2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

az önce oğlum 10 dkka boyunca ağladı :95: ne oldu neden ağladı bilmiyorum.. eşim geldi sonra 2 dk içinde uyuttu :KK59: sonra oturduk konuştuk eşimde (bu arada neden kızgın olduğumu da hatırlayamadığım için çok söylenemedim :78:) biraz rahatladım :KK23: umarım bu geçicibir durumdur gerçekten dayanamam.. ben gerçekten anne olmaya uygun bir insan değilim aslında..

az önce oğlum 10 dkka boyunca ağladı :95: ne oldu neden ağladı bilmiyorum.. eşim geldi sonra 2 dk içinde uyuttu :KK59: sonra oturduk konuştuk eşimde (bu arada neden kızgın olduğumu da hatırlayamadığım için çok söylenemedim :78:) biraz rahatladım :KK23: umarım bu geçicibir durumdur gerçekten dayanamam.. ben gerçekten anne olmaya uygun bir insan değilim aslında..

Olur mu canım öyle şey. Her kadının fıtratında vardır anne olmak kendini niye mahrum edesinki bu duygudan.... Hem artık keyifli olmaya başladı annelik. :)

:)) Ewet canım geçmişi okuyodum eşimde bi kaç bişey istedi ona git gel falan.
Sen napıyosun?

Kızlar ben böyle bişey almayı düşünüyorum? Ne dersiniz sizce kullanışlı olur mu? Kullanan varmı? Oğluma ben birsürü küçük top almıştım. İçine atarım oynar mı acaba?

Bugün eşimin bi arkadaşıyla görüştük onlarında bizden 10 günlük büyük bi bebekleri var. Akşam 10da yatıyomuş sabah bi kalkıp emiyomuş sonra uykuya devam. Kahvaltıya gidecektik birlikte biz sabah 8de kalktık. Bizim küçük tüp uyutur mu bizi hiç? Biz kalktık giyindik ben bulaşıkları yerleştirdim eşim gazete okudu biraz TV izledik 10 gibi aradık hadi çıkalım diye onlar ailecel uyuyolarmış. Ayyy nasıl imrendim anlatamam. Maşallah nazar değmesin size dedim. Bizim canlı alarm bizi uyutur mu hiç ?
Neyse gittik oraya Bizim oğlan beter böcek gibi heryeri karıştırdı. Diğer bebekse arabsında oturdu. Bi ara uykusu geldi mızmızlandı sonra uyuttular uyudu. Bizimkide tazmanya canavarı gibiydi :)))) Kuzum benim oğlum benim.

Öncelikle arkadaşının bebişine maşallah maşallah :nazar::nazar:
Almayı düşündüğün şeye gelince, ben hiç düşünmedim böyle birşey almayı ve düşünmem gibi, öyle parmaklık gibi garip geliyor bana, hem ya durmak istemezse içinde ne yapacaksın onu? Parmaklıkları kaldır, keşfetsin ortalığı, emekleyecek yürüyecek bırak keyfini çıkarsın, yaramazlık yapsın ne olacak, yeter ki onlara birşey olmasın. Emekleyemezken zaten öyle bir parmaklığa ihtiyacı yok, bence hiçbir zaman yok, benim fikrim canım.

Neden ağladı acaba, nazar mı değdi kuzuya? :KK50:
Aşı da rahatsız etmiş olabilir.

Alemsin sen de canım, neye kızdığını unutmak mı? :KK1:

Neden ağladı acaba, nazar mı değdi kuzuya? :KK50:
Aşı da rahatsız etmiş olabilir.

Alemsin sen de canım, neye kızdığını unutmak mı? :KK1:

napim unuttum işte.. aslında sanrım kızmamın sebebi ben çocukla uğraşırken onun içerde keyif çatıyor olmasıydı ama sonrada anlamsız geldi :44: neysee biz bayanlar biraz böyleyiz galiba... :KK17:
Almayı düşündüğün şeye gelince, ben hiç düşünmedim böyle birşey almayı ve düşünmem gibi, öyle parmaklık gibi garip geliyor bana, hem ya durmak istemezse içinde ne yapacaksın onu? Parmaklıkları kaldır, keşfetsin ortalığı, emekleyecek yürüyecek bırak keyfini çıkarsın, yaramazlık yapsın ne olacak, yeter ki onlara birşey olmasın. Emekleyemezken zaten öyle bir parmaklığa ihtiyacı yok, bence hiçbir zaman yok, benim fikrim canım.

ben de aynı şekilde düşünüyorum ama emeklemeye başlayınca bu konuyu tekrar konuşalım.. :KK1:

iyigecelr kızlar benim kızda gündüz iyi uyuyuda gece uyumak bilmiyo benimle birlikte oturuyo şuan :KK37:
hero babyden numune gelen bebe bisküvisini meyvesuyuyla ezip vermiştim denemek için sılanın çok hoşuna gidince bugün kendim yapayım dedim bisküviyi ama hiç güzel olmadı tam buğday unu kullandığım için :26: arada bir hazırını veririm belki

neyse ben de yatayım bari yavaştan.. size ve bebişlerinize huzurlu bir gece diliyorum.. rahat bir uyku çekinelim ve hepimiz mutlu ve sağlıklı uyanalım. sabah kalkınca da mamalarımızı ham ham yapıp çok sağlıklı bebekler olalım :KK16:

off saat 10 dan berı kızımı uyutmaya calıısyorum uyuyor dalıyo yatagına koyuyrum 5 dk gecmeden acıyor gozlerını cıdırdım ya bende cok yorgunum uyku gozumden akıyor sımdı yatırdım bakalım ses yok ama her an kalkabılır ne zaman duene gırıcek bu uyku ya

Canım amacım onu kısıtlamak değil ona güvenli oyun alanı oluşturmak. Bi çuval küçük toplumuz var evde. Önce şişme havuz alayım onun içine atarım orda oyna die düşündüm ama çok küçük oda olmaz diye aranırken bunu buldum. İçine balon top atarım yuvarlana yuvarlana oynasın. Bi kere koltuktan bi kere oto koltuğundan 2 kerede oyun halısından düştü benim oğlum. Onun rahat edebileceği birşey arıyorum. Üstelik çit olarakta kullanılabiliyomuş. Zaten emeklediği zamanda çit olarak kullanılıyo. Ben verdiğim paraya değermi ona karar veremedim. Benim oğlum oyun halısında çok güzel oynarken arkadaşımın oğlu 2 dakika bile durmadı. Neyi sever bilemiyoruz ki ? :SSSS

Sen napıyosun?

Kızlar ben böyle bişey almayı düşünüyorum? Ne dersiniz sizce kullanışlı olur mu? Kullanan varmı? Oğluma ben birsürü küçük top almıştım. İçine atarım oynar mı acaba?

Bugün eşimin bi arkadaşıyla görüştük onlarında bizden 10 günlük büyük bi bebekleri var. Akşam 10da yatıyomuş sabah bi kalkıp emiyomuş sonra uykuya devam. Kahvaltıya gidecektik birlikte biz sabah 8de kalktık. Bizim küçük tüp uyutur mu bizi hiç? Biz kalktık giyindik ben bulaşıkları yerleştirdim eşim gazete okudu biraz TV izledik 10 gibi aradık hadi çıkalım diye onlar ailecel uyuyolarmış. Ayyy nasıl imrendim anlatamam. Maşallah nazar değmesin size dedim. Bizim canlı alarm bizi uyutur mu hiç ?
Neyse gittik oraya Bizim oğlan beter böcek gibi heryeri karıştırdı. Diğer bebekse arabsında oturdu. Bi ara uykusu geldi mızmızlandı sonra uyuttular uyudu. Bizimkide tazmanya canavarı gibiydi :)))) Kuzum benim oğlum benim.

Boşver her bebek ayrı bir dünya.Benim kız da 2,5 aylıkken eşimin bir arkadaşına gitmiştik.Onun da bizimkinden bir hafta büyük bir kızı vardı.Üç saat oturduk,onun kızı 2 saat arabasında uyudu,bizimkine de 3 saat nöbetleşe evi gezdirdik!!

Sen napıyosun?

bende mehmet alp beyi banyo yaptırdım ama nasıl perişan bir halde banyo yaptık görmeliydin suyu sevmiyor bu çocuk ne yapcam bilmiyyorum :18:,maşallah arkadaşının bebeğine ne güzel, gerçi benim oğlumda pek yormuyor beni banyosu ve karnını doyurmak sorun oluyor bizde .

bu almayı düşündüğün şey ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum mesela benim oğlum çok korkak kesin durmaz öyle birşeyin içinde:2:

Neden sadece havuç veriyorsun,patatesle karıştır,tadı çok daha güzel olur.

doktorun verdiği tarifte havuç sade içerisinde çok az tereyağ var ama yarın patatesli deneyeyim belki öyle sever ağzını açtırmak bile bir dert açmıyor birtürlü:18:

Canım bu bana gereksiz geldi,tabii bu benim fikrim.Neden park yatak alıp aynı amaç için kullanmıyorsun? Benim ilk kızım hep park yatakta oynadı belli bir dönem(6 ay-10 ay arası falan),tabii 10 dk dururdu o ayrı. Tabii ki park yatağın içine sen giremezsin ama sen de onunla yerde halıda oynarsın,park yatağa da at topları o oynasın,hem kenarları da daha yumuşak,daha güvenli olmaz mı?Ayrıca çok daha ucuza park yatak bulabilirsin.

doktorun verdiği tarifte havuç sade içerisinde çok az tereyağ var ama yarın patatesli deneyeyim belki öyle sever ağzını açtırmak bile bir dert açmıyor birtürlü:18:

Anladım,of ya bu doktorların hepsi başka bir menü veriyor. Bebeğin ne yediği doktoruna göre değişiyor

X