Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
İşte 2010 Kasım Bebekleri
Doğum yapan anneler bana özelden veya buradan bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim..
| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
| meybie | ? | ? | ? | 2 Kız | ? | ? | İyi| ozlem82do | 28+2 | 1 Eylül | 38cm - 1,050 gr | Kız | Mercan Su | Sezeryan | İyi| erensezen | 36+3 | 13 Ekim | ? | Erkek | Kayra | Sezeryan | İyi |
|..|...|...|...|...|...|...|...
Selam kizlar benimde sezeryan zamanim belli oldu 5 kasim cuma gunu sabah yapicam dogumu.Cok heyecanliyim.2 oglum var buda oglan olucak kismetse.
slm kasım anneleri bende aralık annesiyim nasipse sizleri gördükçe heyecan aldı şuan ağlıyorum heyecandan nasıl duygular içi,ndesiniz allh bilir allahım aralık annelerinede yaşatsın hepimize bu güzel duyguları çok heyecan verici insan nediceğini bilemio vallaa allahım yardım etsin dualarım sizinlee hanımlarrrr:Saruboceq:
slm kasım anneleri bende aralık annesiyim nasipse sizleri gördükçe heyecan aldı şuan ağlıyorum heyecandan nasıl duygular içi,ndesiniz allh bilir allahım aralık annelerinede yaşatsın hepimize bu güzel duyguları çok heyecan verici insan nediceğini bilemio vallaa allahım yardım etsin dualarım sizinlee hanımlarrrr:Saruboceq:
ay canım sana şimdi kasım ayı ne uzak gelir banada ekim çok uzak gelirdi ekim olsa bir gerisi kolay derdim gerçekten çok heyecanlı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:
Hoşgeldin şekerim=))) nasılsınız Kayra nasıl resim nerde hani hani hani=)helin merak etme sakın sende 4.olursun dermişimm evettt ilk 3 e girdimm maşallah bana