2010 Kasım Bebekleri Geliyor

herkese Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebişlere de uzun ve güzel ömürler versin.
ben de listeye girmek için sabırsızlanıyorum, kasım annelerinin bekleme maratonubaşladı artık, herkes bebeğine hayırlısıyla kavusun inşallah.

merhabalar... ecrinim sonunda kucağımda 1 kasımda doğdu 4220gr 53 cm... rabbim hepimize böyle güzel duygular nasip etsin... diğer hamişlerimizide kurtarsın inşallah....

Bende 37+6 gunlukken 29 ekimde sezeryanla dogum yaptim.3300 gr dogdu oglum boyuda 50 cm.

ece2010, ilyada79,ruzgarim sizlere ve bebeklerinize maşallah, Allah hayırlı, uzun ömürler versin inşallah.
19 günüm kaldı,miniğim çok bekletmez inşallah beni, doğum yapan annelere çok hevesleniyorum,artık kavuştunuz onlara

arkadaşlar salı günü normal doğum yapacakken son dakika sezeryana alındım,saat 18:40 da oğluşum muhammed dünyaya geldi,kendisi 50 cm,3240 gr ve 38. haftada doğdu

arkadaşlar salı günü normal doğum yapacakken son dakika sezeryana alındım,saat 18:40 da oğluşum muhammed dünyaya geldi,kendisi 50 cm,3240 gr ve 38. haftada doğdu

hadi gözün aydın
valla ben de seni merak ediyorum kaç gündür
ayy darısı başıma yaa
neden normal doğumdan sezeryana döndünki

hadi gözün aydın
valla ben de seni merak ediyorum kaç gündür
ayy darısı başıma yaa
neden normal doğumdan sezeryana döndünki

canım çok acı ki sancıdan öldüm yaklaşık bir gün sürdü çok da ıkındım ama bebek inmedi yinede:S darısı güzel doğumlarla başına inş canım:)

canım çok acı ki sancıdan öldüm yaklaşık bir gün sürdü çok da ıkındım ama bebek inmedi yinede:S darısı güzel doğumlarla başına inş canım:)

hayırlısı olsun oğluşuna kavuştun ya sağlıkla sıhhatle önemli olan o..
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin... herkese :)

aynen canım benim,bu benim çirkin işte

Eklentiler

• $DSCF0051new.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 58

merhabalar... ecrinim sonunda kucağımda 1 kasımda doğdu 4220gr 53 cm... rabbim hepimize böyle güzel duygular nasip etsin... diğer hamişlerimizide kurtarsın inşallah....

Bende 37+6 gunlukken 29 ekimde sezeryanla dogum yaptim.3300 gr dogdu oglum boyuda 50 cm.

aynen canım benim,bu benim çirkin işte

kizlar hepinizin gözü aydin olsun bebeklerinizi güle güle büyütün darisi basimiza özgülcüm ogluna masallah nasil tatli birsey o insanin isirasi geliyor

yaşasın bir sürü bebek gelmiş....darısı bekleyenlerin başına:87:

ohh ne guzel liste giderek kalabaklasioo ama topic sessizlesioo ne cok vaktimizi alio bu sipalar yaww ama deger valla dogum hikayemi yazmaya firsatim oluo yaa insaallah en kisa surede yazarimm hepimizin bebislerine kocaman masaallah

kizlar hepinizin gözü aydin olsun bebeklerinizi güle güle büyütün darisi basimiza özgülcüm ogluna masallah nasil tatli birsey o insanin isirasi geliyor

hehe Allah razı olsun canım benim darısı inşallah en kolay ve hayırlı şekilde başına:) oğluşumu babası ısırıo zaten hepimziin yerine teyzesi darısı senin başına inşallah

özgül oğlun çok çirkinmiş gerçekten maşallah. Allah hayırlı uzun ömür versin.

ay maşallah bebişlerimiz çoğalmış. darısı şafak sayan annelerimizin başına... sağlıkla inşallah...

kızlarr gözleriniz aydın daha kasımın başındayız ama kasım bebeklerinin çoğu gelmiş maşallah, ben de kısmetse aralık annesi olucam ama açıkcası aralığa kalmasını da pek beklemiyorum. Allah bebişlerinize uzun ömürler versin, bahtları açık olsun.

Yanlız bişey dikkatimi çekti, 23 doğum var ve bunlardan sadece 2 si normal doğum, ben sezeryandan korkuyorum ve sezeryan oranını görünce açıkcası biraz tırstım. Siz kendi isteğinizle mi sezeryan oldunuz kızlar, yoksa zorunluluktan mı?
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…