- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
kızlar kitabım geldi,5 tl kargo ücreti
annelik akademisi kitabımı kaçgünde geldi benimki hala gelmedi 10günü geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kitabım geldi,5 tl kargo ücreti
annelik akademisinin kitabi.bana da geç geldi 15 gün felan oldu sanırım,daha fazla da olabiir.
off ya bu saat oldu bız hala ayaktayız uyutuyorum yeıne yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor her gece 4-5 defa yasıyoruz bunu ıkı gundur de uyuturken ayaklarını bırbırıne surtuyor baktım bısey de yok anlamadım ya ne yapabılırım bu cadının bır kerede uyuması ıcın varmı bu sorunu yasayan?
sanırım bir sen bir ben birde bebişler burdaben burda oğlumla sohbet ediyorum
Tuana,Harpy,Ayeser,Utkumuz,Mavi1000,Okyanus,Mlbstnc,Naksis,Zeynepberen,arada unuttuklarımda varsa bende burdayım desinn
var var varrr gece 7-8 de yatan bebek 11 -12 lerde yatıyor artıkk. uyutuyorum 10-15 dakika sonra yine uyanıyor. bilemedin 1 saatt. telef oldummm. isyan edesim var feciiii.
ayaklarını sürte sürte çorapları atıveriyor..
hoşgeldin ayeser
benimkide ayaklarını birbirine sürtüyor sürekli yapıyor oyun oynuyo sanırım uyku problemi bizde yaşıyoruz gündüzleride 2defa 1er saat uyuyo okadar uykuyu hiç sevmiyo ama uyumadığı zamanda huzursuz oluyo ağlıyo uyutmaya uğraşıyorum onada ağlıyo anlamadım gitti:26::26:
off ya bu saat oldu bız hala ayaktayız uyutuyorum yeıne yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor her gece 4-5 defa yasıyoruz bunu ıkı gundur de uyuturken ayaklarını bırbırıne surtuyor baktım bısey de yok anlamadım ya ne yapabılırım bu cadının bır kerede uyuması ıcın varmı bu sorunu yasayan?
Ayyy ben de şimdi geldim. Tam birbuçuk saat uğraştım uyutmaya,ama nasıl uykusu var ağlıyor söyleniyor.Memede uyuyor ne yazık ki,bir dalamadı mı yandım, bu sefer neden süt geliyor diye ağlıyor,sonra bir kucakta turlat,bir memeye tut,ay her yerim ağrıyor . Neyse birbuçuk saatte uyuttum,artık acıkmışım da gözümün önünde kara noktalar uçuşuyor,koydum yatağa,tam 15 dk! Kalktı ya,birbuçuk saat uyut 15 dk uyusun,çok insafsız bu bebekler :18: Benimki de günde üç dört kez yarımşar saat falan uyuyor.