2010 Kasım Bebekleri Geliyor

ayyy bende kendimi görücekmiyim o listede,çok duygulandım şimdiboshayallersmile sağlıkla dolduralım listemizi inşallah

hayırlı olsun arkadaşlar yeni topiğimiz... benimki 3 kasım epidural sezeryan inşallah.. kızımın adı ecrin.... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bende 33+6 dayım.beklenen doğum tarihim 11 kasım.geçmek bilmiyor günlerboshayallersmile

kızlar benim bebeğim 33 haftalık fakat ultrasona göre 37 haftalık kilosu suanda 3169 gram doktor iyi dedi tosuncuk olacak fakat benim kafam çok karıştı sizdede böyle olanlar var mı ?

maşallah 4 hfta yani bir ay ilerde
2 hafta filan olanlar biliyorum da
dr un iyi dediyse sorun yok canım:)

maşallah bayağı ilerde seninki;doktor iyi dediyse vardır bi bildiği herhalde :))

Günaydınlar olsun bana:KK70: Ben daha yeni gördüm bu topiğikaydirigubbakcemile3

21 kasım görünce heycanlandım bende 2009 kasım annesiyim benimde 21 kasımdı ama kızım 16 kasımda geldi

allah bağışlasın kızınızı benimde kız pazartesi alışverişini yapıcam çok heyecanlıyım. allah banada göstersin kızımı sağsağlim:emir_bebek:

evet kızlar beim normal doğum tarihim 16 kasım ama sevgili kızım biraz aceleci davranıyo.. bugün 33+6 haftalık hamileyim sat'a göre ama kızıma görede 36+3 günlük. boyu 49cm kilosuda 3075gr. doğumu 1 kasıma çekti doktor 18'inde tekrar bi kontrolümüz var bakalım ne olcak o zaman... normali beklesek 5kg olur diyo doktor... 26 gün var ve ben çok heyecanlıyım...

evet kızlar beim normal doğum tarihim 16 kasım ama sevgili kızım biraz aceleci davranıyo.. bugün 33+6 haftalık hamileyim sat'a göre ama kızıma görede 36+3 günlük. boyu 49cm kilosuda 3075gr. doğumu 1 kasıma çekti doktor 18'inde tekrar bi kontrolümüz var bakalım ne olcak o zaman... normali beklesek 5kg olur diyo doktor... 26 gün var ve ben çok heyecanlıyım...

ay maşallah,tam tosucukmuş seninki,sağlıkla gelsin,ne güzel çok az kalmış

kızlar benim sat a göre 15 kasım bugün dr gittik dr 1850gr civarında dedi çok mu küçüm lütfen yardım

ay çok heyecanlandım topiğimizi görünce.
benim oğluşumda aceleci davranıyor.iki haftadır gün gün kurtarıyoruz.her sabah bi gün daha içimde büyüme şansı buldu diyorum.inşallah 38 haftayı doldururuz.

topigimiz hayirli olsun bende daha yeni gördüm burayi:kedi:

çok heyecanlandım bende bu topiği görünce ...hadi kuzucuklarımızzz gelsin artıkkkk...

X