2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eymen pasa ins uyur cnm ya ben msndeyim optum hepinizi pzt burda bulusmak uzre :) muck muck ..iyi geceler..

günaydın arkadaşlar.. kimsecikler yok gene :44: dükkanı ben açayım dedim :KK1:

günaydın arkadaşlar.. kimsecikler yok gene :44: dükkanı ben açayım dedim :KK1:

günaydın canım, çay da koysaydın barii :KK70:
dün ece uyumadı, o yüzden giremedim ben. zaten akşamları uyuması problem. 8 den kaydıra kaydıra 11 e kadar geldikk, geceye doğru gidiyoruz. uykusu hep daha da geçe atıyor.... çok zor çokk.

sende durumlar nasıl harpy.bu arada senin adın ne. oğlun mustii onu biliyorum da seninkini bilmiyorum

günaydın canım, çay da koysaydın barii :KK70:
dün ece uyumadı, o yüzden giremedim ben. zaten akşamları uyuması problem. 8 den kaydıra kaydıra 11 e kadar geldikk, geceye doğru gidiyoruz. uykusu hep daha da geçe atıyor.... çok zor çokk.

sende durumlar nasıl harpy.bu arada senin adın ne. oğlun mustii onu biliyorum da seninkini bilmiyorum

canım yaa umarım bu uykular yakın zamanda düzene girer.. hepimiz perişan oluyoruz.. gerçekten uyumayan çocuk çok zor.. bizimki de dün gündüz çok fenaydı. hiç uyumadı.. işim de var. yatırıyorum anında gözlerini açıyor öyle kaç kere emzirdim yatırdım bilmiyorum.. bizimkine sallanmak da işlemiyo kucağımda sallıyorum gülüyo kikir kikir :KK1:
benim adım sibel.. daha önce hiç soran olmamıştı :KK17: sanırım harpy insanların aklında kalıyor :KK1: ondan gerek duymadılar.. senin adın ne? ben bilmiyorum..

canım yaa umarım bu uykular yakın zamanda düzene girer.. hepimiz perişan oluyoruz.. gerçekten uyumayan çocuk çok zor.. bizimki de dün gündüz çok fenaydı. hiç uyumadı.. işim de var. yatırıyorum anında gözlerini açıyor öyle kaç kere emzirdim yatırdım bilmiyorum.. bizimkine sallanmak da işlemiyo kucağımda sallıyorum gülüyo kikir kikir :KK1:
benim adım sibel.. daha önce hiç soran olmamıştı :KK17: sanırım harpy insanların aklında kalıyor :KK1: ondan gerek duymadılar.. senin adın ne? ben bilmiyorum..

emel benim adım da :) birkaç kez yazmıştım, denk gelmemişsin demekki :)
valla bu ek gıdaya geçiş süreci ve dişler bizi zorlayacak gibi. geçen gün hastanede 7 aylık bebeği olan bir kadınla karşılaştım onunki de uyumuyormuşşş, uykusuzzz geceler devam edecek gibi görünüyor. ama en çok da belirsizlik insanın canını sıkıyor. NE ZAMANA KADAR BÖYLE GİDER deyip duruyorum :)
senin paşa sallanmayı oyun sanıyor besbelli :KK70:

o kadar geçmişi okudum okudum alıntılar yaptım mesaj yazıyorum telefonun sarjı bitsin kapansın olacak sey mi emel? tam sana cevap veriyordum !!!

neyse hatırladıgım kadarıyla tekrar yazayım mavi1000 canım benim oğlum da 3 ay ishal oldu dr değiştirdik bize suprax şurup ve maflor prebiyotik verdi oğlum7 günde düzeldi siz hangi ialçları kullandınız? druna bizim kullandıklarımızı bi danışsan yazık yavrucak telef oldu ishalden

emel gördüm kızını :KK76: maşallah kız bide kızıyorsunuz su masumlara :)) ha bu arada senin kızla benim oğlanı kertelim mi:KK1::KK1:

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz:KK54:

dün işten sonra annemle avm ye gittik oğluma oyuncak aldı annem çok sevdi ya bi görseniz koyun sarkı söyleyip geziyor oğlum çıldırıyor ona:)

hah hatırladım harpy yada sibelcim mama sandalyeniz hayırlı olsun biz de almayı düşünüyoruz ama ya kullanmazsa? oğlun oturur da severse burada paylaşır mısın canım?

kızlar bize muz pekmez bal verme demişti drumuz. ceviz hakkında bişey söylemişti ama ver mi dedi verme mi dedi hatırlayamıyorum

gece oğlum çıldırdı ağladı durdu ben de çok kötü rüyalar gördüm hayırdır inşallah

slm kızlar:80:bizim kızda gece gene 3 de uyudu iyice alıştı artık böle uyumaya o yüzdende sabah kalkamıyoruz şimdi beşiginde oynuyo :KK55:neyse arada bakarım biraz işim var

neyse hatırladıgım kadarıyla tekrar yazayım mavi1000 canım benim oğlum da 3 ay ishal oldu dr değiştirdik bize suprax şurup ve maflor prebiyotik verdi oğlum7 günde düzeldi siz hangi ialçları kullandınız? druna bizim kullandıklarımızı bi danışsan yazık yavrucak telef oldu ishalden

bize ilaç falan vermedi dr.Rejim uygulatıyor işte.Süt ürünlerini vermiyoruz.Bende süt ürünlerinden kullanmıyorum. Peynir yoğurt falan yemiyorum.Alerjisi olabilir süte dedi.Yoksada süt bağırsaklara iyi gelmez.Bu iyileşme sürecinde kullanmayalaım dedi ama 5 gün oldu hala bir gelişme yok.çok moralim bozuk.

bize ilaç falan vermedi dr.Rejim uygulatıyor işte.Süt ürünlerini vermiyoruz.Bende süt ürünlerinden kullanmıyorum. Peynir yoğurt falan yemiyorum.Alerjisi olabilir süte dedi.Yoksada süt bağırsaklara iyi gelmez.Bu iyileşme sürecinde kullanmayalaım dedi ama 5 gün oldu hala bir gelişme yok.çok moralim bozuk.

drun bi bildiği vardır canım o zaman. sen su maflor prebiyotikten alıp versene oğluna devlet ödemiyor zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyici bitkisel bişey. hiç bir yan etkisi de yok. oğlunu koymuşsun çok tatlı maşallah :nazar::nazar::nazar:paşanın canı sıkkın gibi çıkmış ama ben de uzun süredir ishal olsam benim de canım sıkılırdı :KK50:

ben kendıme 5 da bıle zaman ayıramıyorum oglum 23 eylü 2010 doğmlusadece 30dak yuyor gün içinde o amandada ben yemek yapıyorum zaten sürekı ilgi istiyor sizinkilere öylemi yaaa

evet canım aynen öyle bol bol şarkı söyleyip dans ediyorum oğlum çok seviyor hem de ben stresimi atıyorum dans iyi geliyor

peki bebei kendi kendine oyalanan anneler warmı onlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum benim ilk çocugum acaba ben mı bilemiyorum diyorum

drun bi bildiği vardır canım o zaman. sen su maflor prebiyotikten alıp versene oğluna devlet ödemiyor zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyici bitkisel bişey. hiç bir yan etkisi de yok. oğlunu koymuşsun çok tatlı maşallah :nazar::nazar::nazar:paşanın canı sıkkın gibi çıkmış ama ben de uzun süredir ishal olsam benim de canım sıkılırdı :KK50:

eşime aldırıyım bugün ozaman. bide onu deniyelim. çok moralim bozuluyor.Çocuğumun canı çıkıyor sıçmaktan.Kiloda alamıyor .Bütün gün homini gırtlak yediriyorum ama direk dışarı atıyor.1 ay oluyor bizimde nerdeyse.fotoyu çekerken önünde oyuncak vardı onu inceliyordu oyüzden gözler önüne doğru dönüktü..

peki bebei kendi kendine oyalanan anneler warmı onlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum benim ilk çocugum acaba ben mı bilemiyorum diyorum

pek belli olmuyor bazen oynar bazen ilgi ister biz arabamızı dışarı çıkmadığımız için evde kullanıyoruz genelde onda oturuyor oyuncaklarıyla ilgileniyor bazen ilgi istediği oluyor tabi o zamanda ali babanın çiftliği der demez mutlu oluyor bu şarkıyı çok seviyoruz :KK66:

X