salı günü herşey belli olcak Allah'ın izniyle

merhaba kızlar bende çok şükür doğurdum geldim
duru 3200 50cm doğdu sağlıklı bir doğum oldu bende duruda iyi çok şükür genel sezeryan oldum listeye eklersniz

ooooo bu Kasım bebelerinin hepsi Ekim bebesi olmuş noluyoki böyle :)) aylarımı karıştırıyorum diye şüphe ettim bir an kendimden :)))
Allah sağlık versin doğan bütün bebişlerimize

selam kızlar
listede yerimizi almışız bilgileri de vereyim
2840 gr doğdu oğluşumuz 50 cm. boyumuuz
tam 39.hafta da dünyaya geldi epidural sezeryan oldum

listeye benide eklerseniz sevinirim oğlum 38-1 de 4000g 52 cm olarak dünyaya geldi spinal sezeryan ismi de serkan .
Rabbim diğer annelere hayırlı doğumlar nasip etsin.a.s.

Demir sıpası 3180 gr 50 cm, sezeryan :S durumumuz iyi, ekleyın lısteye yavrular

merhaba kızlar bende çok şükür doğurdum geldim
duru 3200 50cm doğdu sağlıklı bir doğum oldu bende duruda iyi çok şükür genel sezeryan oldum listeye eklersniz

ekledim kızlar. eksik veya yanlış bilgi varsa mesaj atarsanız düzeltirim. allah sağlıklı uzun ömür versin bütün bebişlerimizee :emir_bebek:

maşallah kızlar hepinize güle güle büyütün inşallah sağlıkla. bende yarın doğurucam, inşallah kızım yarın bu saatelerde kucağımda olucak...

maşallah kızlar hepinize güle güle büyütün inşallah sağlıkla. bende yarın doğurucam, inşallah kızım yarın bu saatelerde kucağımda olucak...

hadi hayırlısı canım Rabbim yar ve yardımcın olsun,güzel haberlerini beklioruz

benim de bal oğlum geldi teyzeleri......

27.10.2010 da sezeryan ile 38+1 de doğdu oğluşum.... :nazar: 3.900 gr. 51 cm...allahıma şükürler olsun...

X