- 3 Nisan 2008
- 1.261
- 2
pazartesi burdayız hepimiz.fire vermek yok.ama ben şimdi kaçıyorum.eymen paşa kalktı.off ya offf ağlamk istiyorum artık.kimbilir kaçta yatar yaa
Tamam canım ben gelirim.İyi geceler inşallah Eymencim biran evvel uyur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi burdayız hepimiz.fire vermek yok.ama ben şimdi kaçıyorum.eymen paşa kalktı.off ya offf ağlamk istiyorum artık.kimbilir kaçta yatar yaa
Kizilcik Yagmurun son resmine bakiyorum simdi dikkat ettim dunki resminde 2 dis gorunuyor ben aksam anliyabildim gulen remsien bak 2 dis parliyor :):) miink canavarimda..
Eymen pasa ins uyur cnm ya ben msndeyim optum hepinizi pzt burda bulusmak uzre :) muck muck ..iyi geceler..
Bende geldiiiiiimm :)))
Sanal bende geldimmmmmm:)
günaydın arkadaşlar.. kimsecikler yok gene :44: dükkanı ben açayım dedim
günaydın canım, çay da koysaydın barii
dün ece uyumadı, o yüzden giremedim ben. zaten akşamları uyuması problem. 8 den kaydıra kaydıra 11 e kadar geldikk, geceye doğru gidiyoruz. uykusu hep daha da geçe atıyor.... çok zor çokk.
sende durumlar nasıl harpy.bu arada senin adın ne. oğlun mustii onu biliyorum da seninkini bilmiyorum
canım yaa umarım bu uykular yakın zamanda düzene girer.. hepimiz perişan oluyoruz.. gerçekten uyumayan çocuk çok zor.. bizimki de dün gündüz çok fenaydı. hiç uyumadı.. işim de var. yatırıyorum anında gözlerini açıyor öyle kaç kere emzirdim yatırdım bilmiyorum.. bizimkine sallanmak da işlemiyo kucağımda sallıyorum gülüyo kikir kikir
benim adım sibel.. daha önce hiç soran olmamıştı sanırım harpy insanların aklında kalıyor ondan gerek duymadılar.. senin adın ne? ben bilmiyorum..
neyse hatırladıgım kadarıyla tekrar yazayım mavi1000 canım benim oğlum da 3 ay ishal oldu dr değiştirdik bize suprax şurup ve maflor prebiyotik verdi oğlum7 günde düzeldi siz hangi ialçları kullandınız? druna bizim kullandıklarımızı bi danışsan yazık yavrucak telef oldu ishalden
bize ilaç falan vermedi dr.Rejim uygulatıyor işte.Süt ürünlerini vermiyoruz.Bende süt ürünlerinden kullanmıyorum. Peynir yoğurt falan yemiyorum.Alerjisi olabilir süte dedi.Yoksada süt bağırsaklara iyi gelmez.Bu iyileşme sürecinde kullanmayalaım dedi ama 5 gün oldu hala bir gelişme yok.çok moralim bozuk.
drun bi bildiği vardır canım o zaman. sen su maflor prebiyotikten alıp versene oğluna devlet ödemiyor zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyici bitkisel bişey. hiç bir yan etkisi de yok. oğlunu koymuşsun çok tatlı maşallah paşanın canı sıkkın gibi çıkmış ama ben de uzun süredir ishal olsam benim de canım sıkılırdı
peki bebei kendi kendine oyalanan anneler warmı onlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum benim ilk çocugum acaba ben mı bilemiyorum diyorum