Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar benımde bugun mısafırım vardı gec gıttı bıraz anca gırebıldım sagolsun bızım kızdı yarım saat uyudu anca sımdı uyandı cın gıbı bakıyo bılmem na zamn uyur artık sızler nasılsınız ???
evet kaç gündür bilgisayara yapıştık bugün mola verdik galiba
bu arada harpycim sana portakallı kereviz tarifi vereyim eminim çok sever kereviz olduğu anlaşılmıyor çünkü;
zeytinyağı
500gr kereviz
1ortaboy patates
1havuç
1soğan
2portakal
1limon
öncelikle kerevizin asıl rayihası yaprağında o yüzden hiç yaprak koyma hepsini temizle
sonra derin bir kapta limonlu su hazırla kerevizleri soy içine at(kararmamaları için)
soğanları çeyrek ay şeklinde doğra havuçlarla kavur biraz
sonra kereviz ve patatesleri ekle 1-2 çevir portakal suyunu dök
mümkünse düdüklüde yap bunları kapağını kapat su ilave etme. fışılamaya başladıktan sonra 20dk içinde hazııırrr
ben bayılıyorum ve sık sık yaparım çok da pratiktir. dolapta bizim de kereviz var ben de yarın yapayım barii
Eki Görüntüle 149770
ben de oğluma banyo yaptırdım ve uyuttum,artık çok ağlıyor banyo yaptırırken önceden pek sesi çıkmazdı bugün çok zor oldu ,tüm apartman bizi dinledi sanırım:44:
bende bugun mısafırıme yaptım rendeleyıp yogurt eksı elma ve cevız ekledıp guzel oldu hıcde kalmadı bızımkı uyumuyor mızardanıp duruyor agzının ıcıde yanıyor neden ki bende burayı acık unutmusum
emzırırken cok sıcak geldı agzının ıcı ama kafasında felan ates yok gıbı bı de ellerın ıcı sıcak yada bana oyle gelıyor
bizimki de banyodan sonra çok söyleniyor.. resmen kandırmakiçin takla atıyorum.. banyoda mutlu suyu yakalamaya çalışıyor
emzırırken cok sıcak geldı agzının ıcı ama kafasında felan ates yok gıbı bı de ellerın ıcı sıcak yada bana oyle gelıyor
ateşini ölç bakalım,gerçi kafasında falan yoksa ateş muhtemelen sana sıcak gibi gelmiştir .
benim oğlumda banyosunu yaptı emdi ve uyudu. bugün 4 kere kaka yaptı ve çok sıvı değildi.inşallah iyileşme emaresidir..
maşallah canım ne güzel ,ben sevdiremedim suyu önceden pek ağlamazdı ama mutluda olmazdı böyle bir tedirginlikle izlerdi şimdi birde ağlama çıkardı, çok korkak benim oğlum ,herşeyden korkar yanında öksür ondan bile korkar sudanda korkuyor anlayacağın
Canim biraz var gibi geldi dercemizde bozuk galiba olcemedim calpol verdim yarim cqy kasigi ne ne olmaz gece yukselir farkedmem felan ne olur ne olmaz verdim
yaa aynısı benimki de çok korkaktır hemen ağlar.. yatağında uyanınca yanına giderim beni görür ağlar.. ama suyu seviyor gerçi ben çok dikkat ediyorum yüzüne felan çok su gelmesin diye. başını sırtüstü yatarken, yıkıyorum yüz üstü çevirince de 1 kere döküyorum başından aşağı o zaman bile bi geriliyor