nasılsınız kızlar? ben yine geç kaldım değil mi? canım çok sıkkın.. oğlum bugün doğduğundan beri hiçbu kadar huysuz olmamıştı.. görümcem de geriyor beni.. resmen nazar değdiriyor oğluma büyük görümcemin oğluyla karşılaştırıyor devamlı; oğuz mama sandalyesinde durmuyor dedi 5 dk sonra bizimki mama sandalyesinde feryat figan. araba koltuğuna oturmuyor dedi; her arabaya bindiğinde anında uyuya kalan oğlum bugün arabada kucağımda geldi.. gece çok zor uyuyor dedi; her gece 9da uyuyan bebek bu gece tam 1 saat uyutmaya çalıştım uyumadı sonra da yanıma gelip "9 erken zaten bence" diyor ver ben salliyim onu diyor bana :88: sinir etti beni bebek huysuz birde o hiç çekilmedi.. neyseki gitti az önce o kapıdan çıktı bizimki uyuyakaldı eşime de kızdım.. ben mi sinirliyim acaba bugün
canım doğru söylüyorsun ama muhallebiyi neyle yapacaksın? anne sütüyle mi? anne sütüyle yapabileceksen ne güzel ama ben oğluma annesütüyle muhallebi yapacak kadar güvenemiyorum yemez atılırsa sütüm ziyan olur üzülürüm sonra.. bir de gdo olayıvarkafamı karıştıran; en azından organik olunca için daha rahat veriyorum herşeyi..
ben de labne aldım yanarım yanarım elcazımla yaptığım caanım peynirime yanarım, oğlum da bayılmıştı halbuki..
kahverengi ve kıvamlı kaka yapıyor 2-3 gündür maşallah oldukca kokulu ve genelde 1 kez yapıyor..
maşallah de diye uyarsaydın keşke görümceni ,gerçekten çok etkileniyor çocuklar