- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
Canim biraz var gibi geldi dercemizde bozuk galiba olcemedim calpol verdim yarim cqy kasigi ne ne olmaz gece yukselir farkedmem felan ne olur ne olmaz verdim
iyi yapmışsın canım.. umarım bişeyi kalmaz yarına...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim biraz var gibi geldi dercemizde bozuk galiba olcemedim calpol verdim yarim cqy kasigi ne ne olmaz gece yukselir farkedmem felan ne olur ne olmaz verdim
kızlar ben yatıyorum.. acayip sinir oldum eşime uyurken yastıkla boğsam nasıl olur :95:
herkese iyi geceler..
kızlar ben yatıyorum.. acayip sinir oldum eşime uyurken yastıkla boğsam nasıl olur :95:
herkese iyi geceler..
kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmi siz kocanız koynunda ben soğuktan ölemmi?
Ben işe gidiyorum kızlar
var canım merak etmee bak ben hala ayaktayım 2 gecedir aynı bizim kız 3 de uyyo allahtan mızır mızır deil oynuyo ama ben sinir krizi geçircem eşim yanımda horlarken bende bogabilirim o derece yaniii:95::95:
Harpy sen çok komiksin ya,kendime benzetiyorum seni.Boğma adamcağızı,bırak yaşasın
bızde oyle ya saat 3 bız yurutecte sarkı soyleyıp oyun oynuyoruz kacgundur onunkeyfı yerınde ama ben cıldırıyorumm
bızde oyle ya saat 3 bız yurutecte sarkı soyleyıp oyun oynuyoruz kacgundur onunkeyfı yerınde ama ben cıldırıyorumm
off ya bu saat oldu bız hala ayaktayız uyutuyorum yeıne yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor her gece 4-5 defa yasıyoruz bunu ıkı gundur de uyuturken ayaklarını bırbırıne surtuyor baktım bısey de yok anlamadım ya ne yapabılırım bu cadının bır kerede uyuması ıcın varmı bu sorunu yasayan?